Защита на предмет

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот silver sea angel » 25 Авг 2009, 19:44

Здравейте ! Искам да попитам имали такъв ритуал, с който да се създаде пазител на даден предмет, чиято цел е да го пази от лоши енергии и хора , като на послядните причинява силен дискомфорт когато са около съответния предмет. Ако има такъв ритуал бихтели споделили как се прави... !? :roll:
Водата е моята същност
Аватар
silver sea angel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Mandragora~Scream » 26 Авг 2009, 07:32

Да, има такъв ритуал. -> тук и тук.
Вторият е за освещаване на предмета.
True Love Is Forever
Аватар
Mandragora~Scream
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот silver sea angel » 26 Авг 2009, 09:26

Това изглежда интригуващо , но аз искам да създам дух пазител, който да пази моита книга на сенките. :roll: :roll:
Водата е моята същност
Аватар
silver sea angel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Wizard » 26 Авг 2009, 11:50

След като напреднеш в нещата и не само четеш окултните книжки, а започнеш и да практикуваш, ще си извикаш такъв дух, какъвто искаш.
А сега - учи как се прави магия и не питай за неща, които няма как да направиш, дори и да ти се кажат...
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот degagement » 26 Авг 2009, 19:58

Ами обмислях подобен вариант, дух-пазител за кутия.

Много време го мислих това. Даже някой на шега пусна мухата да сложа нещо живо в кутията. Замислих се за хлебарка (не се шегувам). Мислех да гепна една и да си я охранвам, първо за да се науча как да оцелее една хлебарка под моите грижи, и после да и направя нещо като клетка от метал (защото познати ме светнаха, че няма да пропусне да си похапне от грижливо преписваните ми практики, ако забравя да и дам да хапне), и тази клетка да бъде поставена в кутията най-отгоре (естествено закрепена на няколко парченца метал, за да не пада). Изглеждаше ми сложничко, но би свършило работа. Мислех да си инкрустирам хлебарката с едни дребни цветни лъскави работи дето женките си лепим като декорация по ноктите, може би във формата на сигил. Мислех и да хвана още куп хлебарки, които да убивам ритуално, за да влея душите им в душата на хлебарката-пазител.

Това беше първоначалната идея. Обаче онзи ден намерих един разкошен синьозелен бръмбар, мъртъв, добре запазен, на място където не летят такива бръмбари. Та се замислих дали да не използвам него, макар че много ми се искаше да е жива буболечка. Но пък ако е жива рискувам да забравя да я нахраня и целия труд около грижливо избитите други стотици насекоми, за да влея сила на вече избраното, да идат по дяволите.

Та така с пазителя - още е в процес на обмисляне. В крайна сметка ще седна да помедитирам час-два и всичко ще изплува ясно като ден, но ме намързява нещо. Та ако някой помогне с идеи ще съм благодарна.
Аватар
degagement
Модератор

Мнениеот silver sea angel » 26 Авг 2009, 21:26

Аз едновремено чета и упражнявам прочетеното, което съм пробвал и мие свършило работа съм го поместил в книгата си , а това за духа пазител се интересувам от доста време , но все не намирам информация за такъв ритуал , който да ми вдъхва доверие. Затова реших да попитам тук за изпробван вече ритуал.
Водата е моята същност
Аватар
silver sea angel
MagicGateBg Приятел

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор