Wizard написа:Не знам кой и какво е трил, по всяка вероятност е Модератор и щом е модератор, значи той го е направил, защото е видял нещо, което според нашите правила за писане тук във форума е нарушено.
САМО ЕДНО НЕ МОЖАХ ДА РАЗБЕРА, КОГА НАПИСАХТЕ ТЕМИТЕ, КОГА УСПЯТЕ ДА СЕ СКАРАТЕ, ЧЕ ДАЖЕ И МЕН ДА МЕ НАБЪРКАТЕ, НО КАКТО И ДА Е.
П.П. Шадоу мейдж ли си, мейдж ли си, мелл ли си, това си е твоя работа..., обаче форума за "разбити сърца" не е тук, объркала си го!
Не мисля, че се карахме адм., по-скоро си изяснявахме някои основни положения от Живота, Вселената и Всичко останало (както се полага на сбирщина СПАМЪРИ) в търсене на някаква си там мижава истина.
Може би с надеждата, че това жАвотно, известно понякога под името, което вече посочих (т.е. Мижава Истина) ще е Някъде Там из... Мненията (Спамърстването)...
Ъъъм, Мненията (Спамърстването), известнИ повече под наименованието СПОР... Което "Спор" е дума с руски произход, която не е равнозначна на дрязга и се отнеся към дадена ситуация, с наличието на две или повече от две страни с различни мнения, които да си разменят разни тяхни си доказателства и ги обсъждат... Като спорът го печели онзи, който има най-стойностни доказателства.
За разлика от дрязгата, която се печели от онзи, който има най-дебела глава с най-малко сиво вещество вътре, но за сметка на това пък е развил остра форма на непукизъм към всичко останало в Живота и Вселената.
Та в Спора, демек в настоящия случай- как беше адм..., в Спамърстването, следва да се роди някаква си там Мижава Истина. Така поне казват онези, Философите, дето това им е работата (имам предвид- да казват разни неща и да им се плаща за което). Ма бременността може да е с усложнения (но няма проблем, за тази цел съм чувала, че има гинеколози, макар че е непотвърдена от висшите инстанции информация).
Сигурно е едно обаче, че не става въпрос за търсене на някаква си там Световно Значима Истина (тя е от съседното село и взима много пари за явяването си на Световния Подиум). Вероятно Мижавата Истина, дето се Търси, няма да влезе в никой учебник по история. А за Рекордите на Гинес въпросната Истина даже и не сънува.
Май Спорещите (Спамърите), мътните да ги вземат, са си най-обикновени хора с най-обикновени невисоки претенции за намиране на жАвотното Истина. Какво жАвотно му трябва на един Обикновен Спорещ (Спамър), е описано в Наръчника на Гал.. ъъъ, Форумния Спор... ъъъ, Спамърджия (ласкаво наричано "Четивото"):
"Да е рошаво. Да надава глас при поискване (т.е. при изритване). Да не бяга тъкмо когато имаш абсолютната убеденост, че ей сега ти е паднало в ръцете и да не иска твърде много пари, за да си позволиш да си го гледаш в къщи. "
(глава 13, ред 13 от горе указаното "Четиво")
И... Все пак, адм. - за трима човека (поне) търсенето на Някаквата там Мижава Истина, което е почнало, НЕ Е СПАМ.
Ииии... Още нещо...
Извинявай админ, ама, "Завръщането на Спамърите"... Много така идва като име на тема.
Аз... Протестирам... Не съм (все още де) кръстоска между крокодила Гена и Чебурашка, т.е. отказвам да се призная за джадая Йода...
Освен това кълна се в Силата... Не зная коя Империя ще отвръща на удара, нито къде е онзи проклет робот тип Подвижна Кофа с Очи (ар ту ди ту, тууу тууу... или както там беше)...
Аз... Аз... Съм от друга приказка...