Ние Болг-Ариите

Статии на окултна или магическа тематика. Ако не сте автор на статията, добре е да се посочи източника на информацията.

Модератор: venus

Назад към Окултни Статии

Мнениеот AryanSun » 27 Авг 2005, 18:47

Ето линк към една статия,която много ми хареса за нас българите
като арийски народ.Взета е от форумите на Мерлин.За мен беше
удоволствие да я прочета,предлагам я и на вас.

Ние Болг-Ариите

Приятно четене:))
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот Arian Star » 27 Авг 2005, 19:57

icon_eusa_clap Браво, Слънчев Ариец! Наистина страхотна статия, за пръв път виждам написано толкова много информация в систематизиран и строен вид. Знаех, че сме древен народ, и че произлизаме от хуните и във вените ни тече арийска кръв, но в тази статия научих още толкова много! Благодаря за инфото icon_thanks ! Аз винаги съм се гордяла, че съм българка и обичам своята страна, въпреки че в момента изживяваме поредната трансформация и криза! Може би, баба Ванга ще се окаже права, че за в бъдеще България ще се възроди духовно, преоткривайки произхода си и древните си корени! Дано най - сетне повдигнем малко духа си и да възвърнем самочувствието си като българи! Дано! bgf
Аватар
Arian Star
MagicGateBg Приятел

Мнениеот AryanSun » 27 Авг 2005, 20:16

Ralitsa Angelova написа:icon_eusa_clap Браво, Слънчев Ариец! Наистина страхотна статия, за пръв път виждам написано толкова много информация в систематизиран и строен вид. Знаех, че сме древен народ, и че произлизаме от хуните и във вените ни тече арийска кръв, но в тази статия научих още толкова много! Благодаря за инфото icon_thanks ! Аз винаги съм се гордяла, че съм българка и обичам своята страна, въпреки че в момента изживяваме поредната трансформация и криза! Може би, баба Ванга ще се окаже права, че за в бъдеще България ще се възроди духовно, преоткривайки произхода си и древните си корени! Дано най - сетне повдигнем малко духа си и да възвърнем самочувствието си като българи! Дано! [font=Arial] [/font] bgf

Благодаря,Рали,но искам отново да подчертая,че тази статия не е моя.
Намерих я в друг форум и я постнах тук,защото е написана чудесно.
България е пресечена точка,подобно на Туле-Атлантида,на много
арийски култури.Винаги съм казвал,че в българите има огромен
потенциал.Е,има и мноооого "трески за дялане" -както казва народа-
но има и много добри неща,скрити дълбоко и чакащи да се събудят.
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот Звездичка » 28 Авг 2005, 13:28

Наистина прекрасна статия, много благодаря. Дано повече българи я прочетат. Ние сме древен и силен народ, имаме велика история, винаги сме устоявали и сме се борили и не бива никога да забравяме това, особено сега, когато повече от всякога са ни необходими сила и самочувствие. bgf
Iehi Aour.
Аватар
Звездичка
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Fire_And_Steel » 29 Авг 2005, 10:32

Статията е страхотна! Мн. яко! Точно такива четива си търся да чета. В момента чета кнгата на Димитър Съсълов "Пътят на България" и впечатленията са ми мн добри! icon_cool bgf
Само дето промени в българската история има и след основаването на Дунавска България... и то доста значителни icon_censored !
Аватар
Fire_And_Steel
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Vrania Volosia » 29 Авг 2005, 15:18

Да живее моята скъпа родина!!! bgf

я кажете да сте виждали друга ,като нашата с такава история и култура ( нищо, че днес всичко запада...
Dominus Spiritus Viritus Satanas!
Аватар
Vrania Volosia
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Persa » 04 Сеп 2005, 16:23

Привет и от мен! Завърнах се.....

много съм горда, че има такива будни хора, които да правят достояние на всички историята на нашия народ
много от нещата в статията не знаех, и се почувствах истински щастлива, като я четях
дай Боже повече хора да я прочетат! , защото има с какво да се гордеем
колкото до това, дали има народ с такава богата история и култура, Vrania Volosia, може и да има, но дух като нашия...... едва ли!

Поздрав на всички!
и
Благодаря, Ариецо!
Аватар
Persa
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ChaoS » 04 Сеп 2005, 17:29

[align=center][highlight=darkred][glow=black]|Y|[/glow][/highlight][/align]
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот Persa » 04 Сеп 2005, 17:30

Persa написа:Привет и от мен! Завърнах се.....

много съм горда, че има такива будни хора, които да правят достояние на всички историята на нашия народ
много от нещата в статията не знаех, и се почувствах истински щастлива, като я четях
дай Боже повече хора да я прочетат! , защото има с какво да се гордеем
колкото до това, дали има народ с такава богата история и култура, Vrania Volosia, може и да има, но дух като нашия...... едва ли!

Поздрав на всички!
и
Благодаря, Слънчев Ариец!
Аватар
Persa
MagicGateBg Приятел

Назад към Окултни Статии

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор