Ник, и аз гласушах ЗА скритич форум

. Изюетох шнимателно мненичта и ЗА и Протиш създашането на подобен форум. Сега смчтам да дам мочта гледна тоюка както защо дсъм ЗА създашането, така и по пошод на изказшаничта на нчкой хора - не ми пука колко ще се почушстшат нчкой от тчх засегнати :-D
Та аз например никога не бих пуснал, както МагНаско примерноработещи магии от сорта на 3 Нощи ш Ада и далеч по кофти ритуали дори и от този, а той е срашнително "лек" ш срашнение с Ehu Mutu примерно, него дори и заклинанието не бих пуснал, камо ли цялостната направа. А некой хора да не забравят как са пускали подобни ритуали без информация за развалянето им когато изтече времето ....
Колкото до мощни работещи магии има достатъчно, но както Нем се изрази " не всеки е дорасъл да види какво и къде го има".
За помощ към Начинаещите - никога не съм отказвал Аз поне подобна, колкото е била по силите ми и възможностите ми. Или ако е имало такива съм изтъквал мотивите ми за отказа.
А що любови са минали пред "очите" ми аз си знам ;)
Колкото до Ultramarin - не виждам какъв ти е проблема че скачаш да защитаваш Архи без да има нужда от това ;).
Или може би егото ти ще е наранено ако не си допуснат до секцията ;). Все пак съм забелязал, че 2/3 от модераторите редактират и трият понякога мнения предназначени за Уизи примерно ... те се сещат кои са и по този повод и аз да направя предложение - споровете, които визникват понякога да се отделят в отделна също затворена тема, до която ще имат достъп само спорещите - така те ще могат да се разберат помежду си без често пъти кофти поднесени странични "спам" мнения.
Колкото до това, кои да са добавени в Затвоената Секция - за мен е без особено значение дали ще съм вътре или не.
Колкото до Венус - бих казал че от постовете ти които съм прочел - определено бая глупости и непроверени неща си пускала - Последното е тая тема за Енергията на любовта - 10% стойностни неща и 90% крап, ако беяе променила нчкой неща поне крап-а щеше силно да намалее. Просто като си тръгнала да преписваш поне и малко пресявай ;).
Мога да ти пусна далеч по-достоверно инфо точно за темата за хората и любовната енергия и при това взето пак от книга ;)
Според мен към членовете досега спокойно мове да добавите и ЕлиКарим и Луноход, макар че като гледам тя не умира от желание да членува ;)
Сигурно още известно време ще се чудя дали Небиру няма нещо общо с връщането ми тука или Да ;)