от Lord Voldemor » 05 Май 2009, 16:17
Здр.на всички.Както личи още от заглавието,темата която разглеждам е повече от сериозна.?-ът дали смъртта може да се избегне наистина,ме е занимавал цял живот.Отговорът за мен е ДА,възможно е.Под смърт визирам всяко нейно проявление-старост,злополука,болести и пр.(но най-страшната смърт постига тези,които са родени с мъртви души,хора,нямащи нищо общо с останалото човечество,които бродят като сенки и причиняват нечувани зверства-но тези хора са обект на друга тема)Първо трябва да се осъзнае(енергийно)че смъртта се загнездва там,където отсъства живота.Тя не може да те повали,ако имаш съзнание.Вторият етап е абсолютнотп отсъствие на страх при среща с нея-страхът води до колебание,а от там до съмнение в собствените сили-това е краят.Имал съм не един случай,когато съм срещал костеливата старица,но тя знае,че не може да ме повали-което все някога ще стане,когато АЗ го реша.Н.пр. чрез енергията Рейки ,когато бях в казармата,спасих от сигурна смърт(от отравяне) любимото ми куче.Спасявал съм и други животни-естествено,човекът е друг случай,не претендирам,че енергийно мога да спася човек,освен себе си.Това, което препоръчвам,е повече упражняване във виждането(в смисъла на Дон Хуан),отколкото човъркането из окултното(евокации и пр.)Моля за мнения и коментари.
ЕДНО