Deja vu

Всеки, който за първи път се сблъсква с Oкултното знание и Mагическите практики, да пише само в тази част на форума!

Модератор: Cath

Мнениеот mandragorko » 12 Яну 2008, 16:01

сестро,ти употребяваш ли някакви наркотици,алкохол,какви са взаимоотношенията ти с околните,имаш ли трудност в общуването със света около теб....
Предай нататък....
Аватар
mandragorko
MagicGateBg Фен

Мнениеот FireSun's Viking » 12 Яну 2008, 17:25

Тази тема се превръщав кошче за душевни отпадъци !
HAMARR, HELGA VE THETTA OK HINDRA ALLA ILLSKA!!!
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот venus » 12 Яну 2008, 20:17

Всички имаме трудности в общуването... някакви. Важното е да си ги изчистваме :)
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот SwEeT_AnGeL » 13 Яну 2008, 10:33

Наркотици-абсурд.Биричка си подпийвам по малко(в рамките на границите).А да пуша-просто няма смисъл.Само се тровя.Предпочитам да умра от друго вместо от това.проблеми със взаимотношението със околните нямам.Всички се отнасят перфектно към мене както и аз към тях.Не ме отбягват и тн...
Аватар
SwEeT_AnGeL
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот venus » 13 Яну 2008, 11:18

SwEeT_AnGeL написа:Хората изскват нещо от мен и аз го правя.Но то е едно малко и дребно нещо.Не е голяма услуга.Сега се усещам,че през целия си живот правя услуги.Само за себе си нищо не правя.
...
Проблеми със взаимотношението със околните нямам. Всички се отнасят перфектно към мене както и аз към тях. Не ме отбягват и тн...

Ето това е една добра отправна точка. Замисли се защо им правиш винаги услуги. За да те обичат. Може би се чувстваш неуверена поради някаква причина. Не твърдя, че е така, но би могло. А може просто да си прекалено добра и да ти се качват на главата :)
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот mandragorko » 13 Яну 2008, 12:51

една добра новина е причина за създаването на още няколко такива...
Предай нататък....
Аватар
mandragorko
MagicGateBg Фен

Мнениеот Angel`in`flames » 19 Яну 2008, 22:09

Здравейте и аз съм нов, но не съвсем... Малко късно пиша по темата, но... Такам и аз да споделя малко опит. Съгласен съм с мнението на Винъс :
Не е задължително да има връзка с минал живот. Ако видиш за първи път един човек и имаш усещането, че го познаваш - да, би могло. Но ако пиеш кафе с приятелката си и имаш усещането, че вече си пил кафе с нея...

Та по темата напълно разбирам момичето, което постна темата и на мен ми се случва да изживявам дежа вю още от малък, но при мен е малко по иначе, какво имам впредвид - при мен се получава посредством съновидения (ако мога така да се изразя). Например: сънувам нещо някаква случка, но забравям съня минава известно време и в един "хубав ден" това което съм санувал става реалност незнам какво точно отключва паметта ми, но си припомням целия сън и всичко това което го е имало в съня ми се случва с малки отклонения но се случва и тъкмо за това се съгласявам с Винъс, че не е задължително да е свързано с предишен живот дежа вю-то :wink:
Аватар
Angel`in`flames

Мнениеот venus » 20 Яну 2008, 09:06

Това са си чисти пророчески сънища :)
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот Angel`in`flames » 20 Яну 2008, 12:47

Винъс права си (дано не бъркам рода :oops: ) такива са и са доста силно изразени, това е нещо като наследство по линия на майка ми (генетична заложба) :wink:
Аватар
Angel`in`flames

Предишна

Назад към За Начинаещи

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор