Ето линк към една статия,която много ми хареса за нас българите
като арийски народ.Взета е от форумите на Мерлин.За мен беше
удоволствие да я прочета,предлагам я и на вас.
Ние Болг-Ариите
Приятно четене:))
Модератор: venus
Ralitsa Angelova написа:icon_eusa_clap Браво, Слънчев Ариец! Наистина страхотна статия, за пръв път виждам написано толкова много информация в систематизиран и строен вид. Знаех, че сме древен народ, и че произлизаме от хуните и във вените ни тече арийска кръв, но в тази статия научих още толкова много! Благодаря за инфото! Аз винаги съм се гордяла, че съм българка и обичам своята страна, въпреки че в момента изживяваме поредната трансформация и криза! Може би, баба Ванга ще се окаже права, че за в бъдеще България ще се възроди духовно, преоткривайки произхода си и древните си корени! Дано най - сетне повдигнем малко духа си и да възвърнем самочувствието си като българи! Дано! [font=Arial] [/font]
Persa написа:Привет и от мен! Завърнах се.....
много съм горда, че има такива будни хора, които да правят достояние на всички историята на нашия народ
много от нещата в статията не знаех, и се почувствах истински щастлива, като я четях
дай Боже повече хора да я прочетат! , защото има с какво да се гордеем
колкото до това, дали има народ с такава богата история и култура, Vrania Volosia, може и да има, но дух като нашия...... едва ли!
Поздрав на всички!
и
Благодаря, Слънчев Ариец!