Има ли ритуал или нещо...

Тези от Вас, които имат любовни терзания, биха могли да споделят тук своите притеснения. Надяваме се да намерят верния път към любовта...

Модератор: venus

Мнениеот Eleonora » 13 Сеп 2007, 14:16

Първо моля за извинение ако темата не е в правилния раздел. Нова съм и още не се ориентирам добре... :oops:

Значи проблема ми е, че искам да направя обратното на любовна магия на себе си, т.е. да не съм влюбена в дадения обект. Явно не става само със сила на волята, защото вече мина много време в опити да си избия от главата този човек, изобщо не го виждам, не говоря за него, изобщо всякак се опитвам да го забравя, но не се получава. Постоянно го сънувам и съответно се събуждам мислейки за него. Ако има някакъв ритуал или нещо от рода за отърваване от мислене за някого, определено бих го направила. Само да уточня - нямам нищо негово - снимки, вещи и т.н. Приемам всякакви съвети, но държа ако правя нещо да го правя, без да му вредя. Все пак целта е единствено да не мисля за него и да не го сънувам.

Ако можете да ми помогнете ще съм много щастлива. :)
Аватар
Eleonora
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Shedinko » 13 Сеп 2007, 14:23

Добре дошла :) и аз съм нов и не се ориентирам много добре с намирането на ритуали и производните,НО със сигурност знам ,че има такъв ритуал.
Отворете душите си ...и помирете сърцата си ;)
Аватар
Shedinko
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Eleonora » 13 Сеп 2007, 15:24

Това звучи обнадеждаващо. Четох доста из форума, но не виждам никъде нищо от този сорт. Дано да може някой да ми помогне, този проблем наистина ми се отразява доста зле. Досега не ми се е случвало това. Винаги волята ми е била достатъчна за подобни случаи, но този път някак не става, въпреки положените усилия... sad3
Аватар
Eleonora
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот runner413 » 13 Сеп 2007, 16:04

Мога да ти дам ритуал за прекъсване на връзката с даден човек или събитие.Не много труден ако си овладяла добре медитацията.:)
I don't play your rules I make my own!
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот B-L-O-T » 13 Сеп 2007, 16:19

Какво значи да си овладял медитацията ?
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот runner413 » 13 Сеп 2007, 16:25

Моя грешка не се изразих правилно!За ритуала се иска да можеш да медитираш толкова дълго време че да успееш да достигнеш до транс.
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот Eleonora » 13 Сеп 2007, 17:42

Ами не съм. Никога не съм изпадала в транс. Аз се интересувам от окултизъм и производните му от дете(от медитация не съм), но никога не съм се занимавала. Просто сега случаят е такъв, че не мога да се върна към нормалният си режим на живот. Вярвам, че след като има енергия, която да те привлече към някого, значи има такава, която да те отклони от него.
Аватар
Eleonora
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот runner413 » 13 Сеп 2007, 17:57

Започни вече и сериозно да обръщаш внимание на медитацията.Тя е едно от основните неща който се използват за много от ритуалите.Без медитацията няма да стигне много далеч.
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот Eleonora » 13 Сеп 2007, 23:13

Ами ако трябва - ще го направя. ще се науча на каквото е нужно, ако няма друг начин - след толкова време вече няма значение дали ще отделя още за да направя необходимия ритуал. И без друго иначе ще си продължава проблема. Как да се науча на това - то не се ли практикува с години? :roll:
Аватар
Eleonora
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот nightwalker » 14 Сеп 2007, 05:56

Eleonora написа:Ами не съм. Никога не съм изпадала в транс. Аз се интересувам от окултизъм и производните му от дете(от медитация не съм), но никога не съм се занимавала. Просто сега случаят е такъв, че не мога да се върна към нормалният си режим на живот. Вярвам, че след като има енергия, която да те привлече към някого, значи има такава, която да те отклони от него.

Щом не си работила никога, едва ли ще ти се получи какъвто и да е ритуал. Не можеш просто да размахаш 2 свещи и да кажеш "абракадабра" и от небето да се изсипе чувал с пари- примерно; все едно да се качиш на кола за пръв път и да отпрашиш към ралито Париж- Дакар. Иска се доста работа...Иначе има доста ритуали за превъзмогване на такива чувства. Ако искаш, ще ти пратя няколко да пробваш.
Ave Caesar! Morituri te salutant!
Аватар
nightwalker
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот demonic » 14 Сеп 2007, 08:34

ето ти един начин за испадане в транс

Как се изпада в транс

Дълбокият транс прави възможен достъпа до подсъзнанието, което от своя страна ни дава лесен начин за препрограмирането му. Активната лява част на мозъка блокира всякакви опити за достъп до пасивната дясна част, където е мястото на безсъзнанието. Това е сходно с изключването на електричеството в стая или сграда в ред за програмиране на електрическа мрежа. В дясната страна от мозъка можем да програмираме нашите мисли съзнателно както си поискаме.
За да се стигне до състояние на транс са нужни упражнения. Запомнете, при всеки от нас е индивидуално и някои може да намери това за по-лесно от други. Важното е да сте упорити и търпеливи със самите себе си. Упоритоста и постоянството са всичко тук.
1. Седнете удобно. Не лягайте защото е възможно да заспите.
2. Вдишайте броейки до шест, задръжте броейки до шест и след това издишайте броейки до шест. Направете това дишайки докато се почувствате напълно релаксирали.
3. Представете си, че слизате по стълба в тъмното. Не визуализирате стълбата; просто си представете, че можете да почувствате себе си правейки това. На издишане почувствайте тялото ви да слиза надолу с едно или две стъпала. При вдишване почувствайте се все едно все още се държите за нея.
4. Сега, нека да се пуснем от стълбата и да свободно да падаме назад. Ако сте замаяни или дизориентирани, просто се занимайте със предната част на тялото ви и това ще спре. Този мисловен (ментален) падащ ефект, когато се комбинира със дълбока релаксация и мисловно спокойствие, ще бъде причина да влезете в положение на транс.
Всичко това ще промени нивото на активността на мозъчните вълни от нивото на будност (БЕТА) ниво на заспиване (АЛФА) или нивто на дълбок сън (ТЕТА). Веднъж щом вешето активни мозъчни вълни достигнат АЛФА ще бъдете изпаднали в транс. Веднъж щом усетите силното чувство, спрете мислените(менталните) упражнения на падане. Ако не обичате стълбите си представете че сте в асансъор, почувствайте се падащи на издишане и задръжте при вдишване. Или си представете че сте перо, усетете плаването надолу при издишане и задържайте все още при издишане.
5. Продължавайте да правите това толкова колкото е нужно. Времето, което отнема за да влезете в транс ще варира, в зависимост от вашия опит в дълбоката релаксация и менталното спокойствие.

Трансът се чувства като:
всичко се освобождава и се чувствате, като че ли сте на много по-голямо място. Едва усещате физическото си тяло. Всичко се чувства по-различен начин. Чувства се малко все едно ви слагат кашон около главата в тъмното, може да усетите атмосферата да се променя. Като че ли всичко става магливо или леко неясно. Всички остри шумове, докато сте в транс са болезнени.

За да излезете в транс:
Концентрирайте се на движението на пръстите на ръцете или краката. Веднъж щом можете да си помръднете пръста на ръцете или краката, да си раздвижите китките, да си помръднете главата и т.н. Станете и да се разходите наоколо за няколко минути.

Какво прави това упражнение:
Когато сме в състояние на транс, нашите мозъчни вълни отслабват значително. Има две части от мозъка - лявата логическа/интелектуална мъжка страна и дясната креативна/интуитивна женска страна. Дясната страна е мястото на подсъзнанието. Това е участъкът на мислите, който се отваря за да внуши и програмира и мястото на нашета астрална сила. Когато лявата страна на нашият мозък е активна, в мислене, дясната страна не е достъпна. Трансът изключва лявата страна така че ние можем да вникнем и програмираме дясната страна.

Нужен е опит за индуцирането на дълбок транс. Трансът не е задължителен винаги, но има техники, в които е повече от нужен. Щом обучим съзнанията си да навлизат в транс, за нас, става все по-лесно и отнема все по-малко време. Умът е като мускул, колкото повече работите с него, толкова по-добре се развива той.
Много е важно да не бъдете насилствено прекъснати докато се упражнявате, увверете се, че телефона е изключен и никой няма да ви притеснява. Ако някой ви прекъсне докато сте в дълбок транс, можете да изпитате силна и остра болка, която продължава с дни, особено, ако работите енергийно по-време на това състояние.
Нормално е по време на транс всеки малък звук да достига до вас много болезнен. Това се дължи на изострените сетива, докато се упражнявате.
Опитните могат да достигнат до състояние на транс за броени секунди. Не е нужно винаги да се стремите към дълбок транс, за да работите със съзнанието си. С трудните и дълги процедури обаче, трансът е задължителен.
QUOT ME NUTRIT ME DESTRUIТ
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот Eleonora » 14 Сеп 2007, 12:52

Проблемът ми вече продължава една година и дори не е намалял. Смятам, че достатъчно безуспешни опити съм направила досега и мисля, че едва ли ще има по - удобен момент да опитам по друг начин... Пращайте всичко, което сметнете за подходящо. Не ми е проблем да отделя време и постоянство...
Ми явно ще имам доста работа. Вие за колко време се научихте (за транса питам) защото аз направо си имам цялото време на света.
Аватар
Eleonora
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот runner413 » 14 Сеп 2007, 13:22

Магия за отхвърляне
Това е много силна магия! Служи за разрушаване на енергийни връзки, за отхвърляне на хора, места и събития, с които сте били свързани, и не желаете НИКОГА повече да се върнат в живота ви. Особено ефикасна е при енергийни вампири.
Тази невидима енергийна връзка, която ви свързва с вече нежелания обект, човек или събитие се нарича Ака. Обикновено се образува на нивото на трета чакра, тази на нивото на пъпа. Но може вторично да се създаде в други чакри. Много е важно да се отървеш от всичко, което този човек ти е дал: особено важно е да изхвърлиш или да му върнеш бижута, камъни или кристали. Защото неговата енергия пребивава в тях и докато те са при теб, ще бъдете свързани.
Та значи първата стъпка е да откриеш тези чакри, с които сте свързани. Направи пречистваща баня, след това Прогонващите ритуали (това обаче не е задължително).

Започни с медитация. Представи си че вървиш по някаква пътека извън града, някъде в пустошта. Растителността започва все повече и повече да намалява. Виждаш само сухи дървета и изгорена трева. И колкото повече напредваш, толкова по-горещо става. Вече не виждаш никакъв живот, нито растителност. Става все по-тихо и по тихо. И все по-горещо.
И подтискащо. Жегата се лее от небето. И накрая стигаш до едно място, много особено място.

Там вече свършва света, стигаш до ръба на една огромна пропаст, бездна. Оттам нататък вече няма нищо. Празно е. Пусто е. Сякаш цялата бездна е пълна със горещина и жега. Изначалния хаос... И на ръба на пропастта стои човека или виждаш събитието, което искаш да отхвърлиш последното сякаш на огромен холограмен екран. И нишката Ака, която ви свързва.

Сега прережи нишката. Използвай мисъл-форма - меч, тесла или ножици. Евокирай тази мисълформа. Разкъсай нишката на 1м. от теб и увий остатъка й около теб обратно на часовниковата стрелка, и я реабсорбирай.

Идва ред на отхвърлянето. Сега издигни ръце нагоре и в страни, сякаш носиш тежък товар. Помоли Божественото за подкрепа и това, което искаш да отхвърлиш да бъде отхвърлено.

Завинаги! След това от твоя Кетер ще се спусне прогонваща, изчистваща енергия. Дай и форма: равнораменен кръст или пентаграма. И я изстреляй към обекта. Нека кръста или пентаграмата повлекат надолу обекта, човека или събитието лъм Бездната на Първичния Хаос.

Кажи някакво прогонващо заклинание. Нека е нещо подобно: "В Божественото име Шадай Ел Хай (или Христос, Аллах, Буда или Бога Баща и Богинята Майка или което и да е друго Божество) аз те отхвърлям от себе си, аз те прогонвам, изчезни, махни се и никога не се връщай". Обърни се след това с молба към Пустинята да погълне този човек, всички чувства и мисли,които имаш към него, всички спомени, въобще нека всичко, което си придобил от него или нея да бъде погълнато и премахнато.
След това се завърни обратно в света.
Следва да направиш Прогонващи Ритуали
С това завършва ритуалът!
Това е магията за която бях писал.Не съм я изпробвал(все още)Взета е от inchaos.Дано да ти е от полза.:)
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот DarkAngel666 » 14 Сеп 2007, 13:44

По- сложно не винаги означава по- ефикасно. Ритуали срещу сигили... за проблеми от това естество е по- лесно с добре известният сигил (макар, че ми се струва, че не е чак толкова известен). Някъде някога ми хрумна мисъл, че всеки един човек е Буда, и БУДАлъкът е основно качество на двукраките примати (т.е. ние, хората), независимо какъв е социалният статут, умствените възможности, магически способности, егото, "просветлението" и всичко останало, което може да се опише като качество. Всеки е господар на собствената си лудост icon_toothy и смехът е единственото нещо, което ни спира да осъзнаем липсата на всякакъв порядък, закон и каквато и да било мотка за подреденост във Вселената и във "вътрешната ни вселена". Което е по- странно, науката апочва да го доказва :mrgreen: . Общо взето, написах това без цел (а може и да съм вметнал нещо, все пак идеите на Вайсхаупт ми харесват донякъде).

Както и да е, тръгвате да предписвате ритуал на човек, който не се е занимавал до момента. Замисляте ли се дали би имал успех? За този даден ритуал се изисква да насочи воля, която не е разсеяна от друга мисъл (а това не става с ден медитация) за определен период от време, който е по- дълъг от минута. Простото изстрелване на сигил е далче по- лесно. Ако човек е упражнявал "немислене", неподвижност, контрол над дишането си, и е овладял способ за изпадане в магически транс "гнозис" (хипервентиалция, оргазъм, смъртна поза, въртене, силно физическо натоварване, силно мисловно натоварване, подтискане на сетивата, пренатоварване на сетивата и т.н.) би имал успех при изявяване на чиста воля.
Тук е място за много мъдра мисъл...
Аватар
DarkAngel666
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Eleonora » 14 Сеп 2007, 14:41

Май наистина ще ми отнеме много време, но по - добре времето да мине в това, отколкото в сънищата и мислите, които не ме оставят да се наспя. Дори заради внушението си струва отделеното време.

Ми - благодаря засега... След време ще ви пиша до къде и какво съм стигнала... :roll:
Аватар
Eleonora
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот runner413 » 14 Сеп 2007, 20:06

Преди да започнеш да се занимаваш с транса първо трябва да се научиш да медитираш.Ето ти един начин за медитация:
Пасивна медитация
Поза лотус, обяснение гръбнка изправен може и подпряни на стена .Аз лично предпочитам да обхвана краката(мястото около ахилесовото сухожилие) с ръка към съответния крак(десен крак дясна ръка...)така енергията циркулира по лесно.Другия вариант подпираш ръце на коленe (присвити около 70-90 градуса както ви е удобно).
Идеята е да не мислиш за абсолютно нищо.
В началото най-вероятно ще имате някакви мисли опитайте се да ги прогоните и да мислите за дишането. В началото най вероятно ще е тъмно. Няма образи (това е целта),няма нищо празнина, няма време няма нищо.(тук е най-добре да си настроите аларма за да ви извади от това състояние около 15-20 мин не повече).Трябва да ви кажа че през времето което сте в това състояние чувате всичко но не го осъзнавате веднага.Най добре е да сложите превръзка на очите за да не ви разсейва светлината.Постепенно картината ще става все по светла-това означава че вдигате енергииното ниво.По нататък когато овладеете това сте готови да започнете с визуализацията.Аз започнах с природни картини за да трупам енергия.После с човек при мен много трудно се получи да създам човек който несъм виждал,непознавам.Но пък за сметка на това огнения човек винаги ми помагаше.Винаги се появяваше когато имах нужда от него.Изникваше от земята като материализираща се сянка.Той неговореше но показваше,а аз от това имах нужда.
Дишането при тази медитация(пасивна) е : 5-7 секунди вдишване-първо коремно после гръдно,5-7 сек задържане,5-7 сек издишване първо гръдно после коремно.
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот Enforcer » 16 Сеп 2007, 10:09

Eleonora написа:Първо моля за извинение ако темата не е в правилния раздел. Нова съм и още не се ориентирам добре... :oops:

Значи проблема ми е, че искам да направя обратното на любовна магия на себе си, т.е. да не съм влюбена в дадения обект. Явно не става само със сила на волята, защото вече мина много време в опити да си избия от главата този човек, изобщо не го виждам, не говоря за него, изобщо всякак се опитвам да го забравя, но не се получава. Постоянно го сънувам и съответно се събуждам мислейки за него. Ако има някакъв ритуал или нещо от рода за отърваване от мислене за някого, определено бих го направила. Само да уточня - нямам нищо негово - снимки, вещи и т.н. Приемам всякакви съвети, но държа ако правя нещо да го правя, без да му вредя. Все пак целта е единствено да не мисля за него и да не го сънувам.

Ако можете да ми помогнете ще съм много щастлива. :)

Според мен тук вместо магия е по-добре да се ползва конвенционалния метод "клин клин избива" .
Аватар
Enforcer
MagicGateBg Приятел

Мнениеот runner413 » 16 Сеп 2007, 11:05

Според мен тук вместо магия е по-добре да се ползва конвенционалния метод "клин клин избива"

Едва ли ще свърши работа.При положение че е влюбена в един се съмнявам , че ще успее да се влюби и във втори , а дори и да успее може да стане още по-лошо!А и все пак не решаваш ти в кои да се влюбиш.
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот Eleonora » 17 Сеп 2007, 13:23

Еееех,Enforcer, да стваше така - досега да съм избила 100 клина... :wink: Не съм дете, нито съм ненормална. Знам какво правя и ако има обикновен, бърз и лесен начин да си реша проблемите - го правя без да искам съвети по форумите... След като точно тук съм решила да го правя - значи вероятно има защо. Не съм тук да си разказвам за проблемите и да търся разбиране - станалото - станало. Просто търся друг начин да реша проблема - без да вредя на някого или да го намесвам... Освен това не съм влюбчива по принцип, че да махна с ръка и да идва следващия. И освен това не съм имала връзка с въпросната личност, че да я премахна чрез друга. Просто за мой лош късмет съм влюбена при неподходящи условия - неподходящо време, неподходящ човек, неподходящо място и т.н. Ако всичко беше толкова просто, може би щях да правя ритуали за любов, а не за отхвърляне... :)
Аватар
Eleonora
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Lanukio » 17 Сеп 2007, 15:45

В тези два реда
няма нищо умно.
Аватар
Lanukio
MagicGateBg Приятел

Следваща

Назад към Любовна магия. Психология на отношенията.

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор