ритуал за забавяне на времето..

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Мнениеот n0angel0s » 12 Сеп 2007, 09:44

бих искала да ми дадете линк за ритуала за забавяне на времето, че аз съм дезориентирана и не мога да я намеря.

мерси предварително :)
Аватар
n0angel0s
MagicGateBg Приятел

Мнениеот runner413 » 12 Сеп 2007, 09:46

Мисля че в този саит бях видял един такъв ритуал и го изпробвах!Ще го потърся и ще ти го копна.:)
I don't play your rules I make my own!
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот runner413 » 12 Сеп 2007, 10:09

И аз немога да го намеря но го имам записано в книгата ми.Ето самия ритуал:
На дясната си ръка нарисувай пентаграма със синьо мастило.Сложи ръката(дясната) си на третото око и визуализираи пясъчен часовник и как песачинките в нвго започват да падат по-бавно и по-бавно.След това кажи заклинанието:
Core go round
Power be bound
Interup the natures course
Time slow down
Cast the spell sidth this words
Заклинанието действа докато знака на ръката ти не се изтрие.
Аз направих глупостта да го правя четири вечери подред и когато спрях и пентаграмата се изтри станах много объркан(и на идея си нямах каква дата е кой ден и т.н.)Така че един съвет от мен:не прекалявай!:)
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот n0angel0s » 12 Сеп 2007, 18:19

мерси много.. мерси и за съвета.. не мисля да прекалявам.. icon_occasion
ВсичкиС@Н0рмалниС@моА3нЕ!
Аватар
n0angel0s
MagicGateBg Приятел

Мнениеот runner413 » 12 Сеп 2007, 18:39

Мисля че имам още един два такива ритуала забутани някъде.Ако искаш ще ги потърся.:)
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот n0angel0s » 12 Сеп 2007, 20:36

ами ако ти се занимава.. ще съм ти благодарна :)
ВсичкиС@Н0рмалниС@моА3нЕ!
Аватар
n0angel0s
MagicGateBg Приятел

Мнениеот MrFaust » 12 Сеп 2007, 22:22

Така , имах някъде една книга - антика , където беше описан , точно такъв ритуал както и друг за спиране на времето (откъсване на личността в пространство на безвремие ) - кой ще искаш от двата ? Ще се помъча малко с превода и при първа възможност ще ти пусна тук описанието на самия ритуал ?
In hoc signo vinces
Аватар
MrFaust
MagicGateBg Приятел

Мнениеот demonic » 13 Сеп 2007, 05:17

най-лесното за забавяне на времето просто визуализирай часовник какъвто искаш такъв който ти е най-лесно да видиш или нещо което за деб символизира времето или примерно земи си еидн часовник със стрелки седни у вас и започни да слушаш как тиктака,но слушай не самите тиктакания а тишината м/у две тиктакания започни да си представяш как тази палза става все по голямя докато накрая не почнеш да чуваш само тишината,това е най-лесното,но нали знаеш че когато забавиш времето след това то почва да тече по-бързо или обратното ако го забързаш по-бавно
QUOT ME NUTRIT ME DESTRUIТ
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот Shedinko » 13 Сеп 2007, 08:03

Добре ,но не се ли забавя времето само за този който го прави и в крайна сметка каква е ползата като времето за работите които трябва да се случат си е същото :)
Отворете душите си ...и помирете сърцата си ;)
Аватар
Shedinko
MagicGateBg Приятел

Мнениеот [-_-] » 13 Сеп 2007, 08:29

demonic написа:най-лесното за забавяне на времето просто визуализирай часовник какъвто искаш такъв който ти е най-лесно да видиш или нещо което за деб символизира времето или примерно земи си еидн часовник със стрелки седни у вас и започни да слушаш как тиктака,но слушай не самите тиктакания а тишината м/у две тиктакания започни да си представяш как тази палза става все по голямя докато накрая не почнеш да чуваш само тишината,това е най-лесното,но нали знаеш че когато забавиш времето след това то почва да тече по-бързо или обратното ако го забързаш по-бавно

Това действа обаче си иска и време и концентрация. И ако не се лъжа, това не е ли е хронокинеза ?
За ритуала на runner413 съм го пробвал и при мен не подейства. Разбира се това неозначава че ритуала не става, по скоро че съм го объркал ;]
Аватар
[-_-]
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот runner413 » 13 Сеп 2007, 12:11

При мен ритуала подейства чак на следваштия ден(тоест няма мигновен ефект).А дали ще е хубаво ако двата ритуала се комбинират(този който аз дадох и този на Демоник).Дали ефекта ще е същият или по добър?!:)
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот Air » 28 Апр 2008, 01:08

Shedinko написа:Добре ,но не се ли забавя времето само за този който го прави и в крайна сметка каква е ползата като времето за работите които трябва да се случат си е същото :)

Ако има да учи за изпити.... :wink:
Аватар
Air
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ~Talyn~ » 28 Апр 2008, 09:24

Не е ли по-добре ритуала на runner413 да се прави след малка медитация?Според мен така се концентрираш по-добре и ефектът ще е по добър. Иначе е много добър и смятам да го ползвам скоро време.А на demonic това е упражнение за хронокинеза,прав е [-_-] (как се изговаря името му? :) )
Всичко е просто!
Аватар
~Talyn~
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ~Talyn~ » 28 Апр 2008, 09:32

Извинете за глупавия въпрос,но runner413 това последното във заклинанието ти "...Cast the spell sidth this words" и това ли си изговаря?
Всичко е просто!
Аватар
~Talyn~
MagicGateBg Приятел

Мнениеот BallFace » 09 Май 2008, 13:37

А около пентаграматая трябва ли да има някакъв кръг?Понеже има такива само като звезди и такива като звезди, но оградени с кръг.
Мерси предварително :)
Аватар
BallFace
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот BallFace » 10 Май 2008, 15:41

Значи пробвах го и няма никакъв ефект.Нещо съм объркал.Какво трябва да се случи?В смисъл като е забавено времето всичко на забавен кадър ли се вижда?
Аватар
BallFace
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот runner413 » 10 Май 2008, 16:32

~Talyn~ написа:Извинете за глупавия въпрос,но runner413 това последното във заклинанието ти "...Cast the spell sidth this words" и това ли си изговаря?

Ами и аз не съм много сигурен.Аз го изговарях(въпреки че честно казано малко не ми се връзва със заклинанието).

.........................................................................................
BallFace написа:Значи пробвах го и няма никакъв ефект.Нещо съм объркал.Какво трябва да се случи?В смисъл като е забавено времето всичко на забавен кадър ли се вижда?

Нали не си очаквал пред теб да се разиграват сцени като от "Матрицата"??Целата е на теб да ти изглежда така сякаш времето тече по-бавно(един вид самозаблуда).
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот BallFace » 10 Май 2008, 16:41

Ок мерси :D
А иначе другите предполагам нормално ме виждат.Защото в хронокинезата другите виждат моите действия мега бръзо.В това предполагам не е така....щом е като самозаблуда...
Аватар
BallFace
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот firen » 11 Май 2008, 16:42

BallFace написа:Ок мерси :D
А иначе другите предполагам нормално ме виждат.Защото в хронокинезата другите виждат моите действия мега бръзо.В това предполагам не е така....щом е като самозаблуда...

O, нима ? И кой ти каза, че при хронокинезата, другите виждат действията ти мега бързо ?! Надявам се го казваш от собствен опит или повече от един човек е потвърдил това при наблюдения, а не от това което си чел като информация...
Аватар
firen
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот BallFace » 12 Май 2008, 14:54

firen написа:
BallFace написа:Ок мерси :D

O, нима ? И кой ти каза, че при хронокинезата, другите виждат действията ти мега бързо ?! Надявам се го казваш от собствен опит или повече от един човек е потвърдил това при наблюдения, а не от това което си чел като информация...
Еми не, във форума имаше тема за кинези, в която пишеше това :)
Проблемация? icon_eusa_dance
Аватар
BallFace
MagicGateBg Наблюдател

Следваща

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор