Проблемът ми е, че има едни момичета, които твърдят, че заради мен им се случват лоши неща, казват, че съм вещица, че съм ги проклела и така нататък. До някъде са на прав път (за това, че ме интересуват магии), но аз изобщо не съм се занимавала с тях и това, което им се случва си е чисто самовнушение или някаква случайност и няма нищо общо с мен. Изкарват ме някаква луда, говорят глупости за мен и ме представят като човек, какъвто не съм. На техните клюки никой няма да повярва и накрая те ще изглеждат луди в очите на другите, но все пак не ми е приятно. Знам, че не може да се харесвам на всички, не го и искам, но поне да спрат да говорят неверни неща по мой адрес-не съм виновна аз, че им е скучен животът и няма с какво друго да се занимават. Помня, че имаше една магия за спиране на клюки в "Магия за тийнейджъри", но вече не си спомням ритуала, ако някой го има ще съм много благодарна да ми го прати на лс или тук във форума, също така моля за съвети за справяне със ситуацията или други ритуали. Благодаря предварително!