Завръщането на Спамерите!

Място за теми, които са извън магията, флууд, спам и всичко, което Вещицата ще изхвърли в кофата си за смет...

Мнениеот _Shadow Mage_ » 08 Апр 2007, 22:08

Wizard написа:
АЗ НИКОГА, НИКОЙ НЕ СЪМ ИЗГОНИЛ ОТ MagicGate - това трябва да се знае от Всеки!!! По скоро хората, които по една или друга причина искат да се "отделят" от MG, го правят някак си помпозно и гръмко, а това не е нужно на никой, защото или стоиш и общуваш с едни хора, или си заминаваш и си търсиш друга среда, това е.

Wizard, много добре знаеш по каква причина се "отделиха" някой хора от форума ти, но се правиш на приятно разсеян пред хората който не знаят за какво става дума и/или не са достатъчно напред в нещата за да разберат. Ти не гониш хората от сайта с писания, просто лепваш Бан на тези, които не ти допадат и посмеят да говорят за "успехите" ти в някой области на магията. Ако преди това не си предприел магически или други подобни действия за изгонането им ... По такъв начин почти никой няма да разбере какво е станало ;). А ако все някой разбере може да си затрае или да се махне пак с подобни похвати.

Колкото до падането на предния ти форум - също ти е добре известно в резултат на какви твои действия се случи. Ако мн държиш може и другите да ги узнаят, независимо дали ще ме баннеш после или не.
(по-добре се ограничи само с бан!).
_Shadow Mage_

Мнениеот _Shadow Mage_ » 09 Апр 2007, 15:48

magica
Публикувано на: Пон 09 Апр, 2007 12:20 Заглавие:

Здравей _Shadow Mage_.

Дай да се разберем сега- не си в правото си, нито ти, нито който и да било друг, да определяш как админът ще процедира в собствения си форум. Освен това този вид форуми по принцип дават проблеми от софтуерно естество и това не е тайна някаква. Така че внимавай с намеците и заплахите, да не станеш за смях.

И тъй, идвайки тук в МG, никъде не видях форумен раздел: ДА ОБСЪДИМ КАКВО МОЖЕ И КАКВО НЕ МОЖЕ АДМИНЪТ.

Какво админът може и какво не може, това си е негова работа. И ако не е пожелал да обсъжда тази тема, значи не е пожелал и ТОЧКА.

А ако си вреш носа излишно в нечие лично пространство, тогава напълно нормално е да бъдеш ритан от оградата до обяд (по стар войнишки обичай). При това без право да се оплакваш. Защото личното пространство затова носи определението: "ЛИЧНО", понеже в него има място единствено за притежателя му и как той си го организира и развива НЕ ЗАВИСИ от други хора.

Така че евала на админа, ако ви е ритал и да е жив и здрав пак да ви рита.

EXARP
Публикувано на: Пон 09 Апр, 2007 13:06 Заглавие:

Магика, стига гъзолизици, защото точно така изглежда от твоя страна!

magica
Публикувано на: Пон 09 Апр, 2007 13:28 Заглавие:

EXARP написа: ‹ Избери ›
Магика, стига гъзолизици, защото точно така изглежда от твоя страна!

Гъзолизщината е едно такова нещо, когато се подмазваш на някой с идеята да получиш бъдеща облага.

А ЗАЯВЯВАНЕТО НА ЛИЧНО МНЕНИЕ Е ДРУГА БИРА. Аз стоя ИЗЦЯЛО ЗАД СВОЕТО МНЕНИЕ. С ЦЯЛАТА МУ НАЛИЧНА АРГУМЕНТАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА. ВИНАГИ. АЗ ОТСТОЯВАМ МНЕНИЕТО СИ И ЕДИНСТВЕНАТА ПРИЧИНА ДА ПРОМЕНЯ СВОЕ МНЕНИЕ Е ДОКАЗАТЕЛСТВО, КОЕТО ДА Е НЕОБОРИМО.

АЗ НЕ СЕ ПОДМАЗВАМ НА НИКОЙ! НИКОГА НЕ СЕ ПОДМАЗВАМ! ТИ ЗА КАКВА МЕ ИМАШ БЕ? ТАКА НА "ГЪЗОЛИЩИНА" ЩЕ ГОВОРИШ НА КАКИТЕ ОТ ЛЪВОВ МОСТ. СХВАЩАМ ПОВЕДЕНИЕТО ТИ КАТО ОБИДА СПРЯМО ПРАВОТО МИ ДА ИЗРАЗЯ ЛИЧНОТО СИ МНЕНИЕ.

Още не се родил човекът, който ще МЕ ОБИЖДА ПО ТОЗИ НАЧИН! Ясна ли съм? ДЪРЖА ДА МИ СЕ ИЗВИНИШ! АКО НЕ ГО НАПРАВИШ, ЩЕ СИ ИМАШ ПРОБЛЕМИ, но не с админа, а с мен ЛИЧНО. УВЕРЯВАМ ТЕ, ЧЕ умея САМА да създавам ПРОБЛЕМИ, когато някой опетни името ми.

ВЗЕМИ СИ ДУМИТЕ НАЗАД И МИ СЕ ИЗВИНИ! ИЛИ ЩЕ ТЕ НАКАРАМ ХИЛЯДА ПЪТИ ДА СЪЖАЛЯВАШ, ЗА ТОВА, КОЕТО СИ НАПИСАЛ!

EXARP
Публикувано на: Пон 09 Апр, 2007 13:55 Заглавие:

Я пак прочети поста ми и потърси къде точно обиждам ТЕБ и прочети всичките си постове и опитай първо да разбереш защо сам го казал, не с цел да та обиждам а да са заимслеш на част от нещата които пишеш, а не да пускаш заплахи за щяло и нещяло. Представям си ако всяка подхвърлена дума приемаш като лична обида за нещо несъществено...

magica:
1. Това, че ме е домързяло да се логна, още не значи, че нямам поглед в/у нещата, които съм написал.
2. Ти в ролята на Адвокат на Wizard ли влизаш та поучаваш кой какво да казва или пише. Щом си толкова напреднала, провери какви ги е вършил от началото на годината и тогава избирай страна. Освен ако и ти случайно не си му помагала ...
3. За личното пространство - ти пък от къде знаеш той в чии пространства се е ровил, та ще ми казваш къде аз да се ровя !
4. Колкото до четенето ти на Нек-а явно си е останало само четене, без по-съществена употреба. Но може и да греша съдейки по знаците, които си пуснала в секцията. Дано поне си прочела какво са писали хората от предните страници че определено стана за смях ... да искаш Доказателства от Нек ритуалите. И как ще ги отличиш дори и да ти ги дадат?
5. Опасявам се, че не е никак добра идея от твоя страна да заплашваш хора, които ти казват нещата в очите с маг. отмъщение. Никой не е опетнил името ти, или ника ти, но ако скочиш срещу Ексхарп, рискуваш ти да си имаш сериозни неприятности.

Все пак очаквам Wizard да отговори на сам на "нападките" а не Магика да му се явява адвокат ... Нека ме обори ако греша но с факти. Защото аз имам достатъчно факти за противното.

PS. debika, нали темата е в Recycle Bin, където по принцип може свободно да се каже всичко, което не е конкретно свързано с магията. Защо побърза да изтриеш някой мнения? Нека се разберем помежду си, няма нужда и ти да влизаш в ролята на арбитър, най-малкото тук!
_Shadow Mage_

Мнениеот magica » 09 Апр 2007, 17:11

Хм.

Видях вече, че по темата е трито. _Shadow Mage_ не е успял да възстанови всичко.

Пусти му бутончета горе в ляво и особено онова с хиксчето на него, дето като го натиснеш и се чува едно Цък.

И се почват сигурно едни такива примерни разсъждения...

Цък...

"Толкова е по-лесно да затриеш нечие мнение, вместо да се опиташ да разбереш човека, стоящ зад това мнение. Само натискаш проклетото хиксче и КРАЙ. "

ЦЪК!

"Какво пък толкова, това мнение от ЧОВЕК ли е писано? ЧОВЕК? Нееее! Какъв човек бе! Не мога да го понасям! Значи:"

Цък!

"А защо пък да ми пука за чуждото мнение - те си спорят тука, а на мен не ми се чете... Какво от това, че накрая и сами ще се изяснят... за мен е по-лесно просто там с мишката да:"

Цък!

"Няма мнение, няма спор, няма проблем... Поне така си мисля, де! Не, че тези спорещите идиоти са съгласни с мен и не ме интересува защо не са съгласни с мен, така че:"

Цък!

"Аз да не съм благотворителна организация, проклети да сте, вашите проблеми нищо не значат, вървете си ги изяснявайте не където са възникнали, т.е. НЕ ТУК... Така че:"

Цък!

"Ъъъъ... Я да видим за още... По какво да цъкна сега?"

До анонимното създание, трило мненията:

Не съм следила кой и колко още е писал след мен. НО... Ми се ще да зная кой е трил. Да се появи наоколо. Да каже едно "Здрасти". Хора сме все пак, не сме животни, не хапем. Ако си на друго мнение, ей на, появи се и напиши с големи букви:

ВИЕ ТУК СТЕ ЖИВОТНИ И НЕ ЗАСЛУЖАВАТЕ "ЗДРАСТИ"!

После, не е грях, може театрално нос нагоре да вирне, да изпъчи едни гърди... Да видим едно висше създание. Ама съвсем от Небесата и Ангелите, прииждащо да ни озари с Просветлението си!

Пък, ако не харесва посоката на темата, тази особа, да си го беше написал/а (предполагам знае къде са буквите на клавиатурата и как се ползват същите, че да се оформи дума, изречение, да се изрази мисъл). Ако се пробва сега да ползва това си право да изрази мнение- обещавам да науча БЪЛГАРСКИ специално за случая, за да разбера какъв е ПРОБЛЕМЪТ.

Иначе ХУМАННОСТТА отива при ангелите, а форумците отиват в други форуми, където не ги третират като безмозъчен добитък и за решаване на проблеми от форумно естество, се консултират с тях, преди да посегнат към хиксчето.
Аватар
magica
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Wizard » 09 Апр 2007, 19:09

Не знам кой и какво е трил, по всяка вероятност е Модератор и щом е модератор, значи той го е направил, защото е видял нещо, което според нашите правила за писане тук във форума е нарушено.

САМО ЕДНО НЕ МОЖАХ ДА РАЗБЕРА, КОГА НАПИСАХТЕ ТЕМИТЕ, КОГА УСПЯТЕ ДА СЕ СКАРАТЕ, ЧЕ ДАЖЕ И МЕН ДА МЕ НАБЪРКАТЕ, НО КАКТО И ДА Е.

П.П. Шадоу мейдж ли си, мейдж ли си, мелл ли си, това си е твоя работа..., обаче форума за "разбити сърца" не е тук, объркала си го!
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот B-L-O-T » 09 Апр 2007, 19:57

Ей модератори ! Ако ще триете нещо или трийте темата или нищо . То и двата случая лошо ама отделни мнения да триеш е много смехотворно,подмолно и т.н.
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот magica » 09 Апр 2007, 20:13

Wizard написа:Не знам кой и какво е трил, по всяка вероятност е Модератор и щом е модератор, значи той го е направил, защото е видял нещо, което според нашите правила за писане тук във форума е нарушено.

САМО ЕДНО НЕ МОЖАХ ДА РАЗБЕРА, КОГА НАПИСАХТЕ ТЕМИТЕ, КОГА УСПЯТЕ ДА СЕ СКАРАТЕ, ЧЕ ДАЖЕ И МЕН ДА МЕ НАБЪРКАТЕ, НО КАКТО И ДА Е.

П.П. Шадоу мейдж ли си, мейдж ли си, мелл ли си, това си е твоя работа..., обаче форума за "разбити сърца" не е тук, объркала си го!

Не мисля, че се карахме адм., по-скоро си изяснявахме някои основни положения от Живота, Вселената и Всичко останало (както се полага на сбирщина СПАМЪРИ) в търсене на някаква си там мижава истина.

Може би с надеждата, че това жАвотно, известно понякога под името, което вече посочих (т.е. Мижава Истина) ще е Някъде Там из... Мненията (Спамърстването)...

Ъъъм, Мненията (Спамърстването), известнИ повече под наименованието СПОР... Което "Спор" е дума с руски произход, която не е равнозначна на дрязга и се отнеся към дадена ситуация, с наличието на две или повече от две страни с различни мнения, които да си разменят разни тяхни си доказателства и ги обсъждат... Като спорът го печели онзи, който има най-стойностни доказателства.

За разлика от дрязгата, която се печели от онзи, който има най-дебела глава с най-малко сиво вещество вътре, но за сметка на това пък е развил остра форма на непукизъм към всичко останало в Живота и Вселената.

Та в Спора, демек в настоящия случай- как беше адм..., в Спамърстването, следва да се роди някаква си там Мижава Истина. Така поне казват онези, Философите, дето това им е работата (имам предвид- да казват разни неща и да им се плаща за което). Ма бременността може да е с усложнения (но няма проблем, за тази цел съм чувала, че има гинеколози, макар че е непотвърдена от висшите инстанции информация).

Сигурно е едно обаче, че не става въпрос за търсене на някаква си там Световно Значима Истина (тя е от съседното село и взима много пари за явяването си на Световния Подиум). Вероятно Мижавата Истина, дето се Търси, няма да влезе в никой учебник по история. А за Рекордите на Гинес въпросната Истина даже и не сънува.

Май Спорещите (Спамърите), мътните да ги вземат, са си най-обикновени хора с най-обикновени невисоки претенции за намиране на жАвотното Истина. Какво жАвотно му трябва на един Обикновен Спорещ (Спамър), е описано в Наръчника на Гал.. ъъъ, Форумния Спор... ъъъ, Спамърджия (ласкаво наричано "Четивото"):

"Да е рошаво. Да надава глас при поискване (т.е. при изритване). Да не бяга тъкмо когато имаш абсолютната убеденост, че ей сега ти е паднало в ръцете и да не иска твърде много пари, за да си позволиш да си го гледаш в къщи. "

(глава 13, ред 13 от горе указаното "Четиво")

И... Все пак, адм. - за трима човека (поне) търсенето на Някаквата там Мижава Истина, което е почнало, НЕ Е СПАМ.

Ииии... Още нещо...

Извинявай админ, ама, "Завръщането на Спамърите"... Много така идва като име на тема.

Аз... Протестирам... Не съм (все още де) кръстоска между крокодила Гена и Чебурашка, т.е. отказвам да се призная за джадая Йода...

Освен това кълна се в Силата... Не зная коя Империя ще отвръща на удара, нито къде е онзи проклет робот тип Подвижна Кофа с Очи (ар ту ди ту, тууу тууу... или както там беше)...

Аз... Аз... Съм от друга приказка... :roll:
Аватар
magica
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Mad_Mike » 09 Апр 2007, 20:23

А после ми разправя че аз съм се държал детински.
Изображение
Аватар
Mad_Mike
MagicGateBg Приятел

Мнениеот magica » 09 Апр 2007, 20:33

Mad_Mike написа:А после ми разправя че аз съм се държал детински.

Да съм казвала/ писала някога, че това да се вдетиняваш е ЛОШО? :wink:

Не, нали? Но май някъде там бях писала, че виждаш каквото ти се иска да видиш. :wink:

Та... Ако спреш да гледаш, току виж си научил повече... :wink:
Аватар
magica
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Mad_Mike » 09 Апр 2007, 20:34

Същото се отнася и за тебе.
Изображение
Аватар
Mad_Mike
MagicGateBg Приятел

Мнениеот magica » 09 Апр 2007, 20:39

Mad_Mike написа:Същото се отнася и за тебе.

Още ли не си забелязал, че аз нямам навика да показвам точно това, което виждам? icon_flowerface
Аватар
magica
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ilusia » 09 Апр 2007, 20:56

:P Аре детската градина пак дойде на мода ;)
Първа а група , весела малинка , на детската градинка :mrgreen:
Малко ще нагарчам с цвят на кръв
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот magica » 09 Апр 2007, 21:08

ilusia написа: :P Аре детската градина пак дойде на мода ;)
Първа а група , весела малинка , на детската градинка :mrgreen:

Я, това трябва да е Артемида. Ама съвсем трябва да е Артемида! icon_occasion

Стига бе! На къде и да се обърна тук, все на хора, дето ги знам попадам. Ако не са хаосисти, ще са модове от моя форум! Като админ да не смея вече да реша да се покрия някъде другаде... Светът май верно е малък... :roll:
Аватар
magica
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ilusia » 09 Апр 2007, 21:14

:roll: Па мое да е артемида , мое и да не е ;)
:mrgreen: ахахахах ти що разваляш прикритието на народа , а ? ;)
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот magica » 09 Апр 2007, 21:39

ilusia написа: :roll: Па мое да е артемида , мое и да не е ;)
:mrgreen: ахахахах ти що разваляш прикритието на народа , а ? ;)

Упс! Извинявай! Без да искам! :oops:
Аватар
magica
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ilusia » 10 Апр 2007, 04:35

laughing9 лошо дете , кандидатсвай в Мвр - разузнавач icon_salut icon_badgrin
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот Legion » 10 Апр 2007, 07:11

ilusia написа: laughing9 лошо дете , кандидатсвай в Мвр - разузнавач icon_salut icon_badgrin

Миче... Ами ти що се обаждаш, като си искала да се криеш!? Таковата, да си беше затраяла, тогава систъра може би нямаше да види, че си наоколо, а аз нямаше да се регна и да ти напиша едно Здрасти и от мен! Демек, таковата щях да се въздържа да се включа в клуба на Спамърите от Първа а група , весела малинка , на детската градинка. :mrgreen:
Аватар
Legion
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ilusia » 10 Апр 2007, 13:55

Ух и ти ли си тука бе
Няма отърване от вас начи...
На където и да се обърна - се там....
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот ilusia » 10 Апр 2007, 13:57

ilusia написа:Ух и ти ли си тука бе
Няма отърване от вас начи...
На където и да се обърна - се там....
А тва Сатана ли е бре...
:mrgreen:
Хахах викам си аз , че няма начин да не е някой от там , щото рядко щъкам по подобни форуми , и само там съм артемида... ма карах на хаос...
И кво ми се обясняваш , че трябвало да си трая като и в Мерлина някога бях с тоя ник... Пак щеше да ме разконспирираш , само дето сега на мен прехвърляш вината.. издайници мръсни...
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот Unforgetable » 10 Апр 2007, 17:45

не искам никой да се обижда само че ще ви кажа че ако на някой не му е интересно или не му изнася винаги може да си сбере крушите и да не влиза повече във форума. Не мога да разбера защо всички толкова се оплаквате от админи и модератори-все пак те поддържат сайта и имат право да банват. Щом не сте доволни им пратете писмо и се изяснете вместо да се дрънчите постоянно и най-вече с Wizard. Аз съм благодарна че има някой, които отделят от времето си за да поддържат такъв голям сайт...
All for Love
Аватар
Unforgetable
MagicGateBg Приятел

Мнениеот sanguinary » 11 Апр 2007, 04:27

На това в някои поприща, му викат интервенция...
Аватар
sanguinary
MagicGateBg Фен

Следваща

Назад към Recycle Bin

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор