Нелепости!!!

Ако нещо има да споделите, каквото и да е, тук е мястото да го направите. В казана на Вещицата се забъркват сяк`ви манджи, Вие предложете какво?

Модератор: EliKarim

Мнениеот FireSun's Viking » 16 Дек 2007, 16:21

[align=right]До: MagicGate-Team[/align]
[align=center]МОЛБА[/align]

[align=center]Относно модератор - Рънер???[/align]

Как могат да стават модератори хора във форум за магия и древни религии, които си нямат представа за тях...
Има много по вещи!
При положение, че всичко му е "Copy and paste" ...
Чичо Уизи я ми кажи моля ти се от де намираш тези билкари ???
С уважение!!!!
Тази тема няма за основа да се заяжда, а учудването ми как невежи хора стават модератори??? (над даденият човек имам лични наблюдения)...
Като е тръгнало така - дайте да направим "Some Spirit" администратор!!!
Не, че е моя работа, но като юзер който се грижи малко за форума да го съхрани и опази.
Аз искам да се класирам за модератор тогава???
На тема: Скандинавска Магия !!!
Сега ако кажете, че не съм достоен - ще посоча Рънер като мой опонент ?? Защо той е модератор, а хора които го заслужават повече не са?
Това не го правя на лично, за да потребителите видят кои искат и кои не да се кандидатират за модератори.
Моля темата ми да не се трие нито да пишат спамери (Рънер), за да не се показва истинското ниво на дадени модератори...
Искам единствени мнения от неутрални лица...

Дата: 16.12.2007г. [align=right]С Уважение:[/align]Град: София [align=right]FireSun[/align]
HAMARR, HELGA VE THETTA OK HINDRA ALLA ILLSKA!!!
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот Johney » 16 Дек 2007, 16:32

Аз подкрепям runner.Дори и копи пейст да е,това което той пише все пак е информация.Пише си я в темата за Билки и не мога да разбера,къде ти е проблема.Нали това е целта да има информация в този форум,която да се черпи от хората,а не само тъпи теми като:
"Как да ми пораснат гърдите"
"Искам да убия един човек"
"Искам да си отмъстя"
"Трябва ми магия за любов"и т.н.
Един човек е решил да вкара малко инфо и ти го оплюваш.Вземи напиши ти нещо вместо да злословиш.

П.С.
Според мен статиите са от някоя книга,а не копи пейст,защото ги вкарва бавно,а не на веднъж.
Защо някой друг не седне да преписва от книгите и да се мъчи,а?
Ами само знаят да говорят глупости.
Runner продължавай в същия дух! icon_eusa_dance icon_eusa_clap
Аватар
Johney
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Johney » 16 Дек 2007, 16:36

Мисля,че тези молби трябва да си изпращат лично на модераторите и че тази тема е излишна.
Аватар
Johney
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот FireSun's Viking » 16 Дек 2007, 17:02

Един модератор трябва да има практически опит, а не само теория. Това, че поства информация е хубаво, но едва ли самия той има някакви резултати в тая област, надявам се че може да свари един чай сам.
Що се отнася до отмъщения и убийства, новия ни модератор сам афишира познанията си по въпросните теми и поства подобни ритуали.
Темата е за всички, които биха се кандидатирали за модератори, за да изразят мнение и желание, а не за мен лично както поясних, затова не е излишна.
Ако информацията е от книга защо не се спомене коя е книгата и кой е автора за хората, които искат задълбочено да се запознаят?
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот Johney » 16 Дек 2007, 17:06

Ако мен ме направят модератор,половината теми ще изчезнат! 8)
Аватар
Johney
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот FireSun's Viking » 16 Дек 2007, 17:15

Напълно съм съгласен, 80% от темите са спам и без това, особено любовни магии и арт.
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот venus » 16 Дек 2007, 17:22

Не е вярно, в темите за любовната магия са родени много истини :)
А кой ще е модератор няма никакво значение за никой, който спазва правилата - както повечето хора тук.

Споко icon_flowerface
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот Enforcer » 16 Дек 2007, 17:59

FireSun's Viking написа:[align=right]До: MagicGate-Team[/align]
[align=center]МОЛБА[/align]

[align=center]Относно модератор - Рънер???[/align]

Как могат да стават модератори хора във форум за магия и древни религии, които си нямат представа за тях...
Има много по вещи!
При положение, че всичко му е "Copy and paste" ...
Чичо Уизи я ми кажи моля ти се от де намираш тези билкари ???
С уважение!!!!
Тази тема няма за основа да се заяжда, а учудването ми как невежи хора стават модератори??? (над даденият човек имам лични наблюдения)...
Като е тръгнало така - дайте да направим "Some Spirit" администратор!!!
Не, че е моя работа, но като юзер който се грижи малко за форума да го съхрани и опази.
Аз искам да се класирам за модератор тогава???
На тема: Скандинавска Магия !!!
Сега ако кажете, че не съм достоен - ще посоча Рънер като мой опонент ?? Защо той е модератор, а хора които го заслужават повече не са?
Това не го правя на лично, за да потребителите видят кои искат и кои не да се кандидатират за модератори.
Моля темата ми да не се трие нито да пишат спамери (Рънер), за да не се показва истинското ниво на дадени модератори...
Искам единствени мнения от неутрални лица...

Дата: 16.12.2007г. [align=right]С Уважение:[/align]Град: София [align=right]FireSun[/align]

Той е модератор във "Билки - Лекуване". Това е раздел, който по принцип си има нужда от модератор. Съмнява ме да има много желаещи точно за този раздел. Нека видим какво ще направи на този пост. Все пак си е мод вече. Ти си идеален за "Скандинавска Магия - Руни" ама малко ме съмнява да се навиеш за "Билки - Лекуване".
П.П:
Модераторът има малко привилегии и повече задължения. Може да вижда IP-тата на пишещите в раздела си. Обаче с малко изобретателност това може да направи и обикновенния юзер - и не само това .. icon_flowerface
Аватар
Enforcer
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Talic » 16 Дек 2007, 18:01

FireSun's Viking написа:Един модератор трябва да има практически опит, а не само теория. Това, че поства информация е хубаво, но едва ли самия той има някакви резултати в тая област, надявам се че може да свари един чай сам.
Що се отнася до отмъщения и убийства, новия ни модератор сам афишира познанията си по въпросните теми и поства подобни ритуали.
Темата е за всички, които биха се кандидатирали за модератори, за да изразят мнение и желание, а не за мен лично както поясних, затова не е излишна.
Ако информацията е от книга защо не се спомене коя е книгата и кой е автора за хората, които искат задълбочено да се запознаят?

Незнам Модерирането какво общо има с практиката.. Я ми обясни...
Модератор е помощник на админ-а... и неговата цел е контрол на раздела, който модерира... и не се иска опит... иска се да правиш най-малка разлика на темите и да се местят или да се трият некфи псотове, който са спам... така че мисля, че магията и модераторството нямат допирни точки това, че админа и модератора се решили дават информация за нещо не значи, че това му е истинското предназначние - админа си глеа сайта и си го Update с нови неща: ето пример с "новата библиотека" и... НИКОЙ от Правоимащите не са длъжни да дават информация.. това е цяло Магично общество и повече се набляга на НАС като цяло, а не само на Админ и Мод...

Явно има няква завист, че не си Ти, а някой друг ти е зел твоето полагаемо място или критикуваш админа с това, че не е видял тебе...
Може би е сметнал за добре така... Според мен не са чак толва важни правата някъде отколкото личния напредък в нещата...
И да те направят Мод, ще станеш ли по-добър скандинавски МАГ ?

Айде със здраве....
Живей така, че като умреш и дявола да ти запали свещ.
Аватар
Talic
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Enforcer » 16 Дек 2007, 18:11

Няма едит та пиша пак. По принцип тоя раздел не го гледам избщо - не ми е интересен. Пича е свършил доста работа там. Няма човек, който да е писал повече в този раздел и да е дал повече информация. Ако му е интересен е идеален. Много ми е съмнително друг да се хване там - абсурд.
Аватар
Enforcer
MagicGateBg Приятел

Мнениеот FireSun's Viking » 16 Дек 2007, 19:23

Talic написа:
FireSun's Viking написа:Един модератор трябва да има практически опит, а не само теория. Това, че поства информация е хубаво, но едва ли самия той има някакви резултати в тая област, надявам се че може да свари един чай сам.

Модератор е помощник на админ-а... и неговата цел е контрол на раздела, който модерира... и не се иска опит... иска се да правиш най-малка разлика на темите и да се местят или да се трият некфи псотове, който са спам... така че мисля, че магията и модераторството нямат допирни точки това, че админа и модератора се решили дават информация за нещо не значи, че това му е истинското предназначние - админа си глеа сайта и си го Update с нови неща: ето пример с "новата библиотека" и... НИКОЙ от Правоимащите не са длъжни да дават информация.. това е цяло Магично общество и повече се набляга на НАС като цяло, а не само на Админ и Мод...

Явно има няква завист, че не си Ти, а някой друг ти е зел твоето полагаемо място или критикуваш админа с това, че не е видял тебе...
Може би е сметнал за добре така... Според мен не са чак толва важни правата някъде отколкото личния напредък в нещата...

Айде със здраве....

Завистта чедо мое е само в твоята глава.
Кажи ми как човек ако не разбира от даденият раздел ще помогне на другият човек??
Аз не се кандидатирам за модератор, а ми е чудно защо човек който хабер си няма е сложен ?
Това не е само машинално триене а и даване на информация от личен опит ;)

И кой казва, че съм маг. Аз просто се интересувам от скандинавска писменост и религия ;)
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот The_Last_Angel » 16 Дек 2007, 20:03

Рънър доста обогати форума напоследък (билки и лечение) така че няма лошо, че са го направили мод. Пък и да не се справи не са му дали някой сложен раздел, а раздела за билкарство.

П.П. - Не го защитавам, а просто казвам, че не е кой знае какво, тада се вдига цяла тема за това. Решението е взето от Администраторите и модераторите на МГ, а те си знаят работата. Дайте шанс на хлапето.
Sometimes I miss you...
Аватар
The_Last_Angel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ZAHRIM » 16 Дек 2007, 21:38

FireSun's Viking написа:
Talic написа:

Айде със здраве....

Завистта чедо мое е само в твоята глава.
Кажи ми как човек ако не разбира от даденият раздел ще помогне на другият човек??
Аз не се кандидатирам за модератор, а ми е чудно защо човек който хабер си няма е сложен ?
Това не е само машинално триене а и даване на информация от личен опит ;)

И кой казва, че съм маг. Аз просто се интересувам от скандинавска писменост и религия ;)

правилно и съм съгласен с това, че трябва да има и то доста практика
иначе някой може да си изпати, като приема за чиста монета това което един модератор поства
Аватар
ZAHRIM

Мнениеот ExalTeD_0ne » 16 Дек 2007, 21:47

Добре де!Сега първо казвате че той няма никакви знания относнто раздела,а след това казвате че именно той е поствал и писал полезна информация най-много там.И "доста е обогатил форума напоследък" пък няма заслуги и какво общо имат любовните магии и арта на другите с него?.Смисъла каде ви е? confused2 bs lovestory mblah05
Бил,Съм Бил Пил...Да..Да
Аватар
ExalTeD_0ne
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот sanguinary » 17 Дек 2007, 06:10

firesun, при викингите нали знаеш как е?
Нека някой желащ се докаже като по-вещ и по-достоен за това място и ще измести другия.
От билки и аз имам някаква представа, но изобщо нямам желание да ставам модератор, а и да имам, едва ли ще съм по-полезен от вече поставения.
Единственото, което правиш, когато хленчиш, е да се унижаваш!violent1
А и още нещо. Аз и може би половината от форума не посещавахме този раздел и не знаехме за този модератор. Сега вече го знаем и прочетохме материалите, където намерих ценни неща и за себе си.
Може би трябва да съм ти благодарен, но не ти си писал или преписвал онези неща там.
И накрая...
Момче... много неща не са си на мястото, много хора са на постове, които не са за тях и не заслужават. Защо точно за този се захвана?
Дано наистина, това е единственият ти проблем и единствената неразбория, която виждаш. :wink:
Аватар
sanguinary
MagicGateBg Фен

Мнениеот Shedinko » 17 Дек 2007, 14:20

Какво правя аз когато нещо не ми е ясно по поставена тема ...Обръщам се към модератора за изяснение (особено ако той я е пуснал)....Какво хубаво прави Рънер обогатява Билки-Лекуване с нова и полезна информация,ако ми се препие чай ще знам от къде да си избера от какво да е.Няма да споменавам ,че модела по който ги систематизира е същия по който аз пуснах преди него няколко статии (Това е хубаво да не се помислите ,че се заяждам Поне е подредено и ще ми е още по полезно за чайчето).Но все пак да минем и погледнем нещата по сериозно ,в някой ритуали се използват и билки..и тъй като в форума вече си имаме модератор БИЛКАР ами хайде да му поставим задача да си заслужи с право назначението.Когато пише за билките и приложението им като чай ...ДА ПИШЕ И ПРИЛОЖЕНИЕТО ИМ В МАГИЧЕСКАТА ПРАКТИКА...Според мен Викин по този начин ще си заслужи правото да е модератор,Но и се сещате Когато му се зададе въпрос по билка трябва да отговори ,защото иначе ще бъде СПАМ-Модератор :)
П.п. Не влагам агресия, а практичност в мнението си.
Отворете душите си ...и помирете сърцата си ;)
Аватар
Shedinko
MagicGateBg Приятел

Мнениеот B-L-O-T » 18 Дек 2007, 17:57

Изпитай те го . Всеки да му зададе въпрос относно билките и ще видим колко струва (дали са механични постовете му или разбира нещата) . Другото е че ме запознаха с критериите за модератор и учудващо рънър не отговаря на някоко основни . То точно това е един от критериите - да "разбираш" а не само да "знаеш" или в най-лошият случай (в който попада новият мод) само да "Copy & Paste" .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот ilusia » 18 Дек 2007, 19:20

Амииии моето мнение е малко крайно но за пръв път съм съгласна с викинга. Нелепо е. Тва момченце го гледам от както е във форума и мненията му са меко казано смешни , със мененето на тона си и съгласяването първо с един , после с друг , накрая с 8 ....
Дори да грешиш , достойно е първо да опиташ да защитиш собственото си мнение .
Малко ще нагарчам с цвят на кръв
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот Talic » 18 Дек 2007, 22:02

Не мисля, че е редно да поставяме преценката на Админа за даден човек на карта... В крайна сметка той е създал и съхранил форума и сайда и до сега не е сгрешил(надявам се, новинаги има и 1-ви път - не го отричам)... Така, че това, че е нов и ви дразни не значи, че трябва изказвате крайни преценки за него.. аз от няколко дни посещавам Чат клиента към форума и сайта.. и мога да ви кажа въпросния човек има знания...
Не съдете по постовете.. съдете след като упознате личноста или вообще не съдете...

Айде със здраве...
Живей така, че като умреш и дявола да ти запали свещ.
Аватар
Talic
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот sanguinary » 19 Дек 2007, 00:36

Да, то тогава дайте да изпитаме всеки, за който някои писне. Направо дайте и юзърите да изпитаме, кой колко е заинтересован.
Това е нелепо.
Личните интереси на никой, не са толкова важни, че да се вдига въстание. Ако някой желае преврат, нека просто направи нещо, а не да говори.
Аватар
sanguinary
MagicGateBg Фен

Следваща

Назад към В казана на Вещицата

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор