то си пише от кого е - Written by MagicGateBg, а като на теб ти е глупост не го чети, то доста неща са глупост, според различните хора различни глупости.....
Блоте извинявай, ама тона ти е неприемлив.Какво те наведе на мисълта, че си в позицията на човек който има право да държи сметка,кой какво е писал и къде ?Сайта не е твой. Кой,каквото ще да си пише.Като не те кефи не чети.Глупоста на хората не можеш да я спреш.Но би могъл да не падаш на нивото на глупоста, задавайки подобни въпроси и то във форум към самия сайт .
За мен няма такива неща като "аз съм над тези неща" или "не се приравнявам на това ниво" - това са доста егоподържащи .
Аз се боря . Аз се боря с нещата които видя . Както съм казвал в други теми - Някой ще го прочете , ще го приеме за чиста монета и ще го практикува . Аз съм против това . Макар и с малки усилия се опитвам да науча хората около мен да мислят . Самият аз имам да уча още много (с това се застраховам от постове с глупост) .
Ще Кажа няколко неща в които откривам глупостта :
- Казват ти буквално "стани мъдър" . Казват ти да станеш мъдър и ти започваш да ставаш ?
- "Преди всичко трябва да решите въпроса: имате ли късмет?" - А това направо ми уби конете . . . (що за глупав въпрос ?)