Как се разрушава магическа защита ?

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Мнениеот Lord Seth » 11 Май 2006, 23:52

След няколко атаки,всяка магическа защита подава и се скапва(освен,ако не се подновява),забелязал съм го от личен опит.Защитата е просто като броня,която може да носи на удари,но не безкрайно.Това разбира се е,е рисковано,атакуващия може направо да си го отнесе,ако самият той не е със силни защити.Някой има ли идея как по-целенасочено и бързо се премахват защити,така,че противникът да е открит за атаките?
Изборът е илюзия
Аватар
Lord Seth
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот nikoj » 12 Май 2006, 09:03

За какво ти е да премахваш защити?
Аватар
nikoj
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ChaoS » 12 Май 2006, 13:28

Има един начин.
Защитата, ако не е чрез проявлението на някое "възвишено" създание, под всякаква форма е един вид енергийна бариера.
С изключение на щитовете, устроени да поглъщат, всички останали могат да бъдат най-бързо нулирани, ако успееш да се синхронизираш с тяхната честота и да ги "изпиеш" по метода на енергийния вампиризъм.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот Lord Seth » 12 Май 2006, 23:32

Благодаря,ChaoS.
Колкото до това"защо ми е",ти как мислиш,защо ми е? :mrgreen:
Ако е създание,трябва да пратиш нещо по-силно за трепане просто.Това е логично.А т.нар."огледална защитата" ?
Изборът е илюзия
Аватар
Lord Seth
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот EliKarim » 13 Май 2006, 18:27

Помисли че ако човек е пазен и бранен от силно същество (ако е сключен съюз с демон или архангел - което е малко вероятно) тогава ще е доста трудно да унищожиш верния страж, а да не говорим какви ядове ще си навлечеш. Първо се проверява.
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот Arhimikus » 14 Май 2006, 06:41

А колко по-лесно е просто да поговориш с човека ... късмет ;)
"Човече, опознай себе си!"
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот AZA » 14 Май 2006, 14:27

Огледалната защита е най добра според мен ... и точно поразди тази причина не мога да ти кажа как може да е разрушиш ... ако някой има идей .. да казва къде са и слабите места да ги позакърпим и тях ;)
КраяТ Е СамО ЕднО НовО НачалО
Аватар
AZA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот DragonFire » 14 Май 2006, 21:00

На мен от методите за защита най- много ми допадат 2. В единия вариант по време на битката правиш астралното си тяло безплътно(като призрак, мъгла или дим) и атаката минава през теб без да те засегне. Само е добре да си направиш сервитор, който да засича атаки срещу теб, да застава на пътя им и да сигнализира, та да станеш безплътен при неочаквани атаки. Другия тип защита, който ми допада(благодарско на хересс, че ме светна) е да му върнеш атаката, т.е да извъртиш така атаката, че да се стовари върху атакуващия(тук също би бил полезен сигнализиращия сервитор). Начина по който става е много сходен с енергийния вампиризъм.
Нищо вярно- всичко позволено
Аватар
DragonFire
MagicGateBg Приятел

Мнениеот sesil » 15 Май 2006, 08:49

Огледалната защита пада при директна и продължителна атака, защото огледалото пречупва и връща, но в даден момент се "огъва" навътре и поддава. Тогава направо се пръсва и противника директно пада, защото атаката преминава директно като лъч през него. Това й е лошото, че не удържа на продължителна атака на едно и също "място".

Иначе кристалната, която през която хем виждаш донякъде, но не всичко и която не пречупва, а пропуска през себе си - за нея не знам как може да се разруши. Някой да има идеи.

За да знаем и как да се пазим.
Истината е някъде там.
Аватар
sesil
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ChaoS » 15 Май 2006, 11:49

Хм...
Моята любима защита просто "засмуква" атаката.
Така мога да използвам енергията, която са пратили срещу мен или за да подстиля и закърпя горепосочената преграда, или за да позапълня резервите си, или за да я запратя обратно.

Доста добра защита според мен също така е и тази, която поема, пропуска и канализира атаката нанякъде другаде. Било то в предмет, в земята или в друг индивид.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот FireSun's Viking » 15 Май 2006, 14:19

Според мен за защита също е добре няколко мощни сервитора, обвързани към матерялен носител.
HAMARR, HELGA VE THETTA OK HINDRA ALLA ILLSKA!!!
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот nick » 15 Май 2006, 17:51

Много си права!!!
EliKarim написа:Помисли че ако човек е пазен и бранен от силно същество (ако е сключен съюз с демон или архангел - което е малко вероятно) тогава ще е доста трудно да унищожиш верния страж, а да не говорим какви ядове ще си навлечеш. Първо се проверява.

Ядовете ще са големи.
Да не говорим, че ако си призовал Watcher от Нек да те пази, тоя дето атакува ще му се ...................!
Също така може да се използва и Дракон Watcher много надежна защита, при него също няма прошка.
Аватар
nick
MagicGateBg Приятел

Мнениеот AZA » 20 Май 2006, 10:11

ChaoS написа:Хм...
Моята любима защита просто "засмуква" атаката.

Джино .. тва е добра идея , само , че как седи момента с "презареждане" на самата защитна "стена" и на теб самият ...
nick написа:Да не говорим, че ако си призовал Watcher от Нек да те пази, тоя дето атакува ще му се ...................!
Също така може да се използва и Дракон Watcher много надежна защита, при него също няма прошка.

Ник ... а ако и нападателят използва Watcher .. тогава какво става ... питам от любопиство , защото Нек започна ад се коментира доста осърдно във форума от скоро и не съм запознат с него ... и методите му.
Не , че ще ги използвам , но понякога се получават чудесни идей за какво ли не , от други практики. ^^
Аватар
AZA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ChaoS » 20 Май 2006, 12:37

@3@, една "магическа" атака е енергийна атака.
Момента е следния- защитата усвоява тази енергия и ако не я канализира нанякъде я задържа в себе си.
Но защитата е част от теб.
Следователно както можеш да боравиш с нея, така можеш да боравиш и с частите от нея, ерго с абсорбираната енергия.
При което можеш да използваш тази енергия за да запълниш собствените си запаси, като я източиш от "стената" в себе си, или да "закърпиш"/"заздравиш" горепосочената, като използваш заряда за целта. Все пак един тип енергия МОЖЕ да бъде превърнат в друг тип, или използван за други цели.
Ако имаш цимент, можеш да направиш както скулптува, така и боздуган или тухла, нали?
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот Shadow Mage » 20 Май 2006, 17:33

AZA: Watcher не напада човек, охраняван от друг Watcher. Така, че ако се случи такъв човек насреща ти ще трябва да търсиш други методи за нападение. Според мен наличието на Watcher другия човек би ме накарало да проверя отново нещата ... може и да няма нищо общо с атаката ...
ChaoS: Хубава защита, но ми се ще да чуя мнението ти как би реагирала ако те атакуват с 2-3 и повече пъти по-мощна енергия, отколкото защитата ти може да усвои?
The many men, so beautiful
And then all dead did lie
And a thousand thousand slimpy things
lived on and so did I.. :)
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен

Мнениеот AZA » 21 Май 2006, 05:46

Джино, схванах идеята .. просто пропуснах момента с канализацията :)
Шадоу , момента с по силната енергия винаги го има .. т.е. нападнат ли с пъти по силна енергия .. всяка защита ( лично изградена ) би рухнала .. ест , не говора за защита , чрез закрила от някого/нещо.
Аватар
AZA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ChaoS » 21 Май 2006, 12:08

::вдига рамене::
Шадоу, да ти кажа не знам- до сега не се е случвало, или поне не съм усетил.
Но смятам, че ако успееш да я накараш да канализира достатъчно бързо потока в нещо, каквото и да е, което може да го поеме, няма да има особенно значение. Например в хаос-вихър, или просто в крилата ти, а от там- НЕЙДЕ ДРУГАДЕ. ((макар че съм открил, че моите крила могат да поемат енергия в ОГРОМНИ количества. Още не съм открил защо и как.))
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот AMON RA » 09 Юни 2006, 16:25

Аз например ползвам въртяща се защита при която противниковата атака се отблъсква (от така научно нареченият въртящ момент) много е добра лошото и е само че и трябва повече енергия
МАГИЯТА Е ВЪВ ВАС
Аватар
AMON RA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот AMON RA » 09 Юни 2006, 16:37

АААААААА забравих да питам ХАОС (тъй като се занимава с ХАОС) ами как ще се защитиш от АРХОНТ ИЛИ АШТАРОТ (не се заяждам а питам от любопитство) аз си мисля че нямя как.
МАГИЯТА Е ВЪВ ВАС
Аватар
AMON RA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ChaoS » 09 Юни 2006, 19:33

Хехе!
Амон Ра, ако ти кажа, че не съм сигурен какво е Архонт и какво Аштарот ще ми повярваш ли?
В момента в който открия ще ти кажа каква идея имам по въпроса.
((приемам смях по свой адрес.))
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Следваща

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор