Модератор: EliKarim
sanguinary написа:..........Ако на някой нещо не му харесва, добре, нека сподели, нека посочи по-добър вариант, а не просто да роптае, като стара жена.
............
Абатор, това е интернет - място за комуникации и обмен на информация, а не аптека. Кой от тук има фармацефтично образование, нека вдигне ръка и просто да седне на стола на този прословут Рънер.
За мен лично няма никакво значение това, така че не ме бройте в гласоподавателите.
И последно - хубаво е да се пишат дори глупости по форумите, защото те предизвикват спорове, а в споровете се ражда истината Smile
Arhimikus написа:Пойзън, миличка, може да си спамя, но съм добър в моята област. Знам за какво става дума, и ти си последния човек който може да ми дава наклон на... жезъла... какво да правя. Мисля че тази тема е вече приключена. Викинга може да си даде заявление за скандинавска магия, където напълно го подкрепям да стане модератор. Ако успее да се справи - защо да не е? Ако Рънър се справя с билките - защо не, само да дава компетентни мнения по въпросите. Както каза Галина, това е идеално менъджърско решение. Подкрепям всички, които имат знания в областта си, и имат претенции да стават модератори. Но това, че аз ги подкрепям не означава нищо - Уизард взима решение кой да е и кой да не е. Нали така?