мдааа, Shadow Mage, и на мен на такова ми намирисва.. но и на друго ми намирисва - на вчаниачаване

някои хора просто ОБИЧАТ ДА ГИ УНИЖАВАТ, ДА ГИ ЛЪЖАТы ДА ГИ МАЧКАТ... дори да казват обратното...
Ring, вече 10 месеца и ти все за едно и също мислиш... това е показател за мнооого сериозен проблем в теб! За толкова време, нормалното е да смениш поне 3 гаджета, и поне едното от тях да е сериозно... 10 месеца тичаш след някой който не ще да чуе за теб - това е неадекватно, според мен.
(имах една позната 5 год тичаше след един, дори когато той съвсем открито живееше с друга, дори когато една нощ спеше с нея, една нощ с друга, дори когато заговориха з а сватба, той не се откъсна от другата... ее, говориха за сватба 2 години, поле той заряза и двете и се скри вдън земя без вест без кост... хахаха, така им се пада, мен ако питате!)
Искаш за услуга, за помощ, някой който те е лъгал - сори, но това е още по-неадекватно!? Най-много да те прецака ПАК, но по-вероятно въобще да не се занимава с теб...
Искаш пак да се сближаваш с някой, който те е прецаквал, лъгал, изневерявал ти, който пет пари на е давал за теб, освен като за нещо в което да си сложе мъжкия инструмент... това е напълно безмислено и тройно неадекватно!
Сега...искаш да го манипулираш с магия, като идея ОК, нооо - подобни магии са битка на ВОЛЯ срещу ВОЛЯ, от казаното разбирам, че той те е въртял на пръста си и сега просто не сиска да се ЗАНИМАВА с теб, а ти бедничката си изоставена, не можеш да се влюбваш повече и т.н. и т.н. - ахахахаа, бе мацко, ка ще влияеш на някой когото ти самата възприемаш за по-як от теб... ми нема да стане, ако ще до кървав пот да се опитваш... магията просто засилва ТВОИТЕ качества... с подобно отношение към мъжете, и целия форум да се организираме - пак няма да ти се помогне... силата е в теб, но вместо да мрънкаш - ТИ трябва да я намериш! Крайно време е!
накратко - продължавай да бъдеш вманиачена лигла с комплекс за малоценнот и ще те лъжат, или, имаш избор... СТАНИ ГОЛЯМА ЖЕНА НАЙ-ПОСЛЕ и всички мъже ще са в краката ти...
П.П. имаш не лошо бъдеще... ъъъъ, имашЕ, но си почнала да го прецакваш... само започнала, слава господу, имаш още преееееедостатъчно време да си наредиш прекрасен живот... обаче ДЕЙСТАВЙ, мацко, действай!