Модератор: EliKarim
FireSun's Viking написа:[align=right]До: MagicGate-Team[/align]
[align=center]МОЛБА[/align]
[align=center]Относно модератор - Рънер???[/align]
Как могат да стават модератори хора във форум за магия и древни религии, които си нямат представа за тях...
Има много по вещи!
При положение, че всичко му е "Copy and paste" ...
Чичо Уизи я ми кажи моля ти се от де намираш тези билкари ???
С уважение!!!!
Тази тема няма за основа да се заяжда, а учудването ми как невежи хора стават модератори??? (над даденият човек имам лични наблюдения)...
Като е тръгнало така - дайте да направим "Some Spirit" администратор!!!
Не, че е моя работа, но като юзер който се грижи малко за форума да го съхрани и опази.
Аз искам да се класирам за модератор тогава???
На тема: Скандинавска Магия !!!
Сега ако кажете, че не съм достоен - ще посоча Рънер като мой опонент ?? Защо той е модератор, а хора които го заслужават повече не са?
Това не го правя на лично, за да потребителите видят кои искат и кои не да се кандидатират за модератори.
Моля темата ми да не се трие нито да пишат спамери (Рънер), за да не се показва истинското ниво на дадени модератори...
Искам единствени мнения от неутрални лица...
Дата: 16.12.2007г. [align=right]С Уважение:[/align]Град: София [align=right]FireSun[/align]
FireSun's Viking написа:Един модератор трябва да има практически опит, а не само теория. Това, че поства информация е хубаво, но едва ли самия той има някакви резултати в тая област, надявам се че може да свари един чай сам.
Що се отнася до отмъщения и убийства, новия ни модератор сам афишира познанията си по въпросните теми и поства подобни ритуали.
Темата е за всички, които биха се кандидатирали за модератори, за да изразят мнение и желание, а не за мен лично както поясних, затова не е излишна.
Ако информацията е от книга защо не се спомене коя е книгата и кой е автора за хората, които искат задълбочено да се запознаят?
Talic написа:FireSun's Viking написа:Един модератор трябва да има практически опит, а не само теория. Това, че поства информация е хубаво, но едва ли самия той има някакви резултати в тая област, надявам се че може да свари един чай сам.
Що се отнася до отмъщения и убийства, новия ни модератор сам афишира познанията си по въпросните теми и поства подобни ритуали.
Темата е за всички, които биха се кандидатирали за модератори, за да изразят мнение и желание, а не за мен лично както поясних, затова не е излишна.
Ако информацията е от книга защо не се спомене коя е книгата и кой е автора за хората, които искат задълбочено да се запознаят?
Незнам Модерирането какво общо има с практиката.. Я ми обясни...
Модератор е помощник на админ-а... и неговата цел е контрол на раздела, който модерира... и не се иска опит... иска се да правиш най-малка разлика на темите и да се местят или да се трият некфи псотове, който са спам... така че мисля, че магията и модераторството нямат допирни точки това, че админа и модератора се решили дават информация за нещо не значи, че това му е истинското предназначние - админа си глеа сайта и си го Update с нови неща: ето пример с "новата библиотека" и... НИКОЙ от Правоимащите не са длъжни да дават информация.. това е цяло Магично общество и повече се набляга на НАС като цяло, а не само на Админ и Мод...
Явно има няква завист, че не си Ти, а някой друг ти е зел твоето полагаемо място или критикуваш админа с това, че не е видял тебе...
Може би е сметнал за добре така... Според мен не са чак толва важни правата някъде отколкото личния напредък в нещата...
И да те направят Мод, ще станеш ли по-добър скандинавски МАГ ?
Айде със здраве....
FireSun's Viking написа:Talic написа:FireSun's Viking написа:Един модератор трябва да има практически опит, а не само теория. Това, че поства информация е хубаво, но едва ли самия той има някакви резултати в тая област, надявам се че може да свари един чай сам.
Незнам Модерирането какво общо има с практиката.. Я ми обясни...
Модератор е помощник на админ-а... и неговата цел е контрол на раздела, който модерира... и не се иска опит... иска се да правиш най-малка разлика на темите и да се местят или да се трият некфи псотове, който са спам... така че мисля, че магията и модераторството нямат допирни точки това, че админа и модератора се решили дават информация за нещо не значи, че това му е истинското предназначние - админа си глеа сайта и си го Update с нови неща: ето пример с "новата библиотека" и... НИКОЙ от Правоимащите не са длъжни да дават информация.. това е цяло Магично общество и повече се набляга на НАС като цяло, а не само на Админ и Мод...
Явно има няква завист, че не си Ти, а някой друг ти е зел твоето полагаемо място или критикуваш админа с това, че не е видял тебе...
Може би е сметнал за добре така... Според мен не са чак толва важни правата някъде отколкото личния напредък в нещата...
И да те направят Мод, ще станеш ли по-добър скандинавски МАГ ?
Айде със здраве....
Завистта чедо мое е само в твоята глава.
Кажи ми как човек ако не разбира от даденият раздел ще помогне на другият човек??
Аз не се кандидатирам за модератор, а ми е чудно защо човек който хабер си няма е сложен ?
Това не е само машинално триене а и даване на информация от личен опит ;)
И кой казва, че съм маг. Аз просто се интересувам от скандинавска писменост и религия ;)