Спиране на клюки

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот 8989 » 22 Апр 2008, 08:12

Много съжалявам ако вече има такава тема, нямах време да разгледам всичко, защото след малко трябва да тръгвам.
Проблемът ми е, че има едни момичета, които твърдят, че заради мен им се случват лоши неща, казват, че съм вещица, че съм ги проклела и така нататък. До някъде са на прав път (за това, че ме интересуват магии), но аз изобщо не съм се занимавала с тях и това, което им се случва си е чисто самовнушение или някаква случайност и няма нищо общо с мен. Изкарват ме някаква луда, говорят глупости за мен и ме представят като човек, какъвто не съм. На техните клюки никой няма да повярва и накрая те ще изглеждат луди в очите на другите, но все пак не ми е приятно. Знам, че не може да се харесвам на всички, не го и искам, но поне да спрат да говорят неверни неща по мой адрес-не съм виновна аз, че им е скучен животът и няма с какво друго да се занимават. Помня, че имаше една магия за спиране на клюки в "Магия за тийнейджъри", но вече не си спомням ритуала, ако някой го има ще съм много благодарна да ми го прати на лс или тук във форума, също така моля за съвети за справяне със ситуацията или други ритуали. Благодаря предварително! icon_thanks
Аватар
8989
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Moerin_Elf » 22 Апр 2008, 09:11

8989 написа:На техните клюки никой няма да повярва и накрая те ще изглеждат луди в очите на другите, но все пак не ми е приятно. Знам, че не може да се харесвам на всички, не го и искам, но поне да спрат да говорят неверни неща по мой адрес-не съм виновна аз, че им е скучен животът и няма с какво друго да се занимават.

Щом казваш,че няма никой да им повярва,тогава какво се притесняваш?
То и на мен много такива са ми ги говорели,особено че съм сатанистка и други подобни,които са пълна глупост.Видяли те с права пентаграма-сатанистка.Забавно. :mrgreen: Ама говорят,говорят,но накрая ще видят ,че това е изтъркано,когато престанат да им обръщат внимание,и ще млъкнат.Когато ти казват такива неща,ти просто им се изсмей в очите и си продължи.
Поне аз така правя-като ми казваха,че съм вещица,сатанистка-първоначално се дразнех много,но после взе да ми става забавно :)
Че какво ти пука какво ще каже компетентното по този въпрост общество? Нали ти си знаеш какво си и защо си ;)
Когато се разминавам в училището с някой дето ме нарича вещица,ми става забавно
:mrgreen: Като ми каже:"Вещицааа" .Аз не се дразня,нито скачам да се разправям с него,напротив-поглеждам го "зловещо вещерски " и му просъсквам нещо си :mrgreen:
Забавно е :mrgreen: Пък и щом си зла вещица ,винаги можеш да създадеш някакъв образ ,които околните да виждат :) Да им показваш само това,което ти искаш да видят-друг ще е въпроса дали ще е истина или не ,това което им предоставяш да видят и чуят :)
WYRD
Аватар
Moerin_Elf
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ultramarin » 22 Апр 2008, 13:11

Тия мацки са те хванали за балама... не се замислят, че еб*вайки се с теб, току виж им се случило нещо... в крайна сметка, ако наистина имаш Сила, едва ли ще имат куража да ти се присмиват... поне с мен спряха още след първата демонстрация, аналогично и с брат ми, и с една моя позната - едно безобидно показно... и всички моменталически изгубват интерес, в крайна сметка никой няма желание да се стига до не-без-обидно показно...

тъй че, според мен, са те взели за подвив, защото им се връзваш, и защото не вярват, че имаш силата... съветвам те да им обясниш това, на мен ми е спестявало неколкократно исползване на магия за отстояване на положението...

а в крайна сметка има и друг метод: исползвай правилото на сфинска - нека думите им бъдат като мухи-еднодневки кръжащи край ушите на сфинскс... колкото и да бръмчат, не го смущават и капка... преди време действах така със едни присмехулковци, при това и опитни, ожпитаха да черпят енергия от яростта ми, излъчена към тях, но в крайна сметка моят покой ги дразнеше още повече, избесняваха още повече, докато аз се забавлявах на усилията им, и се получи, че те даваха сила на мен, вместо аз на тях...
Аватар
ultramarin
Модератор

Мнениеот ultramarin » 22 Апр 2008, 13:28

Много съжалявам ако вече има такава тема, нямах време да разгледам всичко, защото след малко трябва да тръгвам.

В следната тема са казани много неща, които не само, че са умни, но и са отговор на това което питаш!

Как да затворя устата на простака
http://www.magicgatebg.com/forum/viewtopic.php?t=3608
Аватар
ultramarin
Модератор

Мнениеот BallFace » 03 Юни 2008, 05:24

Еми намерих във форума амулет, който спира злобни клюки
Кликни ТУК
Успех, но не си заслужава да им се връзваш на тея мърли.И за мен са говорили такива неща, но на кой му дреме :mrgreen: :wink:
Разбери, че живота е твърде кратък, за да си го пилееш в нерви от такива кучки с извинение.Веднъж се живее, живей си живота и им тегли 1 майна на тея :)
Аватар
BallFace
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор