Модератор: EliKarim
rado написа:От ли4ен опит знам 4е има огромна дарба това което ще споделя е от ли4ен опит защото миналата година имах проблеми и ходих при нея.Тя отна4ало беше много груба караше се нз защо, пускаше си телефона на високоговорител когато и се обаждаха важни кле4ки например бат боико сигурно за да покажен колко е велика нз.пурвона4ално нямаь подобрениа но после тя много ми помогна .Докато сум бил там е правила много свръх нещта например взе една ботилка с вода хвана я с ръце каза 4е е много топла и тя буквално замръзна.Пътувахме от сф до пловдив и тя се обади и каза да спрем и да отидем на 1та бензиностанция да проверат колата. Откриха 4е имало нещо на курмилото и е щяло да откаже по някое време.След няколко дни отиваме пак и до нея имаше колба с кристал.Когато я хвана кристалът по4на да расте.Един път даже ни каза да излезем и после каза 4е ще стане самолетна катастрофа и наистина же4ерта саобщиха 4е е паднал самолет. въпреки 4е и аз имам някакви скромни дарби това и за мен изглеждаше ултраа нереално така 4е вещица или..........
KAT написа:обяснявам какво е това екстрасенс = човек + телепатичен дух (разум). Човека екстрасенс може и да има някакви психически сили но всичко се контролира и използва под наблюдението на телепатичния разум, някои от способностите уж дето ги има екстрасенса са всъщност на телепатичния разум той ги прави - лекувания, магии и др. глупости (да помагат понякога на хората, но всъщност си смучат мисловна енергия постоянно, а кво ще кажете за това положение). Всичките там ясновидства дето ги могат екстрасенсите, телепатичния разум тихичко шушне в главата на екстрасенса какво да казва, в повечето случай както им изнася на духовете. Могат да ти кажат дори баба ти какво си е мислела за теб като си бил много малък - вземат го Акашечния лайновоз, нали там се пазят всички мисли на хората.
Еми не е нужно да вярваш във всичко ама ти като си се закотвил с тия духове
Не мился че т.нар. Бог е против вещиците, така че в крайна сметка няма голямо значение дали е "божи човек" или "вещица", важното е дали наистина притежава способностите.Подкрепям тази теория. Но самият факт, че те, като много малко други хора са развили тази способност, ги определя като феномен. Не е ли така?new_mag написа:Може много да се спори дали Ванга и тази Вера(за която за пръв път чувам) са феномен!Нали знаете,че човек използва много малка част от мозъка си!Можеби те просто са успяли да развият и използват по-голяма част!