Какво мислите за тези зодии?

Ако нещо има да споделите, каквото и да е, тук е мястото да го направите. В казана на Вещицата се забъркват сяк`ви манджи, Вие предложете какво?

Модератор: EliKarim

Мнениеот AryanSun » 15 Сеп 2006, 10:49

Алкохолният зодиак е най-старият. За това свидетелстват множество документи (сметки) от древни научни питейни заведения. Известно е, че небесната сфера се дели на градуси и това открай време е привличало погледите на алкохолозите. Опознавайки своята алкохолна зодия, сегашният човек обиква себе си, а това му помага да се концентрира и, водейки охолен алкохолен живот, да избегне служебния или семеен махмурлук.

Зодия РАКИЯ (21.III - 20.IV/).
Разнолики, но и разнодъхави са родените под знака на Ракията. С право българинът отколе вика: "Мириша на ракия, а не на простотия!" Жената от тази зодия понякога я наричат "слаба ракия", но често тя се оказва скоросмъртница или пукница. Мъжът-Ракия е с лют нрав, а за да няма махмурлук, не става от масата. Държавата България е под този знак (виж "Пиянството на един народ"). Зодия Ракия винаги удря и неукия, и професора, където трябва: първия в краката, втория в главата.

Зодия ВОДКА (21.IV - 21.V).
Широки души са родените под знака на Водката. Жената-Водка можете да я притежавате физически, но духовно никога. Мъжът-Водка е повече от брат - с него винаги можете да се сортачите за някое мероприятие, било то цяло или половинка... Под този зодиакален знак беше държавата СССР, но я гаврътнаха на екс (и отдавна е екс), та остана само химнът-частушка "Не хочу в забой, а хочу в запой..."! Родените под знака на Водката нямат проблеми в секса, тъй като са еднакво добри както в леглото, така и под него.

Зодия ВИНО (22.V - 21.VI).
Родените през първата половина на зодията са Бяло вино, а през втората половина - Червено. Първите ги предпочитат студени, вторите - със стайна температура. Но и двата вида са добре приети, защото - както твърдят древните римляни - в тази зодия е истината.
Словоохотливи са - почнат ли веднъж, спиране няма. И не ревнуват, ако сте използвали за аперитив компанията на някоя друга зодия. В секса обаче могат да ви предложат нещо с остатъчна захар, от което на другия боли глава и се появяват киселини, но това са рисковете на сладкия живот.

Зодия РОМ (22.VI - 23.VII).
Здраво стъпили на четири крака върху житейската палуба са родените под знака на Рома. Това са хора, призоваващи към пътешествия. Девизът им е: "Всички пътища водят към Рома!" Петимни са за революции - както социални, така и сексуални - а с умопомрачителните си поразии доставят удоволствие и на околните, и на себе си.
Способни са да убедят всекиго да им даде и последната си стотинка, та да я изпият заедно, като през цялото време пеят и танцуват от радост. Държавата Куба е под този знак, но там ромът вече е с купони.

Зодия УИСКИ (24.VII - 23.VIII).
Родените под знака на Уискито са достъпни, но не за всеки. В погледите им почти винаги блестят бучки лед. Жената-Уиски по правило е с повечко лед, което е сигурен признак, че ще ви изпързаля. Не може да й се отрече обаче, че винаги го прави фигурно - с висока оценка както за сложност, така и за артистичност. Мъжът-Уиски не пада по-долу, напротив - винаги е отгоре. Компанията на тази зодия укрепва сърдечния тонус и подобрява мозъчните функции. Държавите Великобритания и САЩ са под знака на уискито, затова са на свръхсветовно дередже.

Зодия БРЕНДИ (24.VIII - 23.IХ).
Добри партньори са родените под знака Бренди - непретенциозно интимни, но достатъчно делови. Много често обаче те са интимни в бизнеса, а делови в секса. И все пак е по-добре да им се доверите за валутна операция, отколкото за хирургическа. Жената-Бренди гледа повече на кафе вместо в очите. Мъжът-Бренди пък предпочита да си гледа работата, т.е. да пие без откъсване от производството. Пазете се от неговия неотразим "слънчев удар" - така ще ви замае главата, че ще ви я докара до състояние на изтръпнал крак.

Зодия МЕНТА (24. IХ.-23. Х.).
Родените под знака на Ментата са хрисими на вид, с което могат тъй да подлъжат всеки, е да позеленее чак. Жената Мента често намира призванието си в търговията, а мъжът Мента - в политиката. Но ако жената прави така, че печели само тя (пеейки "Душата ми кантар е и все те удрям в него"), то мъжът прави така, че губи цял народ. Напоследък все повече ментарджии се занимават с ментиджмънт. В редки случаи обаче могат да решат нечии проблеми - само ако са стомашни (спомнете си поговорката "Мента за корем!").

Зодия ДЖИН (24. Х.-22. ХI.).
Привидно затворени, родените под знака Джин винаги са способни да ви изненадат, като се извисят. Духовното е тяхната стихия и те много добре си знаят цената. Истинският Джин не е за всеки - логото му е: Аз съм дух, другите да го духат!

Зодия КОНЯК (23. ХI.-21. ХII.).
Родените под знака на Коняка са достолепни и внушават респект. Хич и не правете опити да им сваляте звездите - те държат на своите. Е, жената Коняк не би имала нещо против да свалите самата нея, но обезателно в хотел с мнооо-го звезди. Мъжът Коняк е толкова словоохотлив, че заради сладката приказка би пренебрегнал не само съпружеските си задължения, но и извънсъпружеските си. Под знака на Коняка са Грузия, Армения, Азербайджан - все държави, които напоследък виждат звезди посред бял ден...

Зодия МАСТИКА (22. ХII.-20. I.).
Студени външно, но точно с това привличат околните родените под знака Мастика. Тяхното кредо е: "Никаква мистика, всичко е мастика!". Жената Мастика е идеална съпруга, символ на семейния мир - с нея под маслинови сенки замезват с маслинки... Държавата Гърция е под знака на Мастиката, но там на тази зодия й викат Узо. Мъжът Мастика е способен на всичко - особено го привлича зодия Мента за тъй наречения "сексуален облак". В семейството си обаче той няма проблеми - винаги има кой да се погрижи за жена му.

Зодия ВЕРМУТ (21. I.-19. II.).
Изключително общителни, родените под знака на Вермута нямат нищо против да ги забъркват в служебни или интимни коктейли. В резултат на последните се явяват много смесени бракове. Всички от тази зодия обичат да ги клатят - вярват, че така коктейлът става по-хубав. Тяхната всеотдайност ги издига в службата, защото те умеят да придават сладост. Единствено не фигурират може би в съставките на коктейл "Молотов", но пък се знае, че самият Молотов е бил роден под знака на Вермута, което се оказва пагубно за Вермахта.

Зодия БИРИ (20. II.-20. III.).
Светли и тъмни биват родените под знака Бири, но и двата вида обещават светло бъдеще. Всеки търси тяхната компания, особено сутрин. Пред житейската пяна тяхната е за предпочитане. Жените Бири винаги са на една ръка разстояние, а мъжете Бири знаят защо. Под този зодиакален знак са много държави, като Германия и Чехия се чувстват най-щастливи. Бирите са приятни на вид, спретнати - винаги с бяла якичка. Особено шофьорите са ненаситни към тях, макар винаги да твърдят, че са били само с една.
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот Der_Tod » 15 Сеп 2006, 19:22

Аз съм ром.. :roll:
The Death will come to us all...
Аватар
Der_Tod
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот debika » 15 Сеп 2006, 21:59

Имам билков , индиански и според датата на раждане хороскоп , но за такъв за пръв път чувам.Забавно е.Аз съм уиски.
Аватар
debika
Модератор

Мнениеот Bloody Alibis » 15 Сеп 2006, 23:20

Еее искам да съм РОМ любимото миили биричка...ква е тая

Зодия МЕНТА (24. IХ.-23. Х.).
Родените под знака на Ментата са хрисими на вид, с което могат тъй да подлъжат всеки, е да позеленее чак. Жената Мента често намира призванието си в търговията, а мъжът Мента - в политиката. Но ако жената прави така, че печели само тя (пеейки "Душата ми кантар е и все те удрям в него"), то мъжът прави така, че губи цял народ. Напоследък все повече ментарджии се занимават с ментиджмънт. В редки случаи обаче могат да решат нечии проблеми - само ако са стомашни (спомнете си поговорката "Мента за корем!").

Пффф...мразя мента... :/ иначе тва го знам хахах мн е яко :)
Аватар
Bloody Alibis
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ultra » 16 Сеп 2006, 05:22

Аз съм дух,другите да го духат.
хахахахахаха :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Макар,че мразя много джина... icon_occasion
Аватар
ultra
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот till_it_sleeps » 16 Сеп 2006, 06:00

то и аз много не обичам водка, ама като няма друго :mrgreen:
Аватар
till_it_sleeps
MagicGateBg Приятел

Мнениеот AryanSun » 16 Сеп 2006, 07:46

а пък аз и вермут...този път не уцелиха:)).
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот Mell » 16 Сеп 2006, 16:00

И аз съм МЕНТА, през живота си не съм я
опитвала, обичам бира, забавно е :)
Mell

Мнениеот TANQ » 26 Сеп 2006, 18:56

Аз сам под знака на водката :oops:
Аватар
TANQ
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Arian Star » 26 Сеп 2006, 21:08

Аз съм вино! :mrgreen: Хем сладко, хем горчиво и после от него боли глава. icon_flowerface
Аватар
Arian Star
MagicGateBg Приятел

Мнениеот AMON RA » 27 Сеп 2006, 19:52

интересно. Мразя мента като питие но като вкус към дъвки и тем подобни само ментови си купувам.
Но евала хороскопът е точен 100%
МАГИЯТА Е ВЪВ ВАС
Аватар
AMON RA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ZefaS » 27 Сеп 2006, 19:59

Весело.Аз съм водка.Значи и разреден вървя и с лед icon_occasion
RiseMeHigh
WhereNo1DareToFly
Аватар
ZefaS
MagicGateBg Фен

Мнениеот DragonFire » 28 Сеп 2006, 09:42

Аз съм Вермут?? WTF? Нищо общо нямам с вермута, а и не го понасям, прекалено е сладникав. Не можеше ли да съм зодия Бира или Пелин. Ех както и да е. Много весели зодийки. Сега ако някой изнамери и тютюнев зодиак ше е забавно.
Нищо вярно- всичко позволено
Аватар
DragonFire
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ZefaS » 28 Сеп 2006, 09:46

Ебе не знам дали зодиите са верн но обяснението за брите много ми харесва.Айде наздраве icon_occasion
RiseMeHigh
WhereNo1DareToFly
Аватар
ZefaS
MagicGateBg Фен

Мнениеот nordika » 28 Сеп 2006, 11:18

Аз пък съм зодия дух- така де джин, ама това за "другите дето го ... правят вятър", на ми харесва. А как стои въпроса с комбинациите на тези зодии. Например джин и бира не върви. Май се казваше "Иван Грозни Убива Сина Си"?
Аватар
nordika
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот zaek » 28 Сеп 2006, 11:35

Аз пък съм ВОДКА хммммм.....затова ли я харесвам :mrgreen: пък и доста неща съвпадат........
Аватар
zaek
MagicGateBg Приятел

Мнениеот DaRk_AnGeL » 22 Окт 2006, 16:22

аз съм джин ама за сметка на това го мразя страшно много !
Аватар
DaRk_AnGeL
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот DragonFire » 22 Окт 2006, 21:57

DaRk_AnGeL написа:аз съм джин ама за сметка на това го мразя страшно много !

Ми дай да се разменим, аз пък обичам джин, особено с мента и тоник :D. icon_occasion
Нищо вярно- всичко позволено
Аватар
DragonFire
MagicGateBg Приятел

Мнениеот bori » 14 Май 2007, 18:51

Аз съм Бренди/не видях никой да е Бренди/Аз съм единствена по рода си :mrgreen: Никога не бях чувала за подобно нещо icon_blob1 /алкохолния зодиак/,но е забавно
Аватар
bori
MagicGateBg Наблюдател

Следваща

Назад към В казана на Вещицата

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор