За банването на some_spirit

Екипът ни очаква всяко ваше предложение, идея или съвет, относно подръжката на форума. Обратна връзка с Вас, потребителите на форума.

Мнениеот Lonely Ghost » 03 Окт 2006, 18:52

В постовете на some_spirit от всичко друго най-малко има аргументи. Много уважавам мненията на различно мислещите но само, когато са сериозно аргументирани. За съжаление аргументите доста липсват в това, което пише some_spirit. Те са нещото, което правят един спор полезен и смислен. Другото е празни приказки. Чисто заяждане. Нищо повече. Напълно безсмислено.
Lonely Ghost
Аватар
Lonely Ghost
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот FireSun's Viking » 03 Окт 2006, 18:54

nordika написа:some_spirit не им се давай, тука не те разбират можеби само по една причина - твърде си на вътре в нещата , никой от присъстващите не може да се аргументира като теб. Пак повтарям, тук май предпочитат някои само да им бършат сополките, щото от такива пудрави захарчета по се впечатляват.

ХАХХАХАХАХАХАХХАХАХ
къде трябваше да се смея ?
icon_eusa_clap :) laughing9 Druido
HAMARR, HELGA VE THETTA OK HINDRA ALLA ILLSKA!!!
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот alistar » 03 Окт 2006, 18:56

Ей некрон-голяма беля стана с тая тема- гледай само какво става тука! пощата ми ще се пръсне от нотификации..:)
Аватар
alistar
MagicGateBg Приятел

Мнениеот FireSun's Viking » 03 Окт 2006, 18:58

Чакай че още се смея на изказването на Нордика.
Айде чакаме на решението на админа ...
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот Bloody Alibis » 03 Окт 2006, 19:22

Аз лично съм против банването на човека...това е най лесното...админа натиска едно копче и воала,но в 90% от случаите най-лесното е и най-погрешно така,чее...макар,че и от some_spirit наистина може да се иска малко по-голяма толерантност към чуждото мнение,нека не бъдем...дано тази дума не ми навлече беля втори път...тесногръди...когато се нахвърлят всички вкупом на някой очаква се че той ще се защити по всеки възможен начин без да търси най-разумния изход от ситуацията...за това...по-спокойно :P бъдете плюшени не си хабете нервите пийте каменица и не стигайте до чак такива дръзки и крайни решения и предложения от сорта на бан :P
Аватар
Bloody Alibis
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ChaoS » 03 Окт 2006, 19:24

А да... ::плесва се по челото:: Некой_Дух беше Пара-Типа с Пара-Нормалното...
Който не разбира, че за да се занимава с магия, трябва да възприема спиритуалния свят като нещо нормално...
::вдига рамене:: Може да дразни, но не пречи, макар ОЩЕ да не е обяснил какво аджаба е онова Пара-Нормално, за което не спира да говори...

Смятам, че може да остане още, ако самия той желае.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот Марио » 03 Окт 2006, 19:24

some_spirit написа:Вече на няколко пъти писах някой да обясни с 5-6 изречения как става всъщност магията, никой братче нищо не е написал. На Марио май му писах последно , той написа всеки си имал път, което си е прах в очите, бягане от отговора, демагогстване ....

Привет brother of true heavy, blacky metal chalga :mrgreen:

И Аз съм си овенче като теб и до колкото виждам и Аз трудно приемам друга истина освен своята :oops:
Бягам от отговора а? Хихи :mrgreen: Вместо да питаш другите, вземи потърси отговора в себе си :wink:
Виждам че си много навътре в нещата, следователно навярно знаеш, че човек не би разбрал нещо, освен ако не е стигнал и той до същият извод, в следствие на опита си.

Иначе, Евала, доста добър провокатор си, привлече целият форум към себе си. Interesting :roll:
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот Wizard » 03 Окт 2006, 19:26

Решението е едно хора - ОСТАВЕТЕ НА МИРА тези, които искат да си покажат "номерата"...
Вниманието, което им отделяте е прекомерно, не си заслужава!
Нека си пише some_spirit, както и другите, но теми които са с несъответстващи се постове, ще бъдат незабавно изтривани! Е кажете ми, има ли смисъл сега да стоите толкова време и да пишете срещу него - няма. Утре му изтривам "творбите", които не са необходими на форума и готово.
Само за едно искам да Ви помоля, НЕ СЕ ХВАЩАЙТЕ на въдицата на такива хора тип some_spirit, целта им е да ви насъскат, да ви настроят един срещу друг, а всъщност и Вие самите виждате, че ако има нещо ценно да се казва, то човека ще го направи, ако няма, ще си пише само глупости....
Това е от мен!
Последна промяна Wizard на 03 Окт 2006, 19:33, променена общо 1 път
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот FireSun's Viking » 03 Окт 2006, 19:31

Никои не е длъжен да чете спама му, но ти си админа ти решаваш.
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот alistar » 03 Окт 2006, 19:32

Wizard e прав! Но няма да ни насъска-така само ни обединява!:) При природно бедствие,котката и мишката бягат заедно:) Но е доста под такъв мащаб:) Трън в петата...:)
Аватар
alistar
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ilusia » 03 Окт 2006, 19:36

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Хахах трън трън...
Ама по-добре от таралеж в гащите :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: icon_flowerface
Малко ще нагарчам с цвят на кръв
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот Lonely Ghost » 03 Окт 2006, 19:40

Wizard написа:Решението е едно хора - ОСТАВЕТЕ НА МИРА тези, които искат да си покажат "номерата"...
Вниманието, което им отделяте е прекомерно, не си заслужава!
Нека си пише some_spirit, както и другите, но теми които са с несъответстващи се постове, ще бъдат незабавно изтривани! Е кажете ми, има ли смисъл сега да стоите толкова време и да пишете срещу него - няма. Утре му изтривам "творбите", които не са необходими на форума и готово.
Само за едно искам да Ви помоля, НЕ СЕ ХВАЩАЙТЕ на въдицата на такива хора тип some_spirit, целта им е да ви насъскат, да ви настроят един срещу друг, а всъщност и Вие самите виждате, че ако има нещо ценно да се казва, то човека ще го направи, ако няма, ще си пише само глупости....
Това е от мен!

Напълно съм съгласна с Wizard!
Lonely Ghost
Аватар
Lonely Ghost
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ChaoS » 03 Окт 2006, 19:45

::вдига рамене::
аз също.
А сега- моля ви...
Вземете я заключете тая тема- вече се изчерпа и не е интересна.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот FireSun's Viking » 03 Окт 2006, 19:47

Изтриите темата ... всичко е решено
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот WandaBlenda » 03 Окт 2006, 20:05

:mrgreen: четири страници, навъртяни за нула време, посветени на some_spirit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Досега може да е имало някой,който да не му е обърнал внимание,но гарантирам ви в момента той е най-популярната персона в тоя сайт 8)
Аватар
WandaBlenda
MagicGateBg Приятел

Мнениеот some_spirit » 03 Окт 2006, 21:34

Wizard - никъде от писанията ми не следва, че искам да насъсквам хората един срещу друг. Може би имаш предвид, какво писах в темата за демоните, ами да защото какво се оказа всички четете горе долу едни и същи учения за магии и окултизъм, а всъщност се видя че поне трима форумци имат различно мнение какво е това демон. Мене няма да броя, защото аз написах какво е демон според мен.

Защо не покажеш вещото си мнение по това дето писах, какво е заклинанието. Ето забравяме всичките неща дето съм писал и започваме да обсъждаме как всъщност действа заклинанието.

И каква ми е целта ако искам да насъсквам хората един срещу друг, така просто да се забавлявам, защото от това ми става много хубаво.
Аватар
some_spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот till_it_sleeps » 04 Окт 2006, 21:35

наистина е тъпо да се банва някой, само защото се заяжда (е, друг е въпросът, че всички тези заяждания са си чист спам от определена гледна точка).
има и друг проблем... съм-спирит може и да не бъде баннат, но той и много то като него в този форум, вече са баннали повечето ценни юзъри. за съжаление форумът се превръща в кошче за душевни отпадъци и, което е по-кофти- нищо повече.
Аватар
till_it_sleeps
MagicGateBg Приятел

Мнениеот alistar » 04 Окт 2006, 22:08

ОООооооооо слънце в живота ми....Разбрах те! Познах те! Мислех те за шибан дух,но не е било така! В един град с луди,ако се появи един нормален,го обявяват за луд! Прости им учиттелю-те не знаят какво правят! Учи ме! Нека те следвам през вековете оооооооооsome_spirit
Аватар
alistar
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ultra » 04 Окт 2006, 22:28

Някъде бях чела,че по характер Овните се доближавали по характеристика с шизофренията.Ако си е въвел правилно данните спирит-а напълно покрива тези критерии. :mrgreen:
(Сори,ако има и други овни,но наистина ината им граничи с лудостта)
А и да не ги е въвел упорството му е супер досадно.
До преди няколко дена четях и неговите коментари,но вече ми писна и просто ги прескачам.
Неговото си е единствено и само СПАМ.Не дава съвет,когато някой е поискал,не допълва сайта с някоя ценна информация,а само бълва **** срещу всички!Еми,като не можеш по-горното прави като мен-САМО ЧЕТИ!
И бил MagicGateBG приятел...да беееее best friends..
Аватар
ultra
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот some_spirit » 04 Окт 2006, 22:57

никъде не съм се правил на "учител" може би на едно място и то доста леко. И много мразя когато казвам на някого истината в очите му за неговите писания той да ми отвръща с една завоалирана глупост. И не съм бълвал **** срещи вас форумците.
Аватар
some_spirit
MagicGateBg Приятел

ПредишнаСледваща

Назад към Предложения

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор