Въпреки, че изказвянето не беше точно по темата.
Аз подкрепям ilusia.
Извинявайте много, момичето ясно си каза мнението. Вие Всички я нападате??
Защо?
--.> Защото каза на всички в очите какво мисли ли??
Или може би трябваше да мълчи, защото това не е удобно...Е? така ли прайме вече? Идва някой си, айде всички да се кланяме. Ако някой е на друго мнение да си мълчи, или дай всички да го оплулем?
Наиш кво не ми харесва в теб?
Neter-Kua,
--.> Ю спиийк ту мъч инннглиш май френд!
(Димек гувориш многу Инглийки

). Турнал си тва знаме шляпаш неква англиица и ставаш много fashion (ай да видиш че не само ти го владееш тоз език

)
Кво? Във всеки ти пост има няква фраза?
Незнам що е толкова модерно всички млади магиосници да се прекланят по тея западни стилове. Ваша работа.
Както и да е не ти го казах по-рано щото като новодошъл не исках да те критикувам, а и една от най-пеканите вещици които познавам също бая се е захласнала по тея английскански традиции и светилища.
Сега обаче, като всички нападнаха момичето само защото е казала кавото мисли не се стърпях.
Нищо лично Neter не ми допадаш.
Тъй сега за тестовете.
--.>Твърдо против!
Как ше ги прайте тея тестове?
Ще питате за таро, книги, традиции, кво?
На такъв тест честно ви казвам, ще се издъня, като готин
,ето що:
* Не съм метнал таро през живота си, за боб да не говорим
* Не съм прочел докрай една окултна книга
* Последния ритуал който съм направил и не е бил изцяло мой беше преди около 5 години
* с wicca се съм запознат дотолкова доколкото да общувам с wiccan-и
И въпреки това съм перфектна червена стихия.
Като мъж хаотик не съм счел, че горепосочените ще допринесат особено за окултното ми развитие.
И тъй като не обичам да бращолевя глупости ето факти от тоя форум:
(групово усилие)
Годината когато ЦСКА би Ливърпул, а Левски Оксер и въобще годината в която наще отбори бяха най-успешни в европа, няколко човека им направихме "магийка за добър път" ако мога така да се изразя. Имаше и тема във форума, но не можах да я намеря. Както и да е хората които си спомнят могат да разкажат.
(индивидуално усилие)
Темата в демонология. След арогантия ми пост (техниката против спам) както сами виждате нямаше едно неадекватно мнение:
http://www.magicgatebg.com/forum/viewto ... 4&start=15
(групово усилие)
И не на последно място. Аз бях първия който предложи и взе мерки тук:
http://www.magicgatebg.com/forum/viewto ... 5&start=15
Проследете датите и вижте за колко време обречената кауза даде успех.
Не мисля че входящия тест е добра идея.