възможно ли е и това?

Всяка друга магия, която не се вписва в останалите категории - Висша магия, Шаманизъм, Хрономагия, Древна Магия... всичко, за което се досетите. Тук можете да пишете за нови магически системи, вашите магически идеи.

Назад към Магия

Мнениеот rianegra » 19 Май 2007, 20:06

[font=Arial] [/font] Здравейте :))) Аз съм нова тук и ако това е критерий за оценка, въпросът ми може и да прозвучи смехотворно, но все пак ме интересува. Възможно ли е под влияние на определен ритуал или заклинание да се предизвикат видими изменения в тялото и външността като цяло? Някой смее ли да твърди нещо подобно, основавайки се на собсвения си опит или поне на теоретични познания? Ще ви бъда благодарна, ако ме възприемете сериозно и ми отговорите...
Аватар
rianegra
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот B-L-O-T » 20 Май 2007, 07:22

Много са случаите и на хора около мен да изглеждаш различно в очите на хората . Но това е хипноза само . Видимите истински изменения на тялото не могат да настъпят бързо но бавно - да . Трябва постоянство . Улигофрените защо изглеждат така ? Болестта им не засяга тяхното физиечско тяло но все пак то е променено . Това идва от тяхната сила на съзнанието , как те се възприемат и искат да изглеждат . Ето че го постигат . Ритуали , заклинания или някакви други такива глупости не биха ти помогнали . Трябва ти само постоянно съзнание това каква искаш да бъдеш . Нека в твоите очи бъдеш такава каквато искаш да бъдеш и толкова да си внушиш че да си мислиш че като погледнеш огледалото няма да видиш това което си била преди а ще видиш новото си аз (ако може така да се нарече) . С постоянство след време ще има резултати . Има и друго нещо за това как да помогнеш на този процес . Ако те интересува пиши че сега бързам .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот rianegra » 20 Май 2007, 08:16

Благодаря ти за отговора и сега се възползвам от възможността да ти пиша отново. Наскоро ми попадна една книга на Абрамелин Мага, но не беше моя и не успях да я изчета подробно. Направиха ми впечатление квадратите....имаше такива като: да изглеждаш момче, да изглеждаш момиче, да изглеждаш старица...разни такива, на пръв поглед абсурдно постижими неща...Замислих се, че ако е толкова просто /просто, в смисъл на овладяване на разни техники/, парктикуващите биха се видоизменяли всеки ден. А ти какво точно знаеш за техниките, подпомагащи този процес. Зная, че питането ми касае само един от страничните ефекти на цялостната работата с определени енергии, но наистина ми е интересно. Или поне ми кажи, на къде да се насоча. Благодаря ти предварително.

B-L-O-T написа:Много са случаите и на хора около мен да изглеждаш различно в очите на хората . Но това е хипноза само . Видимите истински изменения на тялото не могат да настъпят бързо но бавно - да . Трябва постоянство . Улигофрените защо изглеждат така ? Болестта им не засяга тяхното физиечско тяло но все пак то е променено . Това идва от тяхната сила на съзнанието , как те се възприемат и искат да изглеждат . Ето че го постигат . Ритуали , заклинания или някакви други такива глупости не биха ти помогнали . Трябва ти само постоянно съзнание това каква искаш да бъдеш . Нека в твоите очи бъдеш такава каквато искаш да бъдеш и толкова да си внушиш че да си мислиш че като погледнеш огледалото няма да видиш това което си била преди а ще видиш новото си аз (ако може така да се нарече) . С постоянство след време ще има резултати . Има и друго нещо за това как да помогнеш на този процес . Ако те интересува пиши че сега бързам .
Аватар
rianegra
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Unforgetable » 20 Май 2007, 10:08

Ами аз съм чувала за такива видими "изменения" както ги наричате... те са на основата на билки, растения и малко рими :wink: Естествено че са възможни, но или са по-краткотрайни или стават по-бавно..
All for Love
Аватар
Unforgetable
MagicGateBg Приятел

Мнениеот B-L-O-T » 20 Май 2007, 10:42

тези подпомагащи неща са за хора които могат да контролират (поне малко като за начало) енергията си и като цяло тялото си до най-малките елементи . Например ето ти един прост физичен пример - Пулсът . Също както него можеш да контролираш още по-фини неща и частици в тялото си . С мисъл можеш да ускориш процеса като визуализираш добре структурата си като за начало - кости , мускули , сухожилия , кръв и т.н. . След това ги контролирай (е тука е вече трудната част която цял живот се учи) . Например искаш носът ти да стане по малък . Визуализирай носът си както е в момента . Нека в съзнанието ти е носът ти изцяло с всичките му детайли (независимо дали ти харесват или не) . След това задълбочи още като визуализираш носът си с частиците които го изграждат (пример - клетки , йони . . .) . (тук вече е добре да се съедният наука и окултизъм за по добър ефект , за по добра визуализация и най-вече да знаеш какво точно трябва да поработиш) . Започвай да ги контрулираш . Разграждай , късай връзки , добавай още вещества . Като начинеащ това ще е само в мисълта ти . След време ще започнеш да го усещаш (наистина ще усещаш тези фини частици как извършват действие под твое командване) . След време като започнеш да си усещат енергията (онази астрална невидима и отричана от науката като цяло , въпреки че тя е сбор от доста енергии но за момента да не те затруднявам) можеш да я вкарваш в този процес като помощно средство за още по-голям ефект . . .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот B-L-O-T » 20 Май 2007, 10:45

Като завършек след тази процедура започни с това което казах в началото (твоето съзнание) . Можеш да си го правиш колкото пъти поискаш на ден . Резултатите могат и да закъснеят ако ти имаш проблеми например с визуализацията , настроение . . .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот rianegra » 20 Май 2007, 15:20

Общо взето системата на Норбеков е нещо подобно, но на моменти ми изглежда излишно усложнена до степен на "трудна за практикуване"... Вероятно това пък гарантира някакъв успех на изхода. Както казваш контролът над съзнанието и всички функции, които се подчиняват на него е най-сложната част...Здраво ще трябва да поработя...Честно да си призная, надявах се да има и "заобиколни пътища" или поне такива, които да дадат силен начален тласък в началото
Аватар
rianegra
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот B-L-O-T » 20 Май 2007, 17:58

СЛожните неща не гарантират успех на изхода :) . . . Заобиколни пътища за съзнанието на по-високо ниво няма , той е един и няма да го намериш в непотребни заклинания , нелепи ритуали и т.н. . Медитирай казвам аз .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот Gargamel » 01 Юни 2007, 12:15

Теоретично според мен -два .Или да промениш възприятието на околните ,или да препрограмираш себе си.Ако си чернокоса ,руса коса няма да ти израстне ,освен ако не можеш да прекодираш ДНК-то си.Ама не е необходимо- бои за коса- дал бог.Другото явно е дълга и упорита визуализация.Ако можеше да се трансформираш ,нямаше да ни питаш, пък и ние ако можехме ,надали щяхме да си киснем в този форум и да си раздаваме рецепти като домакини за манджи.Е , може би има и алтруистични учители - не искам да засягам никого.
Алоха!
Аватар
Gargamel
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот nvknvk » 20 Юни 2007, 16:02

Знам че аз докато съм в друг свят мога да изменям формата си в каквото пожелае архангелът ми. Ако ми заповядът да се владея тогава и аз мога да правя нещата. Но иначе. Та значи станах веднъж на черно коте, 2 пъти на дракон(ревът ми направо уплаши хората), 4 пъти на вампир със зъби и нокти. 1 веднъж на Кларк Кент който беше до мене. Но това е възможно когато си събрал магическа енергия през най висшата чакра тази на върха на главата. Мене ме научи Йехова на това показа ми веднъж и аз почнах.
Така се превърнах в бог.
Аватар
nvknvk
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот stanislava » 20 Юни 2007, 16:25

Другият път опитай да не изпълняваш абсолютно никакви заповеди и когато се опитат да ти наложат волята си-ги накарай да треперят като че ли през тях преминава ток-тогава знай че си постигнал нещо с което би се гордял.
Аватар
stanislava
MagicGateBg Приятел

Мнениеот rianegra » 22 Юни 2007, 22:31

nvknvk: Извинявай за невежеството и въпросите, които то поражда в мен, но все пак: Какви са тия светове, в които пребиваваш и в които се изисква чак такава специална екипировка, извинявай, форма...Котка, дракон, жаба, може би, или следващия път Супермен? :))) И цялото това великолепие, по заповед на личния ти архангел ??????????? Или Йехова? Чудя се, ако трябваше да се преобразяваме по начина, описан от теб, къде тогава потъва идеалният замисъл на Бог за човека? И каква е в крайна сметка целта на занятието? Отиваш в някакъв друг свят, като дъждовен червей, изпълзял през най-висшата ти чакра. И каква информация можеш да обработиш, облечен като безмозъчно...Гениално, бих казала....какво друго мога да добавя като неразбираща. Всъщност въпросът ми беше тук за този свят, за тази реалност....Определено, сутрин като се събуждам искам да виждам себе си, ТУК И СЕГА, все по-усъвършенствана и успешна от предишния ден, каквото и да означава това според теб....Едва ли ще се успокоя, ако се видя с чифт стърчащи кучешки зъби, фосфорециращ поглед и гладна за кръв :)))))
Аватар
rianegra
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот nvknvk » 24 Юни 2007, 11:00

Значи спокойно това става в други светове докато "спя" Когато станах вампир целта беше да уплаша 2 момчета. Защо незнам. Когато станах коте черно до мене имаше някакви жени явно също богове защото и те станаха на котки и започнахме да съскаме аз срещу всички. Като дракон аз надоадох мощен глас и всички хора се разпищяха от страх.
Сега си спомням че веднъж станах и на чрен орел. Ситуацията беше следната аз се озовах в една градина с лозя и срещу мен имаше човек с двуцевка. Изход на никъде нагоре плътно прилепени лозови пръчки наоколо ограда. В този момент се появи човек орел който премина през една дупка 5 пъти по малка от него. Аз полетях полетях и нкаря и аз преминах през нея по магически начин. По същия начин по който минавам през стъкло, остава една малка дупка след себе си. В един много висш свят ми показаха видри които преминаха през стъклото на аквариума като през малка дупчица но дупчицата се затвори след тях и станаха на хора. В един друг свят видях един "човек" да става на пластмасова камбана за да се пофука на гаджето си. Това че нашият свят е направен така, значи че на Отец са му писнали трансформациите или пък че светът е все още млад и понеже не е съзрял това все още е невъзможно.
Аватар
nvknvk
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот rianegra » 24 Юни 2007, 19:42

Според мен си прекалил/а с витамините от групата на В-комплекс. Страничният ефект на един от тях е именно такъв: ярки, запомнящи се сънища и сюжети, граничещи с абсурдност. И на мен ми се е случвало, без да правя глобални изводи за себе си, че съм Бог
или Богиня. Мисля, че НИЕ ВСИЧКИ зависим от ВИСШАТА БОЖЕСТВЕНА СЪЗНАТЕЛНОСТ, но не по начин, който ни позволява да се отъждествяваме с нея, дори на сън. Мислиш ли, че да се пофукаш на гаджето си като се превърнеш на пластмасова камбана е белег на божественост? Не смея да си помисля какво ще е, ако се превърнеш в златна камбана, за да впечатлиш група бездомници, например...Това е мнението ми. Съжалявам, ако те разочаровам или те приземявам, все едно. ДА БЪДЕШ БОГ Е ИЗКУСТВО, КОЕТО СЕ ВЛАДЕЕ САМО ОТ БОГ !!!
Аватар
rianegra
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот nvknvk » 25 Юни 2007, 16:03

Не визмам никакви витамин аз съм си вегетарианец
Но има разлика между сънища и астралана проекция, разбра ли
Всички знаещи окултисти знаят какво е астрална проекция. Аз какво да
направя като астралния ми двойник е толкова висш. Май аз съм висш щом астралния ми двойник е висш нали. Преди се пъхах в един скафандър но Бог реши че не е толкова опасно така че минавам без него
от доста отдавна. Чудиш се защо такива мерки, много просто защото съм Бог.
Аватар
nvknvk
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Lanukio » 25 Юни 2007, 18:06

Не е зле да се консултираш с психотерапефт и то в най-кратки срокове.
В тези два реда
няма нищо умно.
Аватар
Lanukio
MagicGateBg Приятел

Мнениеот rianegra » 26 Юни 2007, 11:48

Хей, и аз съм вегетарианка, точно затова взимам витамини, но както и да е. Не оспорвам астралната проекция като понятие, а начинът, по който ти я възприемаш, докато разказваш сънищен сюжет. Моят съвет към теб е да не се извисяваш в собствените си представи толкова високо до трона на Бог, защото всеки знаещ окултист би ти казал, че това е нездравословно. Наистина, защо не поразсъждаваш за себе си от позицията на едно духовно извисено същество, но не непременно Бог. Хайде, да кажем, че такова самомнение е твърде опасно. Ако не е възможно, може би трябва да потърсиш специализирана помощ. Това беше един приятелски съвет. Давам ти го с ясното съзнание, че се отклонявам от темата.
Аватар
rianegra
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот paco_14 » 30 Авг 2007, 12:22

БОГ ??? :?
Аватар
paco_14

Мнениеот EliKarim » 01 Сеп 2007, 20:02

Държа да се пише по темата!
rianegra, това не само че е възможно, но и голяма част от маговете доказали се в тайнството и силата са умеели да променят външността си. Тези, които са познавали отблизо А. Кроули например са твърдяли, че е изключително миловиден, някак добронамерен, приветливи мил...а на снимките, които и до днес можем да видим той изглежда твърде налудничаво. Елена Блаватска пък е плашеща, със студен, остър поглед... Познатите и я описват твърде различно от това. Не вярвам да познаваш маг, който умее, а не само бълва глупости и който да изглежда зле. Това са елементарни упражнения "за здравето и облика ни".
:wink:
Аватар
EliKarim
Модератор

Назад към Магия

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор