Нещо ново-Телекинеза

Място за теми, които са извън магията, флууд, спам и всичко, което Вещицата ще изхвърли в кофата си за смет...

Мнениеот Rion » 18 Фев 2006, 13:21

Да говорим за Телекинеза.......... Дано съм привлякъл вниманието ви......моля всеки,който има някаква информация по темата да пише......аз 2-пъти съм използвал телекинеза и то в силно емоционални моменти ....на гняв,имате ли представа как мога да задействам и развивам тази дарба??????
Аватар
Rion
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот EXARP » 18 Фев 2006, 13:57

Рион, потърси в Статии, бях пуснал преди време една за Телекинеза, не е кой знае какво, но пак е нещо
ELEXARPEN COMANANU TABITOM
Аватар
EXARP
MagicGateBg Приятел

Мнениеот hammer_god » 18 Фев 2006, 16:41

A MOJE LI KAK TO4NO SE PROQVAT PRIZNACITE KOGATO IZPOLZVA6 TELEKINEZA
Аватар
hammer_god

Мнениеот Rion » 18 Фев 2006, 18:52

При мен не се наблюдаваха особени признаци......може би.....имаш усещането сякаш някаква друга сила те управлява....с мен беше така.... :)
Аватар
Rion
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот vasago__ » 19 Фев 2006, 21:49

Рион защо гнева предизвиква това у теб?има много други чуства....
само питам.
Allay Fortission Allynsen Roa!
Аватар
vasago__
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Rion » 20 Фев 2006, 10:54

Ами не сам се замислял.....може би,защото това е едно доста силно 4увство....знам ли..най-вероятно само то отклю4ва тази моя способност...т.е....организма запо4ва да функционира по друг на4ин,при силен приток на адреналин.... :wink:
Аватар
Rion
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот AryanSun » 20 Фев 2006, 11:22

телекинезата наистина се отключва точно при усещания,
при които има засилен адреналин(при стрес,притеснение,
гняв)-така поне се твърди в литературата,касаеща пара
психичните явления.А и от личен опит знам,че така се полу
чава.Спонтанно е и не се контролира съзнателно.

Да,възможно е да се прояви и в други състояния,но-поне
моят опит показва,че те са по-редки.След като бях правил
телемитския ритуал на Петте Пламъка,изведнъж прозореца
се разтърси в моята стая,все едно някой го удари с невиди
ма боксова ръкавица.Отвътре.Друг подобен случай беше
със заклащането на кабела на един разклонител-този път
всички го видяха в къщи и нямаха обяснение.Но тогава не
се чувствах притеснен и уплашен и все пак енергиите ми
"играеха" и имаше необикновени астрални течения в стая
та.И последния случай:един сервитор,който бях направил
за да пази един човек.Имаше остатъчни енергии от него,
които предизвикваха какви ли не механични поразии-от
рода на почуквания,скърцания,а по едно време маркуча
на прахосмукачката взе да се мърда,още малко и щеше
да почне да танцува:))).

Та въпроса е до правилното насочване-което явно гнева
прави засега най-добре,нищо,че има и други начини...
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот Rocsana » 02 Апр 2006, 19:05

Ами и на мен ми се е случвало но само при някои определени ситуации(приемр когато се наложи да премстя един предмет без да ме видят, но странното е че той се премести без да съм се опитвала да го местя с телекинеза,така че явно емоционалното ми състояние е било причината) за съжаление когато се опитах да повторя същото нещо в ритуална обстановка не постигнах успех...е ще пробвам пак разбира се
Sailea
Аватар
Rocsana
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот sivia » 11 Апр 2006, 11:44

някои работил ли е по методите на кандиба
да сподели какви са били резултатите
СПРЕТЕ ЗЕМЯТА ИСКАМ ДА СЛЯЗА
Аватар
sivia
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот sesil » 11 Апр 2006, 11:57

AryanSun написа:телекинезата наистина се отключва точно при усещания,
гняв)-

Също голяма радост, щастие или радост на друг човек от обкръженито ти, което си почувствал.
Трудно се контролира, колкото и да се опитвам да запомня какво точно става в този момент.
А случвала ли ви се е телепатична връзка с някого от обкръженито ви за ежедневни, дребни неща, като например какво е забравил да напазарува, а вие се прибирате и знаете че трябва да минете да купите нещо си, независимо, че сте се разбрали предварително за този ден кой ще пазарува? Иска ми се това да го доразвия и с други хора, ама нямам идеи засега как да стане.
Истината е някъде там.
Аватар
sesil
MagicGateBg Приятел

Мнениеот AryanSun » 11 Апр 2006, 14:19

sesil написа:
AryanSun написа:телекинезата наистина се отключва точно при усещания,
гняв)-

Също голяма радост, щастие или радост на друг човек от обкръженито ти, което си почувствал.
Трудно се контролира, колкото и да се опитвам да запомня какво точно става в този момент.
А случвала ли ви се е телепатична връзка с някого от обкръженито ви за ежедневни, дребни неща, като например какво е забравил да напазарува, а вие се прибирате и знаете че трябва да минете да купите нещо си, независимо, че сте се разбрали предварително за този ден кой ще пазарува? Иска ми се това да го доразвия и с други хора, ама нямам идеи засега как да стане.

Да,случвало ми се е,при това доста често.Причината е една особе
на енергийна мрежа,която обвързва всички и всичко.Не е някакъв
вид материална енергия(да речем кристална или металическа или
земна),а чиста енергия-потоци от чиста енергия,които оформят пая
жина и обхващат всички и всичко.Това се нарича морфично поле и
за да се влезе в контакт с него,трябва да прескочиш на друго ниво
на съзнание.Все още не знам къде е това,но ми прилича на Вишудхи
чакра или между Вишудхи и Аджна-но пак казвам,може и да греша.
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот xermes » 11 Апр 2006, 18:04

Ако желаете да развиете у себе си телекинетични способности, преди всичко, трябва в съвършенство да усвоите упражненията за усилване и акумулиране на биоенергията и да овладеете техниката на самовнушението. Чак след това можете да пристъпите към целенасочено систематизирано развитие на телекинетичните способности. Предлаганото тук упражнение е един от вариантите за постигане на това.

Първо трябва да си направите много лек спираловиден конус от хартия, да го завържете на капронова връв и да го закачите да виси. После трябва да седнете в жреческа/молитвена поза (или просто да се настаните удобно)и мислено да се опитате да почувствате енергията в слънчевия си сплит. Постигнете ли това се опитайте да насочите тази енергия към върха на пръстите на дясната ръка, а после и на лявата. Щом почувствате потока от енергия между дланите, разтворете ги на разстояние около 30 см. Би трябвало да усетите плътността на въздуха между ръцете и тръпки по дланите си. След това, насочете енергията обратно към слънчевия сплит. Повторете това упражнение 15-20 пъти. За да приключите, насочете за последен път акумулираната енергия към върха на пръстите и на двете ръце и без да напрягате физически китките, се опитайте да я изпратите към хартиения конус и да го завъртите в произволна посока.

След като усвоите това упражнение и си починете 5-6 минути, направете пълно енергийно зареждане и пристъпете към по-сложна задача - въздействие върху радиометър. Поставете прибора на масата и се опитайте да му въздействате. След няколко месеца “успешна работа” ще бъдете подготвени да влияете и на стрелката на компаса.

Упражненията за трениране на телекинетични способности трябва да се провеждат редовно, но при първите признаци на умора трябва да се спира за почивка. Не бива да се допуска преразход на енергия в организма, за това задължително след упражненията трябва да се извършва презареждане на организма.

Тези, които усвоят до съвършенство включването на чакрите, могат лесно да овладеят и техниката за деформация на метални предмети (лъжици, вилици и т.н.). Тук е необходимо да се отправи едно предупреждение - хората със заболявания на сърцето не бива да се занимават с подобни практики.

При много деца се забелязва проява на спонтанни телекинетични способности. В този случай родителите трябва да се отнасят много внимателно към “упражненията” на децата, да следят да не се стига до претоварване на организма и последващи нежелателни последици.

При механизма за въздействие върху метални предмети участват три чакри - Анахата, Муладхара, Аджна. Вземете предмет в лявата ръка, а с показалеца и палеца на дясната започнете леко да го поглаждате в най-тънката зона. Пълвоначално визуализирайте Анахата-чакра, концентрирайте се върху нея и се стремете да постигнете ясен образ на нейния цвят, после едновременно с образуването на конуса на тази чакра изпратете енергията към краищата на пръстите на лявата и дясната ръка. Изпращането на енергията трябва да бъде меко, като едновременно с това трябва да си внушавате: “Моята енергия въздейства на молекулите и атомите на веществата и аз мога да проминям тяхната структура”. Тази мисъл трябва постоянно да присъства при провеждане на експеримента.

После започнете да визуализирате Муладхара-чакра, изпращайки енергия (при ясна визуализация на цвета й) от върха на конуса й, спираловидно през гръбнака до върха на конуса на Анахата, после спираловидно до основата на конуса на Анахата и най-накрая към дясната ръка. След това трябва да визуализирате Аджна-чакра, изпращайки енергия надолу по гръбнака към Анахата, като я насочвате спираловидно и обратно на часовниковата стрелка. Следва отново насочване по спирала към краищата на пръстите на лявата ръка.

Изпълнявайте това упражнение докато предмета не се деформира. Както показват наблюденията, изпращането на енергията по тази схема води до огъване на предмета надолу. Ако промените втората час на описаната схема, т.е. да изпращате енергията от Муладхара-чакра обратно по часовниковата стрелка към лявата ръка, а от Аджна-чакра - по часовниковата стрелка към дясната ръка, то предмета би трябвало да се огъне нагоре.

Забележка: Не висчки хора притежават добре развити сетива за контрол на енергията, за това не се разочаровайте, ако не постигнете нищо от първия път. Малцина ще успеят :)
xermes
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот wolf_kohen » 01 Май 2006, 19:09

Това да се въздейства на предмет директно ми прилича на казаното от Папюс в ПРАКТИЧЕСКА МАГИЯЧ - "Магьосникът е като кочиаш с кон и карета. Той кара каретата, използвайки силата на коня". Та при телекинезата е все едно кочиашът да се опитва да премести каретата без кон. Може защо не ;-) Кат' стане много як. Но какво от това...

Аз съм се пробвал многократно и винаги нещо е ставало, но не веднага. Например една сутрин излязох от тялото си, отидох до работата си и бутнах една чаша нарочно и тя се счупи. След около 4 часа вече бях на работното си място и питах бармана дали се е чупила чаша - не. Обаче след около час една сервитьорка остави на въпросното място същата чаша като тази, която бутнах в астрала. Почти веднага другата сервитьорка мина и без да иска я бутна и я счупи на същото място където я бях бутнал аз преди близо 5 часа...
IEHVI ADONAI HEILII
Аватар
wolf_kohen
MagicGateBg Приятел

Мнениеот alistar » 16 Юли 2006, 09:44

Искам и аз да споделя нещо...Не знам дали става дума за телекинеза-просто съм бил под толкова силни емоций,че дори не съм обръщал внимание дали не местя разни неща...Чувството не беше гняв обаче...Беше обратното.Бях в колата си с приятелката ми и тя ми се обясни в любов,след доста тежка раздяла...Почувствах се особено-някак пречистен-усетих ,че имам силата да направя всичко...Сина и беше болен от гнойна ангина...Попитах я дали да се опитам да му помогна? И тя рабира се се съгласи.Стана моментално-Усетих огромна енергия-беше като сноп от вибриращи лъчи-даже усетих и цвят-прозрачен,с отенъци на дъгата-като разлят бензин...Сякаш беше много дебело въже,което минаваше през слънчевия ми сплит-посока от ляво-на дясно...Просто пожелах той да оздравее...Нямаше ритуали-нямаше молитви-просто пожелах... На другия ден на момчето в болницата му правят снимка и доктора се изненадал-направили даже 2-ра снимка-не повярвал първия път-дробовете били чисти,сякаш не е боледувал... А беше много зле в продължение на 2 седмици...Усещането на тази енергия беше прекрасно-сякаш тоя сноп обикалкяше цялата земя и аз бях по средата...И беше без гняв-нямаше адреналин-движещата сила тук беше друга! Много моля,ако някой има обяснение за това или знае как да се опитам да го доразвия-да пише. Имал съм усещане и за огромен конус ,чийто долен остър край се влива през главата,до слънчевия ми сплит,но тогава,не съм се опитвал да пращам енергия...
Аватар
alistar
MagicGateBg Приятел

Мнениеот xermes » 16 Юли 2006, 12:54

Опитай се да благодариш на тази сила която ти е позволила да направиш този акт на въздействие..но не поставяй условия.. 6том Някой е решил да получиш възможност да ползваш това...помоли Го с твои думи да те насочва как да става това... и помни... ти си дете и слушай Баща си..който определено знае повече от теб.. не си проявавай егото без да се допиташ до Него..каквито и добри намерения да имаш да помагаш... 4овешкото развитие винаги е принудително...нещо се случва и ти предприемаш мерки--за да оцелееш..да се развиваш..говоря по принцип..понякога тази принуда е чрез проблеми--и здравословни..така 4е без осъзнаване от страдащия на истинските ценности в живота..без старание дори малко от негова страна да поеме по пътя на духовно израстване--нее препоръчително да лекуваш--голям осъзнат 4овек--защото му спираш някои неща и може ти да поемеш негативите ако се намесиш без допитване..само от човешко състрадание...
xermes
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот alistar » 16 Юли 2006, 13:02

Благодаря ти Хермес,ще помисля над това...
Аватар
alistar
MagicGateBg Приятел

Мнениеот xermes » 16 Юли 2006, 13:21

:)))
xermes
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот wal4iza » 17 Юли 2006, 16:37

хм,4етете Аинщаин.тои е казвал така вси4ко се намира в информационното поле само трябва да знаеш какво търсиш:).задаите то4ния въпрос отговора ще доиде сам...може и насън:).бъдете здрави:)
Аватар
wal4iza
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот xermes » 18 Юли 2006, 09:31

ТО.. АЙНЩАЙН Е КАЗАЛ И ДРУГИ НЕЩА.. ЕДНОТО ОТ КОИТО Е "ЦЕЛИЯ СВЯТ СВЕЖДА ГЛАВА В ПРЕКЛОНЕНИЕ КЪМ МЕН...НО АЗ ПРЕКЛАНЯМ ГЛАВА ПРЕД БЪЛГАРИНА ПЕТЪР ДЪНОВ"...ХМ....ГЛУПАВ ЛИ Е ТОЗИ АЙНЩАЙН....
xermes
MagicGateBg Наблюдател

Следваща

Назад към Recycle Bin

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор