мерси предварително

Модератор: Nemezius
demonic написа:най-лесното за забавяне на времето просто визуализирай часовник какъвто искаш такъв който ти е най-лесно да видиш или нещо което за деб символизира времето или примерно земи си еидн часовник със стрелки седни у вас и започни да слушаш как тиктака,но слушай не самите тиктакания а тишината м/у две тиктакания започни да си представяш как тази палза става все по голямя докато накрая не почнеш да чуваш само тишината,това е най-лесното,но нали знаеш че когато забавиш времето след това то почва да тече по-бързо или обратното ако го забързаш по-бавно
Shedinko написа:Добре ,но не се ли забавя времето само за този който го прави и в крайна сметка каква е ползата като времето за работите които трябва да се случат си е същото
~Talyn~ написа:Извинете за глупавия въпрос,но runner413 това последното във заклинанието ти "...Cast the spell sidth this words" и това ли си изговаря?
BallFace написа:Значи пробвах го и няма никакъв ефект.Нещо съм объркал.Какво трябва да се случи?В смисъл като е забавено времето всичко на забавен кадър ли се вижда?
BallFace написа:Ок мерси :D
А иначе другите предполагам нормално ме виждат.Защото в хронокинезата другите виждат моите действия мега бръзо.В това предполагам не е така....щом е като самозаблуда...
Еми не, във форума имаше тема за кинези, в която пишеше товаfiren написа:BallFace написа:Ок мерси :D
А иначе другите предполагам нормално ме виждат.Защото в хронокинезата другите виждат моите действия мега бръзо.В това предполагам не е така....щом е като самозаблуда...
O, нима ? И кой ти каза, че при хронокинезата, другите виждат действията ти мега бързо ?! Надявам се го казваш от собствен опит или повече от един човек е потвърдил това при наблюдения, а не от това което си чел като информация...