Като се има в предвид, как във всяка тема се говори за морал .В следствие на хаотично пускане на ритуали.Как всяко мнение, което е с цел да замисли всеки един преди да даде ритуал първо е оплювано ,хапано ,дъвкано и след това изплювано.Ами не е нормално.Няма да споменавам конкретни теми.Но мнения от рода:"....как може да говорите за морал...не стига ,че и без това не се пускат ритуали...тука трябва се пускат ритуали ,а който го прави да бере последствията си..." .В последствие обаче на спама по темата същите пишат:"...ама ние не го одобряваме....то такова....или онакова..." .Какво означава това ,ами не е мислено. Да това е форум за магия.Да тук трябва да се пускат ритуали и магии ,но трябва да са адекватно избрани според посетителите.
Давам за пример:Ако на едно 2 годишно дете му дадеш нож-ще се пореже ,защото не е достатъчно пораснало да борави с него адекватно и правилно.То не осъзнава последиците.
Сега си представете на момче/момиче във възрастта на пубертета (и някой частни случаи по големи),което в момента преживява "драмата на живота си" ,водени само и единствено от първичното получат ритуал от типа:
любовна магия -(където тя(той) е боклук (примерно) половинката го е осъзнала и си е намерила най-лесното като са се разделили)-тя го прави (няма магия която да не действа,стига да е задействан фактор вяра) в този момент вие замисляли ли сте се какво правите ,за момчето което и представа си няма защо ,но се връща при "онова лудото" и какво ще преживее?!?
Проклятия - Някой направил проблем на "ТО" и затова трябва да бъде наказан,едва ли не да го качим на кладата.Замисляли ли сте се преди да му дадете ритуала (публично) дали случайно проблема не е в искащия?!?
Има още много примери ,които могат да се дадат ,но мисля че е без смилено и сте ме разбрали.
Искам да питам. Вместо да пускате ритуали на който падне ,каквито ви паднат (особено като става дума за човешки взаимоотношения) не проверите първо дали проблема за събитията не е в искащия ?!?
И втори въпрос.Къде е идеята да се пускат ритуали с които да се вреди на поразия?!?
П.п. Какво е мнението ми.По първия въпрос съм го показал с начина по който питам.По втория въпрос.За мен е неприятно да гледам такива ритуали и да знам че в същото време поне 50 недорасли на акъл ще го прочетат ,веднага ще се сетят на кой да го направят и ще се всеят смут.
Не сте ли забелязали ,колко е мързелив българина и как ако в нещо не му потръгва търси вината навсякъде другаде освен в себе си.Като се има в предвид това и как на поразия се пускат манипулиращи ритуали...Ами както сега се смеем ,че се е филмирал.По-късно самите ние ще сме в филма
......................
Изядете ме яката! ;)