Гей-любов

Тези от Вас, които имат любовни терзания, биха могли да споделят тук своите притеснения. Надяваме се да намерят верния път към любовта...

Модератор: venus

Мнениеот hekata_ehnaton » 29 Апр 2007, 08:45

Vermic The Witch-King написа: и няма нищо по хубаво от една жена ;)

Много лезбийки ще се съгласят с тебе с двете си ръце...

FLATTRON, а пробва ли най-сигурната магия, която човечеството някога е измисляло?
Поговори ли с него, за да се изясните аджеба за какво иде реч в отношенията ви?
Трябва да видиш дали те е намразил, защото си го обидил с нещо, или защото мисли, че като 90% от гейовете ще кръшкаш...

FLATTRON написа:ами да допада ми но незнам каде ще намеря лавандула и розмарин

А що се отнася до розмарина и лавандулата - аз си взех за тоя специално ритуал от билковите аптеки... Е, ефекта не е същия, като от тези, които си си набрал на Еньовден, но все пак - билката си е билка и си носи енеригята :)
Нощта е моят дом
Аватар
hekata_ehnaton
MagicGateBg Приятел

Мнениеот EliKarim » 01 Май 2007, 08:35

:) :) :) Сексуалната ориентацияне променя действието на магията.
Arhimikus, абсолятно съм съгласна с това което си написал.
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот Poison » 07 Май 2007, 14:21

Простотии пак. Обратните са по-лабилни и заедно с това по талантли ивай. Но не ми казвайте че биха били по смели.
Аватар
Poison
MagicGateBg Фен

Мнениеот Nemezius » 07 Май 2007, 22:24

FLATRONN написа:Затова ако някой знае начин (какъвто и да е той) за да си върна човекът който обичам повече от мен самият нека да ми пише !

FLATRONN, като за начало, изясни си какво точно искаш- неможеш да "си върнеш" нещо, което не е било твое. Ако това, което искаш, е да се влюби в теб- секция "любовна магия" просто прелива от най-различни методи. Лично за мен, най-ефентивни са комбинираните "натрапване на мисли/внушения" и "визуализации на желанието".

П.П: Архангеле, е това вече ме разби, сериозно. Сексуалната ориентация като цяло няма нищо общо с подвластността- развитието и силата на чевека са тези, от които зависи това. Най-общо казано, НЯМА същество абсолютно неподвластно на енергийно влияние.
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот Abathor » 19 Май 2007, 01:25

FLATRONN
това е гнусно
опитваш се на направиш един нормален човек ?!
остави го намира.
отвратен съм от подобни неща.
и недейте да му помагате за това знам че повечето искат да видят признателност в очите на новаците ама...замислете се малко тия съвети дето му давате - не е никак готино
Agnoscetis Dei, scio ipse
Аватар
Abathor
MagicGateBg Приятел

Мнениеот hekata_ehnaton » 19 Май 2007, 16:32

Най-обичам 'га поп певец нагази лук!
Също толкова обичам 'га, уж интелигентни хора се изказват неподготвени!
Темата вече е изчерпана - разбрахме, че мразите гейовете, разбрахме, че дори и в нашите прослойки има комплексари, разбрахме й, че гейовете не били добри магьосници, защото сигурно вместо да се концентрират върху магията, си мислят колко сладко дупе има Брат Пит...

разбрахме, че не разбирате нищо от материята, за която се говори - не можеш да разбереш един гей, ако се настроиш срещу него, само защото е гей.

Второ - FLATTRON, Abathor е прав, като се възмущава, че ще се опитваш да превръщаш хетеро в гей (недай си Боже!). Обаче толкова вопли напразно - и аз съм пробвал с залп на отчаяна нужда да ми се отвърне на чувствата - момчето не отговаря на магията - само чувствата му, че съм му приятел се засилиха, но не породиха любов и сексуално желание, както исках аз...

хеторото си е хетеро - ако момчето, за което ни говориш е такъв.. забрави за случая и три години прави като мен - моли се в следващия живот да ви е отредено да сте заедно...

Ако е хомо, обаче - ле туто финито! Проблемът е решен - действай и ако се справиш като хората, ще постигнеш хубави мигове с твоя человек! :)

А за другите - разочаровахте ме, мъжка пооловина от форума - толкова комплекси, а уж сте хора над материалното - който гледат душите на хората и по това съдят що за стока са...

Както казва готвачката в ресторанта, в който бачкам: Ц-ц-ц-ц-ц-ц-ц! :)
Нощта е моят дом
Аватар
hekata_ehnaton
MagicGateBg Приятел

Мнениеот alistar » 19 Май 2007, 20:39

1 педерас е хюмне, 2-ма -Гей-общество! Машалла-Браво! Очаквам да се пръкне общество на "серийните убийци",на "лапачите на понички" и на "духачите на свещи" ,а то... кой ли знае какво още може да се пръкне??? Не мразя гейовете,но не поонасям ПЕДЕРАСИТЕ- тия дето непрекъснато ни навират в носа сексуалната си ориентация- а бе,що не си се таковате мирно и кротко??? Така остават повече жени за нас:) Обаче Вие все искате да се развивате нали? и до къде? Знаете ли коя е висшата форма на педерастията???-"Да спят с жени!!,защото така вече се чувстват лесбийки!" Няма ли достатъчно гейски сайтове бе? Осъзнайте се! колко лакомията-имате само 1 задник! И..една народна мъдрост:"Таковано дупе-мълчи!"
Аватар
alistar
MagicGateBg Приятел

Мнениеот hekata_ehnaton » 20 Май 2007, 15:01

alistar, тук не става въпрос за сексуална ориентация - на мене ми дреме на пуловера кой с кого си ляга - нито е моя работа, нито ме интересува. Тук стаава въпрос, че имаме случай - едно гей момче иска да бъде обичано от собственият си любим - дали казуса щеше да е по-различен, ако вместо гей имахме момиче?
FLATTRON каза в началото - ако имате намерение да обиждате гейовете не пишете, тук става въпрос за необходимото заклинание, и точно за това трябва да се говори. Затова ако бях на мястото на Wizard, щях да изтртия всички мнения, който съдържат офтопик материал...
Нощта е моят дом
Аватар
hekata_ehnaton
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Lanukio » 24 Май 2007, 01:05

Абе аз съм ли съм единствената, която не използва заклинания и подобни, за да си хване гадже или да се сдобри с приятелка? На тоя принцип дай да забъркам мехлемче, за да си взема изпита другия месец или да пратя сън на хубавото момченце от кафето, че няма нужда да ми иска пари за всяко кафе, което купувам. Нали не сте забравили, че има една магия наречена вербално слово или комуникация между хората очи в очи?
В тези два реда
няма нищо умно.
Аватар
Lanukio
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Сайлеа » 24 Май 2007, 08:12

По принцип няма проблем хомосексуален индивид да го хване магия. Виж сега много е голяма обаче вероятността да е как да го наречем надарен с по- силни защити от повечето "нормални". Разбира се не е общовалидно правило. Имам някои хипотези защо се получава така, но не е важно, просто личен опит. Колкото до самата магия...ами тя е стандартно въздействие върху сетивата, или подчиняване на твоята воля или каквото си избереш там. И все пак е неприемливо и ти само ще го разбереш...ако пробваш.
Аватар
Сайлеа
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот n0angel0s » 24 Май 2007, 17:14

Според мен любовта е една магия, защото малко трудно може да се дифинира думата любов - тя е чувство, нещо което не може на сила да се иска.. смисъл чрез любовната магия се постига някакав си там ефект, но той не е чист. Просто си с този човек, а не знаеш защо. Аз поне така си го обяснявам. Няма ли тръка м/у двамата, смисъл няма.. подкрепям мнението на Arhimikus. Пък и не е единственият.

Чела съм, че при направата на любовна магия, ако не бъде развалена от някакав период от време, на човека, на който е направена умира. sad11
ВсичкиС@Н0рмалниС@моА3нЕ!
Аватар
n0angel0s
MagicGateBg Приятел

Предишна

Назад към Любовна магия. Психология на отношенията.

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор