За банването на some_spirit

Екипът ни очаква всяко ваше предложение, идея или съвет, относно подръжката на форума. Обратна връзка с Вас, потребителите на форума.

Мнениеот FireSun's Viking » 02 Окт 2006, 21:50

Който е за банна му да пише в темата.
HAMARR, HELGA VE THETTA OK HINDRA ALLA ILLSKA!!!
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот alistar » 02 Окт 2006, 21:53

Аз съм ЗА! нищо лично,но тук не е Биг-брадър....
Аватар
alistar
MagicGateBg Приятел

Мнениеот AryanSun » 02 Окт 2006, 21:54

подкрепям предложението!с него няма дискусия,той просто
се заяжда с ясно какви цели.нека не правим форума сборище
на комплексари,които не са много с всичкия си на всичкото
отгоре.
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот WandaBlenda » 02 Окт 2006, 21:54

Това са глупости.Всеки има право на място под слънцето.Дори и такъв шизоиден пинчер като some_spirit.
Аватар
WandaBlenda
MagicGateBg Приятел

Мнениеот FireSun's Viking » 02 Окт 2006, 21:55

На никой не му се чете спама му....
HAMARR, HELGA VE THETTA OK HINDRA ALLA ILLSKA!!!
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот Марио » 03 Окт 2006, 04:01

Аз съм против, въпреки че понякога дразни - забавлява ме :)
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот treskea » 03 Окт 2006, 06:11

естествено,че съм ЗА той не престава да се държи неуважително спрямо другите и техните разбирания-в крайна сметка не може всички да мислим еднакво
Аватар
treskea
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ZefaS » 03 Окт 2006, 09:03

ПРОТИВ.Въпреки, че наистина ми лази по нервите не трябва да го банваме само защото има различно мнение от нашето.И то всеки път.Промених мнението си.И аз съм ЗА но с колебание.
RiseMeHigh
WhereNo1DareToFly
Аватар
ZefaS
MagicGateBg Фен

Мнениеот some_spirit » 03 Окт 2006, 12:16

Сега ще ви покажа кой не е с всичкия си и дори не помни какво е писал във форума. Става дума за ArzanSun, той беше пуснал тема където обясняваше как има контакт с някакъв демон и този демон му бил станал като негов учител, наставник и му давал знания. А след това в една от другите теми ( не ми се проверя коя точно беше) той заявява че изобщо не е ясно дали тези от паранормалното съществуват, всичко можело да се окаже някаква природна тайна сила , която притежават хора. Сега понеже той е написал че контактува с демон, което всъщност означава онези негови писания за шизофренията . Който се съмнява да провери какво е писал той.
Аватар
some_spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Air » 03 Окт 2006, 12:33

Доста се колебая, но мисля че има полза от него , макар и със заплащането на голяма цена.
Аватар
Air
MagicGateBg Приятел

Мнениеот some_spirit » 03 Окт 2006, 12:58

Сега ще продължа с разсекретяването на още една глупост. Става дума за заклинанията и как те действат. Ето тази тема "ЗАКЛИНАНИЕ ЗА РАЗКРИВАНЕ НА ИСТИНАТА". Много добре знаете какво значи заклинание, това е някакъв текст специално направен така, тоест думите в него са подредени по специален начин така че да може да стане магията, защото това подреждане на думите имало магически ефект и там се активирала магическата енергия и нещото за което е заклинанието ставало. Сега малко пак ще се върнем към телепатията и какво е това съзнание. Съзнанието е нематериална енергия и по принцип цялата магия се крепи именно на такива нематериални психични енергии. И сега разберете самото заклинание е просто един текст с малко по специална подредба на думите и смисъла в него, това съдържание на заклинанието ПО НИКАКЪВ НАЧИН АМА ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ МОЖЕ ДА ПОВЛИЯЕ НА НЕМАТЕРИАЛНАТА РАУМНА ЕНЕРГИЯ.
И да не ми излезете с номера, че всъщност като изричате заклинанието вие настройвате психичните си процеси в главата и така ставала магията.
Аватар
some_spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот AryanSun » 03 Окт 2006, 13:20

Напротив некъв_дух,разликата между окултното преживяване
и шизофренията е мноого незабележима,но и много голяма.Едно
е да те преследват някакви създания от "паранормалното",да
кроят някакви гадни планове зад гърба ти,да ти вкарват мисли
и да ти четат мислите и при все това ти да си обсебен от тях.
Съвсем друго е да контактуваш.Дотук създанията,с които съм контактувал не са ми казали "убий еди кой си" или пък да имам
чувството,че ме преследват и заговорничат-което е характерно
именно за заболяванията.

С познанията по психиатрия и психоанализа не можеш да се
бориш с мен-нямаш и грам такива.За да се ограмотиш,може да
прочетеш малко Юнг,Станислав Гров и други автори-психоанали
тици,които са отворени към окултното.

Не усещаш ли,че с дрънканиците ти излиза,че цялата вселена
е срещу теб(което ти е неудобно и искаш да обърнеш срещу
всички).Да,сигурно има някой негодник отгоре,който да
е тръгнал да прави бели,има и учения,които смятат,че ние
всички сме под контрола на някаква недотам добронамерена
висша сила(гностицизмът,кастанеда),но да отричаш абсолютно
всички същества и да ги обявяваш,че са зли и кроят гадости
зад гърба ти-внимавай.Това вече е друга работа.Цялата Вселена
срещу Некъв_дух,там.Голямо чувство за превъзходство имаш.
Ето това е признак за параноя и раздвоение на личността.

А с поста си ти демонстрираш ужасно съмнение в нещата,които
говориш.Аз ти казах да помислиш над въпроса,какво ще стане,
ако наистина "горе няма никой".И ти изпадна в отчаяние от това.
Защото се заключвам за твоите нелепици и не ги приемам-да и
сега не го правя.Насаждаш паразитни вярвания,които може би
те подхранват?Или просто търсиш решението за всичкото зло,
дошло уж от някой смотан там отгоре навън,от другите,а то е в
теб.

Лошотиите,които може би преживяваш заради "онези от паранор
малното" не идват от паранормалниците,а от другаде,тва ми беше
идеята,която ти така и не искаш да схванеш.Ето затова ти казах-
забрави аз в какво вярвам и се обърни навъре към себе си.Там
са отговорите.
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот some_spirit » 03 Окт 2006, 13:48

Значи ти залагаш на това, щом чуваш гласове и те ти казват да убиваш, това било заболяване, защото нали кой паранормалник ще те накара да убиваш, те са висшите те ни помагат, а другото е контактуваш с тях и всичко си е нормално нали те ти казват някои неща и ти не искаш никого да убиваш.
Не мислиш ли че това е доста едностранно разглеждане на нещата. Няма да обяснявам защо е така, който може да си го види сам.

Е сега това ако тези отгоре ако паронормалното ако наистина съществували и нали аз какво изригвам по тчхен адрес нали какво можело да ми се случи. Аз май го обясни вече този проблем. Знам горе долу какво могат те и какво не, тъй като гледаш все още мога да пиша горе долу смислени неща. И ето ако искаш ще заявя, поемам цялата отговорност за това което пиша нали така правят хората. А пък за психиатрията и психоанализата, как беше израза там има интелигентни хора има и природно интелегентни хора.

Ине разбрах къде съм демонстрирал ужасно съмнение за нещата за които съм говорил. Когато се обсъжда неща всеки знае че трябва да бъде обективен и точен в това което казва. Виж това "ОБЕКТИВЕН" е в един такива идиотски скобички.

И сега вече на това за последен път се хващам, какво щяло да ми се случи с парадигмата ми ако се окаже че ония горе от парата ги нямало. Този демон дето си контактуваш с него той какво е , някаква майонеза явно.
Аватар
some_spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот some_spirit » 03 Окт 2006, 14:03

Понеже забелязах че в последните ви постове започнахте да избягвате темата и въпросите които съм поставил ами го обърнахте на друго нещо няма да го наричам какво (ArzanSun нищо не каза за това което написах за заклинанията), да наляе още малко олио в огъня.

Самият ArzanSun написа, че имало паранормалници, духове, демони, богове, ся мога и добавя и още някое такова нещо например самодиви, русалки, и др. подобни. Разберете това всъщност са все ония онези от паранормалното, просто когато се контактува с някой човек те му казват аз съм примерно демон и горе долу доста разумно му доказват това.
Само ще ви припомня как става това за демоните. Още от едно време знаете че хората знаят какво е това демон. А всъщност как става убеждението че това е демон, ами много просто. Всеки надявам се е гледал филм на ужасите с демони и там едни порти на ада каксе отварят и затварят и какво става с геройте какво усещат и чувстват. Ами същото е ставало и с хората едно време с помощта на телепатията, онези паранормалниците все едно пускат в главата на бедния човек една такава каша като от филм на ужасите но понеже е не се гледа на филм а е директно по формата на мисли въздействието е много голямо. И какво става човека почва да вярва че е обсебен от демони.
Аватар
some_spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот nikoj » 03 Окт 2006, 14:17

Банването няма ефект, стига човек да е настоятелен. Винаги можеш да се регистрираш под друг ник и да използваш програма за скриване на ИП-то.

Ако на някой не му харесват постовете на човека, да не ги чете и да не им отговаря. Човекът ще поспами, ще поспани и ще си тръгне.

Лично на мен ми се струва, че some_spirit има интересна форма на психическо разтройство confused2
Аватар
nikoj
MagicGateBg Приятел

Мнениеот nordika » 03 Окт 2006, 14:48

Можели да се предлагат и други хора за банване?... в тези спорове има нещо поучително, или предпочитате да ви задръстят от захаросани лиги...
Аватар
nordika
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Air » 03 Окт 2006, 15:29

Some spirit няма смисъл да говориш тия неща тук, ако ти се иска д апоспориш , ела на някоя среща на форума, и прави каквото поискаш там. Това което мога да ти предложа като продължение на твоите действия е да отидеш във форума на техническия университет и да започнеш да ги убеждаваш че електричеството не съществува защото не го виждаме.

За богинята говорят Уиканите, защото тя е техният бог в който те вярват.Не употребявай името и наляво-надясно , защото презрението с което се обръщаш към целия форум и тона ти дразнят всички. А ако толкова искаш някой да ти направи някоя магия , ела на форум срещата другия път.Обзалагам се че ако не магия, поне ще те накарат да се почустваш некомфортно.Придържай се към добрия тон , както правят всички тук, за да не се получават конфликти от аграрно естество, и всеки ще бъде готов да отговори на мнението ти и да ти даде възможно най-изчерпателна информация.
Аватар
Air
MagicGateBg Приятел

Мнениеот some_spirit » 03 Окт 2006, 16:03

Air, - бъра-бъра сто чадъра, нали за магията нямало значение разстоянието и сега малко трудно ще се навия да ходя до София, щото разбирате не съм от там. А за тона, май само един път ви обидих като ви нарекох разбирателите от форума.
Сега да ви се похваля, станал съм като една енциклопедия, където и да погледна в човешкия живот виждам един виждания, разбирания които всеки човек ги знае, но като се замисли човек те са доста объркващи. Пример ако разгледаме някои ритуали при погребение или какво се слага на граба след това, например това за виното дето на душата щяло да и се допие вино в отвъдното и затова се слагало, или девети ден и няма да продължавам.
Само една идейка не сте ли забелязали как хората отиват на погребение как се държат там и след като излязат от грабището вижте ги след 3 мин как се държат. Изобщо не ги интересува че някой ден и те ще умрат, девизът е ето ние сме живи , животът е пред нас, да живее живота.
Аватар
some_spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот B-L-O-T » 03 Окт 2006, 16:08

ЗА ! ! Както каза Ариеца НЯМА ДИСКУСИЯ . . . Той просто казва "НЕ" и това е чист спам , а не различно мнение
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот ZefaS » 03 Окт 2006, 16:10

Не го банвайте.Просто мисли по различно от нас.
RiseMeHigh
WhereNo1DareToFly
Аватар
ZefaS
MagicGateBg Фен

Следваща

Назад към Предложения

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор