Имам нужда от помощ, отдавна се лутам в този форум

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Мнениеот wolf_kohen » 23 Дек 2006, 16:22

;-)
IEHVI ADONAI HEILII
Аватар
wolf_kohen
MagicGateBg Приятел

Мнениеот fema » 27 Дек 2006, 17:20

Здравей,Ринг.Знам колко много може да боли от подобно предателство-нещо повече,сама сам го изпитвала,но ще ти кажа,че в човек се крие огромно количество сила,която се проявава в един или друг момент.просто трябва да го преудолееш и да го забравиш-унизително ще бъде и за теб и за него да го търсиш повече.Опитай се да се оправиш сама.
Имаше мнение,че всичко може да се направи в рамките на човешките възможности.Аз искам да попитам-знае ли някои на какво изобщо е способен човек?..Аз мисля,не-сигурна съм,че нашите мисли променят реалността.Това,което е в теб,твоите мисли,усещания и желание моделират действителността,проектират я.
Всичко е в теб,само трябва да намериш друг път по които да тръгнеш.Просто трябва добре да измислиш нещата,които искаш да ти се случват.Все пак ние сме актьори в един холограмен филм.Ние дори не знаем какво е това реалност,защото единственият,който може да определей реалността е недостижим.Как тогава можем да знаем...
И някои може ли да ми каже от какво са съставени мислите?..
Както казах-всичко е в теб,твоите вибрации променят цялата вселена.
А относно въпросът,че не можеш да обичаш друг-не е вярно.Ти си угорчена,предадена,изоставена,подиграна..Нормално е да загубиш вярата не само в себе си,но и във всички останали.
Всичко е въпрос на време и...желание,разбира се...
Не се оставяй той да се превърне в мания,защото тогава си загубена..
Аватар
fema
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ultramarin » 14 Фев 2008, 08:59

мдааа, Shadow Mage, и на мен на такова ми намирисва.. но и на друго ми намирисва - на вчаниачаване :) някои хора просто ОБИЧАТ ДА ГИ УНИЖАВАТ, ДА ГИ ЛЪЖАТы ДА ГИ МАЧКАТ... дори да казват обратното...

Ring, вече 10 месеца и ти все за едно и също мислиш... това е показател за мнооого сериозен проблем в теб! За толкова време, нормалното е да смениш поне 3 гаджета, и поне едното от тях да е сериозно... 10 месеца тичаш след някой който не ще да чуе за теб - това е неадекватно, според мен.

(имах една позната 5 год тичаше след един, дори когато той съвсем открито живееше с друга, дори когато една нощ спеше с нея, една нощ с друга, дори когато заговориха з а сватба, той не се откъсна от другата... ее, говориха за сватба 2 години, поле той заряза и двете и се скри вдън земя без вест без кост... хахаха, така им се пада, мен ако питате!)

Искаш за услуга, за помощ, някой който те е лъгал - сори, но това е още по-неадекватно!? Най-много да те прецака ПАК, но по-вероятно въобще да не се занимава с теб...

Искаш пак да се сближаваш с някой, който те е прецаквал, лъгал, изневерявал ти, който пет пари на е давал за теб, освен като за нещо в което да си сложе мъжкия инструмент... това е напълно безмислено и тройно неадекватно!

Сега...искаш да го манипулираш с магия, като идея ОК, нооо - подобни магии са битка на ВОЛЯ срещу ВОЛЯ, от казаното разбирам, че той те е въртял на пръста си и сега просто не сиска да се ЗАНИМАВА с теб, а ти бедничката си изоставена, не можеш да се влюбваш повече и т.н. и т.н. - ахахахаа, бе мацко, ка ще влияеш на някой когото ти самата възприемаш за по-як от теб... ми нема да стане, ако ще до кървав пот да се опитваш... магията просто засилва ТВОИТЕ качества... с подобно отношение към мъжете, и целия форум да се организираме - пак няма да ти се помогне... силата е в теб, но вместо да мрънкаш - ТИ трябва да я намериш! Крайно време е!

накратко - продължавай да бъдеш вманиачена лигла с комплекс за малоценнот и ще те лъжат, или, имаш избор... СТАНИ ГОЛЯМА ЖЕНА НАЙ-ПОСЛЕ и всички мъже ще са в краката ти...

П.П. имаш не лошо бъдеще... ъъъъ, имашЕ, но си почнала да го прецакваш... само започнала, слава господу, имаш още преееееедостатъчно време да си наредиш прекрасен живот... обаче ДЕЙСТАВЙ, мацко, действай!
Аватар
ultramarin
Модератор

Мнениеот venus » 14 Фев 2008, 11:59

ultramarin,
така, както мислиш, в скоро време нищо чудно и ти да попаднеш в раздел Любовна магия в търсене на лек. Бог има странно чувство за хумор... внимавай :) Осъждането е изпитана и ефективна рецепта за попадане в същата ситуация.

А що се отнася до любовта, истинска любов е онази, която може да прости и изневяра, и обида, и подигравка и да оцелее. Ако не може, става въпрос само за любов към себе си. И никой, нито в този форум, нито извън него, не би следвало да си позволява да оценява чувствата на другите.
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот mandragorko » 14 Фев 2008, 19:43

.......Бог е любов.....останалото са подправки...кой е поканен да играе в кухнята на живота?...
Предай нататък....
Аватар
mandragorko
MagicGateBg Фен

Предишна

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор