Поздрав за онези, които това лято не са излизали отпуска

Място за теми, които са извън магията, флууд, спам и всичко, което Вещицата ще изхвърли в кофата си за смет...

Мнениеот Mell » 16 Авг 2006, 18:50

Толкоз ми мъчну, толкуз мий криву-
отпуска няма, няма муре...
Само за някои то шъ са плиска,
Аз да са блъскам, кат диване...

Не чи парити с лопата ги рина,
Ма за пучифка щях да сбира...
Да са далдисна в муренцито синю,
Сетня на пясъка да са пика!

Вечер да седна на бира и скара,
Вятър да духа....хубавина....
Как са намери да съ прикарам,
лятос, кат патка да дремя в града ?

Тъй да мий криву...Тес на мурето,
бирата нека да им загурчи !
Нека кумари ги апят, дудето,
там пу курортии пръскат пари...
Mell

Мнениеот Tatiana » 17 Авг 2006, 05:40

angel12 бравос
щом не си до мен,няма нощ и ден!!!
Аватар
Tatiana
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот debika » 17 Авг 2006, 06:30

ооооооооооооо дададададададададададаадададададададада
ехххх!
Аватар
debika
Модератор

Мнениеот WandaBlenda » 17 Авг 2006, 09:39

Пуффф.Мел, брвус мойту мумичи :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Аватар
WandaBlenda
MagicGateBg Приятел

Мнениеот EXARP » 17 Авг 2006, 14:23

Добро е Мел, макар че не мога да разбера как се чувстваш...цялия ми живот досега е минал на морето :)
ELEXARPEN COMANANU TABITOM
Аватар
EXARP
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Mell » 17 Авг 2006, 18:11

Не съм го писала аз :)
Поздравиха ме с него, защото съм
от нещастниците, дето си изгниха
в офисите това лято.А EXARP
на морето е гадно, пясъка топъл...
водата солена, гадост...
Ама за това си мъж... да търпиш :)))))))))))
Mell

Мнениеот EliKarim » 17 Авг 2006, 20:19

Като се замисля и аз съм отраснала до морето и когато съм далеч от него то наистина ми липсва...Трябва да се отбележи, че ритуал на морския бряг, нощем, под червена или бяла Луна...с шумът на вълните и непрестанния морски бриз...това е нещо, което определено би ви заредило с енергия.
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот Trismegist » 17 Авг 2006, 21:18

Не ми харесва-в него са изляти някакви негативи и то в не-добра стихотворна форма.

И защо трябва,като ние не сме на море,на другите да им е лошо.Ето това е violent1 недостойното човешко съзнание.Ем аз си обичам положителните работи ся,на който му харесват лошите да си ги сърба!
Никой не е длъжен да го търпи. :) :) :)
Мълчанието е злато !
Аватар
Trismegist
MagicGateBg Фен

Мнениеот WandaBlenda » 17 Авг 2006, 21:25

Ех Ели :roll: Спри да ги говориш тия работи 4е ми се къса сърцето.Има няколко дни в края на август когато както казват старите моряци "морето се обръща".В района на Созопол и надолу 4ак до Арапя по заливите се полу4ава едно изключително голямо натрупване на планктон.И ако през ноща влезеш да се къпеш на пълна луна, цялото ти тяло се полепва с планктон и запо4ва да свети.А когато плуваш от движението на ръцете и краката остават светещи дири.Прили4аш на мъни4ка заря във водата.Гледката и усещането са неземни.Трябва да се внимава оба4е да влезеш след като морето се е обърнало ина4е те4ението те отнася.Всяка година има по няколко удавника.Но тръпката си струва понеже планктона се задържа толкова наситен само за една нощ.По4ит не съм го пропускала това обръщане на морето.Но този път за съжаление ще ми се размине.
Аватар
WandaBlenda
MagicGateBg Приятел

Мнениеот WandaBlenda » 17 Авг 2006, 21:41

Trismegist не съди толкова строго :) Естествено 4е никой от нас не иска на тия на морето да им е гор4ива бирата и да ги хапят комарите.Просто е смешно написано.Освен това ти гарантирам 4е вси4ки са се смяли тъжно. :)
Аватар
WandaBlenda
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Mell » 18 Авг 2006, 14:04

Trismegist малко чувство за хумор
никога не е излишно.
Нямам нищо против тези дет са
на морето.
Просто това ме разсмя.
Mell

Мнениеот virtual_panacea » 19 Авг 2006, 05:14

Винаги съм предпочитала планината, реката и гората, пред морето.
Иначе стихотворението ме разсмя :mrgreen: Представих си автора и сърдитото му изражение, с провиснали бузки,като на онези сбръчканите кучета :mrgreen:
Чесно казано не мога да ги разбера тези хора, които искат да променят отенъка на кожата си от бял в такъв, присъщ на хората от малцинствата и за целта се въртят като наденички ,подлагайки се на слънчевите лъчи. А може би виждат в това някаква екзотичност... не знам.
WandaBlenda ,това с планктона аз не го знаех и веднъж, когато все пак реших да отида до морето нощем, че да избягвам слънцето, ги видях. Нямаше кой да ми обясни какви са тези неща и беше приказно.
Забелязали ли сте, че когато човек по-малко се стреми да си обяснява нещата, ги изживява по-...пълноценно. Подобно на децата, които нямат обяснение за нищо, а и не им трябва.
Аватар
virtual_panacea
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот alistar » 19 Авг 2006, 08:29

Мел:))) Напуках се да се смея и то тъжно,щото,като съм от Варна,съм ходил на плаж 2 пъти за 7 години...И сега ,както си пиша нямам работа и мога да се вдигна и да отида на плаж,ама-няма с кого...-Някой ако му се ходи на плаж-да свирка-веднага го организираме! Морето е гадно,но мидите в него стават..:)
Аватар
alistar
MagicGateBg Приятел

Мнениеот WandaBlenda » 19 Авг 2006, 12:36

Планктон във водата има винаги virtual_panacea.И винаги се виждат малките светли то4ци коити остават при движение като плуваш през ноща.Но в края на август това натрупване е само за една нощ.Ставаш като от неон.Многократно по силна светлина.Не може да се опише всъщност.Трябва да се види :)
Аватар
WandaBlenda
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Mell » 24 Авг 2006, 12:42

Отивам бре, хора....леле не мога да
повярвам :))))))))))
довечера отивам на морето
да ме апят комарите и да
гледам TWISTED.
Е вярно, че само за 3
дни, но пък Каварна е близо
до Калиакра, а казват, че там
било приказка... Yes Yes Yes
Айде похвалих се :)
Mell

Мнениеот Arian Star » 27 Авг 2006, 13:53

Хей здравейте,
За малко и аз да се причисля към тази категория, но този път отидох до морето. И имах доста интересно преживяване там, което май няма да го забравя никога!
Но знам, и другата страна на медала! Била съм шест години лишена от това удоволствие и беше мъка, мъка:))

Ели, права си морето зарежда и то много! Не можах да отида през нощта на морския бряг, но и през деня то си е невероятно хубаво:))
А като плуваш, се чувстваш пречистен:))
Радвам се, че можах най-сетне да отида:))

Мел радвам се, че и ти ще посетиш красивия черноморски бряг:))

А за останалите хора , ще кажа дерзайте:)) Ако много го искате, ще го постигнете:)) Както аз го направих:)) Пък и после и офиса няма да ви се струва, чак толкова душен:))
icon_flowerface
Аватар
Arian Star
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Mell » 27 Авг 2006, 20:31

Айде разкажи за преживяванвето де....Arian Star
icon_flowerface
Mell

Мнениеот sanguinary » 28 Авг 2006, 07:09

Ами не като неон, но помня, че се почуствах ,като във филм с извънземни. И тъкмо си запредставях как тези светещи неща ме вдигат и ме отнасят към някоя дупка между измеренията и съзрях някакви летовници на кея,та намерих за по-удачно да се облека, че може да са папараци
Аватар
sanguinary
MagicGateBg Фен

Мнениеот ekaya » 28 Авг 2006, 10:48

Хахахахахаххаааааааааа, ще се пръсна, представих си неонов вожд, който потичва по плажа и си гони перата под щракащите апарати на група японски туристи... Sanguinary, не се връзвай, но комичността на тази картинка така ненадейно изникна пред очите ми, че едва сдържах смеха си... а иначе нощните къпания, мдааааа и ох посрещането на Джулая.... Само как се размечтах за отпуск и почивка... но това ще ми се случи чак по коледа :) А до тогава “пей сърце” щом има още кой да те разсмива работата не тежи толкова... та благодарско на Sanguinary за което… хахахахахаааа icon_flowerface icon_flowerface icon_flowerface
Lasto beth nin. Tolo dan nan galad.
Аватар
ekaya
MagicGateBg Приятел

Мнениеот nishtoto » 09 Сеп 2006, 19:48

Мелл благородна завист ме тресе ама си е завист.Цяло лято бях кучо-котио,човеко гледач.Цопни се в моренцето и за тез които не са могли да се по цлипуркат.
Аватар
nishtoto
MagicGateBg Наблюдател

Следваща

Назад към Recycle Bin

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор