Въпрос за Книгата на Сенките и Сънищата

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот Dark_PhoeNix » 05 Фев 2005, 19:06

Добре е за всеки практикуващ магия да Има Книга на Сенките.
Добре е там той подробно да описва Теория Практика и всичко , което мисли че ще е от полза .
Тук идва проблема.
Стигайки до часта с описване на сънищата аз съм с вързани ръце. Не си ги Спомням.Помня как сънувам и кадри от съня , но започвайки да описвам до никъде не стигам. Дали някой би могъл да ми обясни къде е проблема.
Live or Die.I don't Care.
Аватар
Dark_PhoeNix
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот EliKarim » 05 Фев 2005, 20:31

Ами няма проблем...това не е проблем. Описваш само това, което си спимняш. Доказано е, че човек сънува винаги, когато заспи, но не винаги помни сънуваното.
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот Arhimikus_NA » 06 Фев 2005, 12:29

Няма граници за нищо, ако си решен да го направиш... помъчи се малко и ще видиш какви успехи ще постигнеш със сънищата си :)
Аватар
Arhimikus_NA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Vault » 06 Фев 2005, 17:07

Dark_PhoeNix знам, че е от значение когато сънуваш нещо и се събудиш, че не трябва да заспиваш отново, а веднага да започнеш да го записваш т.е. щом се събудиш след съня веднага сядай и го описвай така ще го запишеш възможно най-точно, а не да си легнеш отново и да го оставиш за по-късно, защото ще си забравил доста от нещата които си сънувал, за целта дръж молив, химикалка или там с каквото предпочиташ да пишеш и лист хартия и ако нямаш някоя масичка до леглото си в близост нещо върху което да си подложиш, така щом се събудиш ще имаш всичко необходимо, за да запишеш възможно ной-точно съня си!!!
The Night embrace you!!!
Аватар
Vault
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Poison » 12 Фев 2005, 12:51

Искам да уточня, че никъде не е казано че сънищата задължително трябва да се пишат в книга на сенките?! Тази книга е просто като личен дневник и там според мен трябва да се уточняват само сънищата, които са по-интересни и забележителни. Не е нужно да се разказват ала-бализми само заради това, че трябва да се напише нещо.
Аватар
Poison
MagicGateBg Фен

Мнениеот Cynthia » 16 Фев 2005, 19:06

Според мен ще е много по-подредено,
ако се води дневник на сънищата, извън книгата
на сенките...
Освен това има смисъл да се пишат всички сънища,
поне в началните етапи - понеже не можеш да си
сигурен дали съня е по-специален или не.
Това се изяснява с времето.
Така че след описанието на всеки сън си оставяйте
свободно място, където да пишете по-късно. ;)

И, да, Dark_PhoeNix - пиши каквото помниш -
ще видиш, че с времето ще пишеш все повече... :grin:
Магията е нещо, което си ти!
Аватар
Cynthia
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор