Викане на духове !?!

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Мнениеот sanguinary » 09 Юли 2008, 04:21

10 страници!!! Няма как да седна и да прочета всичко. Прехвърлих ги една по една, но все се натъквах на препирни и спорове на тема кой е по-напред с материала и кой е по-назад.
Е, за това споменавам от сега, не съм викал духове, просто защото не смятам това за необходимо. Почитам невидимият свят и предпочитам да не влизам в контакт с него, поне не и съзнателно, без да са ми дали знак или да са ми пратили видение за това.
Какво обаче ми се случва неотдавна: Едно момиче чертае на бял лист кръг, пише азбуката около него, хваща една игла висяща на конец и започва да си задава въпроси, без да вика никой , нито пък да знае кого пита и кой и дава отговорите!
Споделяла ми е, че там , от където е родом, стаята и обитават три... духа, с които разговаряла редовно и и казали какви ли не истини дори и за бъдещето.Единят от тях дори твърдял, че е духът на Тутанкамон, както и бивш другар на това момиче от предно прераждане, но тогава тя е била момче. :roll:
Скептично, признавам си, гледам на тези неща и дори малко с насмешка , но не разбирам как ми дава отговори, на въпроси, на които тя не може да отговори по никакъв начин! Този въпрос ме занимава от тогава насам. BangHead
Вярвам, че тук, около нас, дори и да има духове, то те са на скоро умрели хора или на такива, които не са намерили покой поради една или друга причина и не са се възнесли към света, от където са дошли.
Но от къде на къде, тези духове, ще се появяват там, където има игла и кръг с букви и ще дават отговори на всевъзможни въпроси? Отговори, които не ни е дадено да знаем.
Какво биха могли да сторят тези духове на човека, проявил лекомислието да ги занимава с личните си тревоги и въпроси?
Възможно ли е всичката тази информация да си е в самите нас и иглата просто да се движи от някаква енергия , която ние самите излъчваме?
Аватар
sanguinary
MagicGateBg Фен

Мнениеот van4encetyYyY » 02 Ное 2008, 14:41

Здравейте!Бих искала някой ако може да ми каже как да изгоня духа след това духа,защото доколкото прочетох има сериозни последствия! :roll:
Аватар
van4encetyYyY
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот van4encetyYyY » 02 Ное 2008, 16:05

Хора!Направих призоваване на дух на мъртвец един мой много голям роднина баба ми и мога да кажа,че показаните ритуали действат на 100% поне при мене!Направих го със кръга и азбуката и чашата вода отдясно,филика хляб със сол от ляво и иглата със бял конец.Когато попитах какво я тревожи първата буква която показа беше П.Това е първата буква от името на дядо ми Петко.Няколко последователни пътя не спираше да сочи нея.След това иглата се спря на Л.Майка ми Линка и това не е най-очудващото.Когато попитах има ли някаъв проблем за,който да се тревожи иглата посочи вуквата "Щ".Аз веднага разбрах какво е .Мама отпреди знае че има проблем със щетовидната жлеза който и се беше появил от стрес и това много ме уплаши.След това на мене показа също "Щ" незнам какво значи този път.Баба приживе много обичаше да ми казва,че много си ме обича и когато я попитах,тя ми посочи О като обич.След това за Баба Иванка буквата С много се упасявам за не е искала за каже смърт.Някой ако е по добре запознат със тези символи да каже моля ще бъда много благодарна.След Това изгорих листа обаче пламъка беше много голям и димеше страшно много.Като се върнах в стаята миришеше на тамян.Отворих прозорците за да излизи миризмата или отрицателното ако има такова,защото цялото ми намерение беше като цяло добро и преди да започна със призовавнето казах,че е само за добро.Тази нощ ме е страх да спя сама ще отида при татко а има ли опасност другите нощи да спя в моята стая?не искам никой да се отнася със надсмешка моля!
Аватар
van4encetyYyY
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот realistic » 03 Дек 2008, 23:05

Ванченцето... успокоявам те така - няма духове! Ти просто си чела тоз форум.. и ако продължаваш да разглеждаш събитията около себе си като паранормални или предизвикани от някакви духове, демоти... може да си докараш шизофрения... Аз майче съм единственият който не е виждал.. не е разговарял с дух ... изоставям явно. От седмица чета тук .... онзи ден вече почнаха и на мен да ми се причуват разни неща вечер..
Вие от къде имате толкова информация за духовете бе... ?? Четете книги ?? Пхаха
Аватар
realistic

Мнениеот Endival » 04 Дек 2008, 11:05

защо винаги казвате на начинаещите "не опитвай опасно е" нали все трябва дасе започне от някаде пък и нали знаете "парен и аиран духа" drunk
Аватар
Endival
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Cath » 04 Дек 2008, 11:23

казваме им, за да не се налага да духат много.
Evil is a point of view.
Аватар
Cath
Модератор

Мнениеот EliKarim » 05 Дек 2008, 22:42

Винаги има първи път, а целта е преди този старт да има нужната теория, обяснения, насочване, информиране за най-фините детайли в практическата работа.... Разбира се няма и идеален учител или единствена книга за това. С всичката тази информация вероятността за допускане на грешки е по-малка, но разбира се всичко е индивидуално. Никой не е роден научен и по пътя на учението, грешките са неизбежни.
А и духове е доста общо понятие...
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот tanarel » 06 Дек 2008, 05:53

..не бои се реалистик , без преминаване през серизно маг
обучение и тренинг , шанса да чуваш и виждаш подобни
неща е мн малък , не че ако почнеш да си играеш с неща
дет нетребва , няма да те подргреят здраво , щи дам един
съвет , има един бутон в десния горен ъгъл на страницата
отбелязан с хиксче , щракаш на него с мишката и излизаш
от света ни .. icon_bye