vsi4ki idvame ot edno i su6to mqsto!!!!

Място за теми, които са извън магията, флууд, спам и всичко, което Вещицата ще изхвърли в кофата си за смет...

Назад към Recycle Bin

Мнениеот elitza » 11 Фев 2007, 23:48

samo ako znaete ot kolko vreme seda i 4eta vsi4ko, koeto pi6ete i diskutirate, ot kolko vreme iskam da popitam ne6to, mai ostriq ezik me spira na nqkoi ot vas. tolkova mnogo znaete, tolkova ste ve6ti v tazi oblast, a ne davate kart -blan6 na novodo6liq. .... 4eta i popivam kato dete ot vas, tolkova ste napred s materiala, no nima vsi4ki bqhte takiva ot samoto na4alo!!!! molq vi, za malko snizhoditelnost i razbirane. ne e truno. eto, az imam stra6en problem i za da stigna do vas, zna4i tzqlqta medicina i psihologiq, koqto izu4ih ne e svur6ila rabota.,
Zatrpsh se s knigi, 4eta gi, no nqmam koi da govori s men za "tezi" aspekti ot jivota, za koito VIE govorite. te vinagi sa bili vajni za men i savsem ne sum neuka, prosto dostop4tenna kum va6ite znaniq i umeniq. wth respect- elitza

Wizard: Би ли използвала бутона за кирилицата, следващият път!
Аватар
elitza

Мнениеот nishtoto » 12 Фев 2007, 10:35

Всичко ми е ясно,но само едно не ми е ясно,и то е :Какво точно те интересува?И какво по-точно искаш?
Аватар
nishtoto
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот B-L-O-T » 12 Фев 2007, 19:19

За твоя проблем ти отговорих и ти казах ,че може да се оправи но трябват дълги разговори с теб . Ако има нещо друго кажи защото и аз не разбрах какво по-точно искаш ?
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Назад към Recycle Bin

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор