Възможно ли е?

Място за теми, които са извън магията, флууд, спам и всичко, което Вещицата ще изхвърли в кофата си за смет...

Назад към Recycle Bin

Мнениеот Piper » 06 Мар 2008, 11:47

Здравейте
Искам да ви попитам възможно ли е по някакъв начен незнам точно как да се изкажа, но възможно ли е да се влезе във филм или серял знам ли примерно да наблюдаваш всичко отстрани или нещо подобно но когато поискаш да можеш да изезеш?
Моля ви не ме мислете за луда просто ми е интересно да знам.
Ако някой има информация да напише,моля без флууд
Благодаря предварително за помоща
Аватар
Piper

Мнениеот venus » 06 Мар 2008, 12:05

Не го ли правиш всеки път, когато гледаш филм? :)
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот Piper » 06 Мар 2008, 12:27

Да,но нямам това предвид,а буквално да си там и никой да не те вижда
Аватар
Piper

Мнениеот mandragorko » 06 Мар 2008, 12:28

...употребата на наркотици,понякога помага...макар да не приветствам идеята...
Предай нататък....
Аватар
mandragorko
MagicGateBg Фен

Мнениеот sasho 142 » 06 Мар 2008, 12:50

и за какво ти е да влизаш във филм??? :roll: :roll:
.
Аватар
sasho 142
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот avanabil » 06 Мар 2008, 13:17

Piper написа:
Здравейте
Искам да ви попитам възможно ли е по някакъв начен незнам точно как да се изкажа, но възможно ли е да се влезе във филм или серял знам ли примерно да наблюдаваш всичко отстрани или нещо подобно но когато поискаш да можеш да изезеш?
Моля ви не ме мислете за луда просто ми е интересно да знам.
Ако някой има информация да напише,моля без флууд
Благодаря предварително за помоща

Самото ти желание звучи леко смущаващо за нормалния разсъдък. Надявам се, че е нещо, за което на този етап ми липсва информация, така че, ако можеш да обясниш как и при какви обстоятелства се прави и най-важното: с каква цел.
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот ultramarin » 06 Мар 2008, 14:55

исползвай фантазията си... фантазия, фантазия и пак фантазия... можеш да си представш че си в който филм искаш :) к`ъв е проблема?
Аватар
ultramarin
Модератор

Мнениеот Black_Tiger » 21 Мар 2008, 06:05

И аз искам да ви питам възможно ли е? Да ставам не видим...да развивам супер скорост...но най важно за мен сега е това че искам да развия телекинеза но никой не ми казва някакъв (възможно най-лесен начин) за да развия тази способност.
Края наближава....
Аватар
Black_Tiger
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ~Talyn~ » 21 Мар 2008, 12:40

За да станеш невидим и супер скорост-АМИ РАЗТЪРСИ СЕ МАЛКО ИЗ ФОРУМА!!! Не веднъж съм чел такива теми който ти описват всичко най-подробно,а за телекинезата си има теми...

П.П И един съвет : не търси лесния начин,труди се усилено за да постигнеш нещо!
Всичко е просто!
Аватар
~Talyn~
MagicGateBg Приятел

Мнениеот avanabil » 21 Мар 2008, 12:49

Black_Tiger написа:И аз искам да ви питам възможно ли е? Да ставам не видим...да развивам супер скорост...но най важно за мен сега е това че искам да развия телекинеза но никой не ми казва някакъв (възможно най-лесен начин) за да развия тази способност.

Колкото до това да станеш невидим: Не зная как си го представяш това, но трябва да си наясно, че действайки в такава насока, няма да станеш невидим в прекия смисъл на това понятие и да изгубиш за пред тях пълната си физическа структура, така, че да се забелязва само шапката на главата ти, образно казано. По-скоро се получава така, че околните не те забелязват. В системата на енерго-информационното програмиране има начин за това. Най-общо, когато изолираш себе си от стереотипите и енерго-информационните същности, които владеят живота на хората на всички нива, тази невидимост е естествена реакция от това освобождаване.
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот ivo333 » 21 Мар 2008, 19:51

Прекалено много филми. :? Не че има нещо лошо. За невидимост съм чувал, но за супер скрост... Може би пък нея я отнасяме към ХроноКинезата
Аватар
ivo333
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот mandragorko » 21 Мар 2008, 20:42

...oле хора,
...оле чудо
...всички неща,които за нас са "феномени",всъщност са скрити наши дарби,заложби,скрита сила....но сме загубили способността да усещаме,докосвайки собствените си сетива...
...онзи дракон с ДНК от статията,относно употребата,против или за LSD,в едно списание,ме кара,често да си мисля за екзистенцялното и фундаменталното в човека и природната сила,като смисъл-сила...понякога в живота си срещам и хора,които ми се струват,по-специални от останалите...

...невидим ставаш така,както ти казаха в горен пост,но не на материално ниво!!!
...относно кинезите-магия в живота на човек...

...Black_Tiger,как продължаваш упорито съществуването си във форума,макар че имаше хора,които успяха да те усетят,че и наистина не си,добър вариант за каквото и да е било...
Предай нататък....
Аватар
mandragorko
MagicGateBg Фен

Мнениеот Black_Tiger » 23 Мар 2008, 10:31

Мандрагорко и аз незнам....кои са тези хора също незнам но аз просто моля за помощ ти като не искащ недеи ми помага...!
Края наближава....
Аватар
Black_Tiger
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот wiesmann » 23 Мар 2008, 12:32

Black_Tiger,mandragorko се опитва да ти каже,че тези способности за ,които говориш не се постигат току така от всеки човек,иска се и да ти е скрит талант!
Супер скорост?Тялото трябва да има супер рефлекси,ако искаш това се насочи към бойни изкуства като Тай-дзи-Цюан.На теория,майстора използва енергията в мускулните клетки по експлоазивен начин,когато предизвиква контракция.Трябва ти много добре развито тяло(сухужилия,кожа,кости) и голямо количество жизнена сила.
Телекинеза?Тук ударението пада върху контрола на вътрешната енергия,както и енергията в околноста,чрез собствената воля.
Невидимост?Честно казано и аз не мога да ти дам правилна насока тук,трябва да приведеш енергийната система в тялото под такава честота,че да пропуска светлината,която е също електромагнитна вълна :)
Аватар
wiesmann
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Black_Tiger » 23 Мар 2008, 18:25

wiesmann благодаря че се опитваш да ми помогнеш по някакъв начин.Вярно е задавам много глупави въпроси но просто ми е любопитно?
Чесно казано аз не сам усвоил още нито една магия телекинеза,и тъй подобни колко и да се опитвам нищо не се получава tearyeyed
Края наближава....
Аватар
Black_Tiger
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Arhimikus » 23 Мар 2008, 18:38

Извинявай за въпроса, но за какво ти е да усвояваш "някаква" кинеза?
Чисто любопитство :)
"Човече, опознай себе си!"
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот Black_Tiger » 24 Мар 2008, 05:48

Ми защото искам.Вярно е искам и малко да се различавам т другите но по важното е че искам да разбера че и аз ставам за нещо и мога да успея,в по сериозно начинание.А пак ако има случаи и да помагам на хората.Незнам дали отговора ми ти е достатачен но това е.... 8) :P :oops:
Края наближава....
Аватар
Black_Tiger
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ultramarin » 24 Мар 2008, 08:45

Ми защото искам.Вярно е искам и малко да се различавам т другите но по важното е че искам да разбера че и аз ставам за нещо и мога да успея в по сериозно начинание
ми искай си... да се самоутвърдиш можеш и без кинези.. ето какво казва един признат Учител:

<<...Никой не може да очаква от истинския окултист указания и съвети за развитието на собствения, егоистичен Аз. Щастието на отделния индивид съвсем не го интересува. Това може да направи всеки сам за себе си...>>

<<...Те[Учителите] не отблъскват никого, защото и най-егоистичното същество подлежи на развитие. Ако обаче някой потърси изгода само за себе си, при окултистите няма да намери нищо. Те съвсем не му отказват своята помощ; напротив, той, търсещият, сам се отказва от тяхната мъдрост и подкрепа...>>

<<...Указанията и съветите на окултните учители водят или към доброто, или никъде. Защото подпомагането на егоистичното щастие и домогването до свръхсетивния свят просто не влиза в техните задачи...>>

<<...Те[съветите] са предварително замислени по такъв начин, че да държат окултния ученик далеч от свръхсетивния свят дотогава, докато той може да пристъпи в него с твърдата воля за безкористна и съвместна работа...>>
Аватар
ultramarin
Модератор

Мнениеот wiesmann » 24 Мар 2008, 10:52

Black_Tiger написа:Ми защото искам.Вярно е искам и малко да се различавам т другите но по важното е че искам да разбера че и аз ставам за нещо и мога да успея,в по сериозно начинание.А пак ако има случаи и да помагам на хората.Незнам дали отговора ми ти е достатачен но това е.... 8) :P :oops:

Мисля,че по-добро обяснение от на ultramarin няма да получиш,никой ,който действително владее някакви "свръхчовешки спобоности" ги е получил защото е искал да се различава от другите.
Иска се огромна воля,някакъв афинитет/талант и дълги години практика.Даже и окултизма да не ти е призванието това няма да означава края на света,винаги можеш да поемеш друга посока в живота!
Аватар
wiesmann
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Recycle Bin

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор