Moга ли да се пребора

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот vik » 16 Апр 2008, 16:38

Историята ми е дълга,но аз ще обясня най-важното.
От четири години съм женен и имам син на 3г и 9месеца.
Отношенията със съпругата ни започнаха да охладняват преди 6 месеца.
Беше извън София и като се върна ми каза студено ''няма да бъда никога същата",питах я каква е причината,така и не ми отговори.А била на рожден ден с 15 човека на него.Три месеца разговаряме и нищо не научавам,през това време си гледам детето,а тя се пребираше по 3 часа нощеска,като се обаждаше че е при приятелки.Не съм я тормозил,нито нападал.Но с думи започнах да нервнича,докато не ми каза че ако и аз излизам това ще ни е краят.Казах и да се изнесе и взе детето...след няколко седмици ми го даде за 2 дена,а сега в момента е 2 седмици при мен. То си иска у дома и дори пред нея каза:Искам при тати,мама ме бие.
Даите ми идеи как да се пребора за детето си-закона е на страната на маиката,на мен ми трябват свидетели и доказателства,само с емоции не става.Опитах с добро,тя върти глава,а в момента е под власта на приятелки и пари на хора с които е властната и приятелка,има и още една която и дава съвети.Имам пълното съзнание и желание за борба.
Въпросът ми е от къде да намера добър адвокат и колко ще ми струва не само като пари ,а като съвест и духовност цялото "оплюване".
По друг начин не става,казват си го и адвокатите-свидетели и провинения.Търся подкрепа за любовта,да запаза детето си от влианието на дяволските и идеи да ходи с чичко-паричковци и да страда и детето ми,което е моето щастие.
Не че аз нямам пари,ама има хора с много пари дето използват.
Аватар
vik

Мнениеот avanabil » 16 Апр 2008, 16:59

vik написа:Историята ми е дълга,но аз ще обясня най-важното.
От четири години съм женен и имам син на 3г и 9месеца.
Отношенията със съпругата ни започнаха да охладняват преди 6 месеца.
Беше извън София и като се върна ми каза студено ''няма да бъда никога същата",питах я каква е причината,така и не ми отговори.А била на рожден ден с 15 човека на него.Три месеца разговаряме и нищо не научавам,през това време си гледам детето,а тя се пребираше по 3 часа нощеска,като се обаждаше че е при приятелки.Не съм я тормозил,нито нападал.Но с думи започнах да нервнича,докато не ми каза че ако и аз излизам това ще ни е краят.Казах и да се изнесе и взе детето...след няколко седмици ми го даде за 2 дена,а сега в момента е 2 седмици при мен. То си иска у дома и дори пред нея каза:Искам при тати,мама ме бие.
Даите ми идеи как да се пребора за детето си-закона е на страната на маиката,на мен ми трябват свидетели и доказателства,само с емоции не става.Опитах с добро,тя върти глава,а в момента е под власта на приятелки и пари на хора с които е властната и приятелка,има и още една която и дава съвети.Имам пълното съзнание и желание за борба.
Въпросът ми е от къде да намера добър адвокат и колко ще ми струва не само като пари ,а като съвест и духовност цялото "оплюване".
По друг начин не става,казват си го и адвокатите-свидетели и провинения.Търся подкрепа за любовта,да запаза детето си от влианието на дяволските и идеи да ходи с чичко-паричковци и да страда и детето ми,което е моето щастие.
Не че аз нямам пари,ама има хора с много пари дето използват.

Вик, съчувствам ти искрено за това, което ти се е случило! Все пак въпроса ти следва да бъде отнесен към форуми с друг тип насоченост, различна от окултната. А колкото до съвестта и духовността: мога да кажа, че понякога нещата са много, много по-дълбоки и необозрими от причинно-следствените връзки, които виждаме като такива! Желая ти Смелост, Любов и Сила, за да преодолееш всичко това!
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот vik » 16 Апр 2008, 17:06

avanabil благодаря ти искренно за съчуствието и съпричестноста.
Знам че на енергиино ниво ще наруша доста закони с изобличавания и евентуално лъжи,защото трябва да се подсилат аргументите.
Иначе наистина другата част е за други форуми с друга насоченст,но като вярващ и ценещ всички тук,които дават всичко от себе си за усъвършенствуване ме касаше всяко мнение.
Нека любовта ни води напред и нагоре...
Аватар
vik

Мнениеот ultramarin » 17 Апр 2008, 07:57

хехехе... нищо няма да нарушиш :) разкриването на истината е път към успеха, но понякога имаме нужда не само от истина, но и от ПРАВИЛНОТО действие... а то не винаги изисква Истината или разкриването й!

Прави каквото считаш че е редно да направиш!

Забрави за скрупули и морал, това са измислици за балъци... Когато правиш каквото ти считаш за правилно, няма никакъв проблем... друг е въпроса, че понякога си мислим, че постъпваме по правилния начин, а всъщност искаме друго... прави каквото ЖЕЛАЕШ ДА НАПРАВИШ!
Аватар
ultramarin
Модератор

Мнениеот Nemezius » 17 Апр 2008, 13:32

vik написа:Искам при тати,мама ме бие.

За съжаление детето е прекалено малко за да се използва това като аргумент в съда за получаване на попечителство. Най-искрено ти съчувствам, и бих те посъветвал все пак да се обърнеш към органите на правосъдието на тази държава- ако това е истина- вземи детето и направи медицинска експертиза- няма съдия, който да повери дете на майка, която бие детето си- нито мъж, нито жена би отсъдила в полза на такава майка. Щом между вас двамата всичко вече е приключило- наеми си адвокат с опит в подобни дела- поне да си вземеш децата.
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот Kotentseto » 17 Апр 2008, 16:40

Хм, извинявам се, че не ти съчувствам, но... Замисли се, че искаш да отнемеш детето от майка му. На колко годинки е малкото? Какво изобщо търсиш във форум с окултна насоченост?? Ще правиш магия за отмъщение ли???
Малко изкуствено ми стои историята ти. Особено от позицията на майка. Извинявам се пак, ако те засягам, но според мен преиграваш и далеч не мислиш за щастието на детето си...
Розата е роза е роза...
Аватар
Kotentseto
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Devil_Driver » 17 Апр 2008, 18:51

Действително ако детето е бито от майка си,то няма място при нея!Дори факта,че му е майка не може да оправдае тормоза!Детето трябва да расте в подходяща среда,с много любов и ако майка му не може да му я осигури,то отговорността пада върху бащата.
Изключително гадна ситуация,но наистина проучи адвокатите,които са добри в тази област на правото и вземи мерки,защото ако се продължи така след време ще се отрази много на детето...а в крайна сметка вярвам,че то е най-важното за теб!
Пожелавам ти много успех и упоритост,за да се справиш с този проблем :)
Аватар
Devil_Driver
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот mandragorko » 17 Апр 2008, 20:08

...училище за родители няма...
...никой не си избира родителите...
...никой не си избира децата(но може да им даде "доброто" възпитание)
...децата винаги плащат грешките и дълговете на родителите си( в едно изследване се предупреждава татковците най-много да внимават,какви ги вършат!)
...никой от нас не може да вземе адекватната страна било заради липса на опит или в дадената ситуация,поради простата причина,че монетата винаги има две страни и няма дим без огън,т.е. както майката,така и бащата носят някаква вина за страданието на детето...когато успеят да намерят корена на злото и го изкоренят, тогава ще решат проблема и ще възнаградят детето си със заслужената му любов и семейство...
Предай нататък....
Аватар
mandragorko
MagicGateBg Фен

Мнениеот vik » 18 Апр 2008, 05:51

mandragorko много хубаво е написаното от теб и е самата истина.
Ако всичко се промени на енергиен план(и ако няма-а то има енергиино влиание от други хора)нещата биха изглеждали стабилно семеиство с деца.Знам че трябва да се абстрахирам от всичко и с положителна енергия да промена всичко.Най-малкото заради детето,което страда без мен(искаше ми се да е така и за маика му-ама не става).Усеща любовта...Докога зависи от нас,затова се МОЛЯ...
Никога не е късно...въпросът е че в момента промяна няма.
Воина или Мир-винаги предпочитам мира...
Аватар
vik

Мнениеот venus » 18 Апр 2008, 07:23

Промените настъпват бавно, необходими са месеци за това. Ако човек през това време запази правилно поведение, нещата се оправят, ако не - приключват. Идва следващата ситуация, която е, ако не същата, то много подобна, и човекът отново трябва да се бори със същия проблем. Светът не можем да променим силово, но можем да променим себе си, а на нашата промяна светът отговаря по подобен начин - ако сме станали по-добри, и светът става по-добър. Аз имсля, че си заслужава работата в тази насока :?
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот ultramarin » 18 Апр 2008, 07:58

Ако всичко се промени на енергиен план(и ако няма-а то има енергиино влиание от други хора)нещата биха изглеждали стабилно семеиство с деца.

НЕ СЕ ЗНАЕ... според мен просто преживяваш ВАЖЕШ УРОК в развитието си... мисля, че какво и да се направи, пак ще трябва да сирешеваш проблема сам, без магии и чудесии... "кармата трябва да се отработи", докато не се изясниш със жена си, дори и да ти помагаме, все същата каша ще става... макар и след време, всеки път по-брутална при това... така мисля аз... специално за ТОЗИ СЛУЧАЙ мисля че е Урок, който само ти можеш да си изучиш...

и всичко което изживаваш в момента считам, че е част от съдбата ти, от Плана на живота ти.. не мисля че си имал и 0,0001% шанс да го избегнеш...
Аватар
ultramarin
Модератор

Мнениеот vik » 18 Апр 2008, 08:19

venus вярвам силно в това което казваш,разбрах го от този прекрасен форум.

ultramarin знам че това е карма и трябва да се отработи,както и за мен и жената.Единствено за шанса не съм съгласен-всеки има разклонения по които може да тръгне,стига да види знаците.А аз казах имаше енергиино вмешателство....аз бях сляп(без бог),а тя беше подета от чужди енергии(слаба,не вярва на тематика бог)...и аз така вярващ,но забравил какво е това...- "слепотата" отведе по този път.
Аватар
vik

Мнениеот venus » 18 Апр 2008, 09:31

vik написа:...имаше енергиино вмешателство....аз бях сляп(без бог),а тя беше подета от чужди енергии(слаба,не вярва на тематика бог)...и аз така вярващ,но забравил какво е това...- "слепотата" отведе по този път.

Казват, че душата, осъзнавайки и желаейки да върви по пътя на развитието, избира сама при какви обстоятелства да се роди и знае какво й предстои. Първото предизвикателство пред човека в този свят е да установи връзка с душата си - тоест, да разбере кой е, какъв е и за какво е тук. Първото е най-трудно. Но като осъзнаем, че не сме това, което до този момент сме смятали, че сме, че имаме качества, за които дори не сме си давали сметка - положителни и отрицателни, че много неща зависят от нас и много не зависят... преживяваме една достойна житейска криза и продължаваме с друг поглед върху света.

Та ако ти имаш черта на характера, коята трябва да промениш тук и сега, това все по някакъв начин трябва да стане. И понеже живеем сред хора, уроците идват най-често чрез хора и то най-близките ни. Защото не ни пука за баба Пенка от 3 етаж, но за жена ни/мъжа ни - да, и то как още. И уроците идват чрез най-близките ни хора - иначе какви уроци ще са? Урокът трябва да бъде научен, а за това трябва да има нещо, което да не ни позволи да отминем - тоа са хората, които обичаме. Енергийни вмешателства, магии, проклятия, въздействия от приятели, болести, инциденти - това са детайли, това е само начинът, по който се случва така, че ние да попаднем в ситуацията, която ще ни помогне да се променим. Така че, това са несъществените неща - същественото е какво се изисква в този момент от теб, на това трябва да обърнеш внимание. Когато го преодолееш, нещата ще се подредят от само себе си.
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот vik » 18 Апр 2008, 13:47

Да попитам това което ме стяга от няколко дни около сърцето и слънчевият сплит дали е от чакрите : Манипура(слъняев сплит)отговарящ за жизнените сили и Анахата(сърцето)отговарящ за емоционалноста,общуването...
Или от програми за самоунищожение.
Като се има предвид че и много цигари започнах да павкам напоследък,което също боли слънчевият сплит.
Аватар
vik

Мнениеот vik » 18 Апр 2008, 14:06

venus какво ще кажеш за деиствието по чужда програма-Верищагин-освобождение,започнах да чета.
Свързвам го много добре с маиката на детето ми-тя ходи при приятелка дето емоциите и са свързани с човека дето изгони,говори много за това от 2 месеца и преди...та връзката между двете е очевидна да обменят програмите си непрекъснато.
Аватар
vik

Мнениеот venus » 18 Апр 2008, 14:51

Ние всички непрекъснато това правим - обменяме програми :)

И всички системи, колкото и различни да изглеждат, ни водят в една посока - към самите нас. Не познавам системата на Верищагин в детайли, но ако ти допада - може би е твоята система. Доколкото знам, провеждат и практически курсове в София, така че - успех :)

А това, което те стяга, ми прилича на симпатикова стимулация ;)
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот vik » 18 Апр 2008, 16:36

симпатикова стимулация какво ще рече :)
Иначе знам за курсовете в София,няма да хода за сега.
Аватар
vik

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор