EliKarim написа:Шокирана съм, въпреки че очакванията ми бяха подобни. Оптимист съм, че все пак Кадафи може би ще помилва българите и няма да изпълняват тази стряскаща присъда. Страховете ми обаче са, че дори да ги помилват, едва ли ще ги пуснат да се върнат. Незнам дали не можем да опитаме да помогнем с нещо..
Все пак са българи.
Искам да потима болшенството - Вярвате ли в невинноста на сънародниците ни?!
Да, Ели,вярвам абсолютно в невиността им.
Едва ли има българин който ще се осмели да прави зулуми на 4ужда територия, там където е сам и що годе наясно с възможните последици.Óще по малко вярва 4е български медицински сестри, особено на такова място, са способни да заразяват деца умишлено със Спин.
Направи ми впе4атление изказването по присъдата :
"осъдени на смърт 4рез незабавен разтрел заради умишлено заразяване на 400 либийски деца със СПин по пор4ка на 3-ти страни.КОИ????ЗаЩо не лежи нищо 4ерно на бяло върхи масата, защо няма то4но определени твърдения и факти "Ето тоя и тоя беше,дойде, плати, направиха го."
Само голите обвиненя.
И 6 смъртни присъди,които също са голи, но като факт.
Много се писа по тоя слу4ай и много се изманипулира.
Надявам се да стане някакво 4удо и моми4етата да се измъкнат от оня ад, достатъ4но дълго го търпят...
И дано някой ден падне в ръцете на онова, което няма как да нарека в момента с друга дума , освен "провидение", оня, който ги насади на тоя хал.