Аз съм новобранец и то мн любопитен...

Ако нещо има да споделите, каквото и да е, тук е мястото да го направите. В казана на Вещицата се забъркват сяк`ви манджи, Вие предложете какво?

Модератор: EliKarim

Мнениеот croella666 » 14 Сеп 2007, 14:05

Здравейте!Нз дали мястото на моята тем е точно тук(в смис,този раздел) НО!
исках да ви помоля да ми препоръчате някакво четиво, за да мога да навлезна по-надълбоко във водите на окултизма...от доста време се интересувам от тази тема, но все като чета по нета и т.н. не ми се струва сувсем правдоподобно или аз незнам...
проблема е, че тъй като и аз не съм мн на ясно с тези неща не мога да си избера подходяща книга или каквото и да е...един път обикалях целия славейков и питах за книги сус заклинания или окултизъм, а всички ми се смееха или ме гледаха, се 1 съм паднала от др планета :?
чета в този форум от няколко дена и ми изглеждате доста навътре, така че без да ми се смеете, ви моля за помощта ви... :oops:
ако можете да ме насочите...:)
П.П>Само да спомена, че интересите ми са по-към черната магия.вуудуу и заклинания :)
Аватар
croella666

Мнениеот Lanukio » 14 Сеп 2007, 14:15

3 неща:
1. тема от рода на тази е поствана 2526347484 пъти-раздел начинаещи къде го изпусна в четенето си от няколко дни?
2. черна магия-к'во е т'ва? Заклинания?
3. прочети 'Пипи дългото чорапче' и моля те ми кажи защо по дяволите никога не мога да я изчета тая книга
В тези два реда
няма нищо умно.
Аватар
Lanukio
MagicGateBg Приятел

Мнениеот runner413 » 14 Сеп 2007, 14:23

Така какво ще рече черна магия?Такова животно няма.Магията няма цвят.Защо си мислиш че вуудуу-то спада към така наречената от теб "черна" магия.А заклинанията-за тях нямам коментар и обяснение защо ги смяташ за "черна магия".Едно заклинание може да се използва какти и за лиши така и за добри цели.
I don't play your rules I make my own!
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот Shedinko » 14 Сеп 2007, 14:33

Ако не се лъжа момичето се води от всеобщо приетото магия за добро -бяла ,за лошо-черна.До преди да се огледам и да разбера че магията няма цвят и аз така си мислех ,според мен е напълно нормално.
А колкото до четиво според мен ако напишеш в търсачка ще ти излезе отговора на въпроса :)
Отворете душите си ...и помирете сърцата си ;)
Аватар
Shedinko
MagicGateBg Приятел

Мнениеот croella666 » 14 Сеп 2007, 14:59

грррррр...що си мислиш, че не съм го правила?а пък и нз какво да пиша.
а относно за черната магия-имам предвид не тези глупости като за излекуване, любов и т.н.
казах ви че не съм мн добре запозната, а вие се праите на мн знаещи ивместо да ми помогнете и да ме "просветлите" (хаха), ме нападате! :roll:
а и бтв не си мисля, че вудуто и заклинанията спадат към черната магия...

пу
Аватар
croella666

Мнениеот croella666 » 14 Сеп 2007, 15:01

сори ,ма не намерих едита...
исках да питам има една книга "Библия на сатаната" някой знае ли за кво иде реч?в смис да знам дали да си харча парите
Аватар
croella666

Мнениеот archangel_metatron » 14 Сеп 2007, 15:03

определено не ги харчи за "Библия на сатаната" има я в нета или поне до скоро я имаше иначе е бозичка
Cogito ergo summe
Аватар
archangel_metatron
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот weballergy » 14 Сеп 2007, 15:36

runner413 написа:Така какво ще рече черна магия?Такова животно няма.Магията няма цвят.Защо си мислиш че вуудуу-то спада към така наречената от теб "черна" магия.А заклинанията-за тях нямам коментар и обяснение защо ги смяташ за "черна магия".Едно заклинание може да се използва какти и за лиши така и за добри цели.
Момичето е ново, а ти веднага го насмота. Не виждаш ли,че не разбира, трябваше да й обясниш като на човек.
Аватар
weballergy
MagicGateBg Приятел

Мнениеот weballergy » 14 Сеп 2007, 15:38

croella666 написа:грррррр...що си мислиш, че не съм го правила?а пък и нз какво да пиша.
а относно за черната магия-имам предвид не тези глупости като за излекуване, любов и т.н.
казах ви че не съм мн добре запозната, а вие се праите на мн знаещи ивместо да ми помогнете и да ме "просветлите" (хаха), ме нападате! :roll:
а и бтв не си мисля, че вудуто и заклинанията спадат към черната магия...

пу
А какво точно мислиш, че е заклинание? Използваш го като че е отделен вид магия. Заклинанията могат да бъдат всякакви, това, че думата ти звучи по-така, не значи, че може да се използва само във връзка с черна магия и вуду.
Аватар
weballergy
MagicGateBg Приятел

Мнениеот croella666 » 14 Сеп 2007, 15:43

уф, не тва имах др предвид.не смятам, че заклинанията се числят само към черната магия(или там както му се казва).горе-долу по тва съм на ясно, ма от сички постове ни един не съдържа нещото,което мен ме интересува :?
а и бтв прегледах в новобранци за такава тема, ма или аз съм сляпа или нз...
ма не по-скоро блейка :oops:
за тва поне ако не ви се пише ми дайте някфо линкче или нещо от сорта
Аватар
croella666

Мнениеот runner413 » 14 Сеп 2007, 15:46

Айде сега!Не съм я "насмотал".Просто и разясних за магията и нейните цветове по същия начин по който беше разяснено и на мен.А и аз имах същите "наклонности" като нея.Много исках да наранявам хората и да ги правя нещастни и по-късно разбрах , че магията може да се използва за по-ползотворни цели.:)
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот croella666 » 14 Сеп 2007, 16:11

runner413 написа:Айде сега!Не съм я "насмотал".Просто и разясних за магията и нейните цветове по същия начин по който беше разяснено и на мен.А и аз имах същите "наклонности" като нея.Много исках да наранявам хората и да ги правя нещастни и по-късно разбрах , че магията може да се използва за по-ползотворни цели.:)

Къхм...не знам какви са били твоите "наклонности", но моите със сиг не са да наранявам хората...просто тва ме влече.откакто се помня си падам по по-потайните неща и такива,който др хора не могат да разберат...за тва може би в даскало ме смятат за "сатаниска" laughing9 icon_angry

а колкто до "насмотането" спокс не съм го приела лично :mrgreen:
Аватар
croella666

Мнениеот runner413 » 14 Сеп 2007, 16:16

Къхм...не знам какви са били твоите "наклонности", но моите със сиг не са да наранявам хората...просто тва ме влече.

Добре извинявай!Не съм те пресценил правилно.
(spam)
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот DarkAngel666 » 14 Сеп 2007, 16:41

Lanukio написа:3. прочети 'Пипи дългото чорапче' и моля те ми кажи защо по дяволите никога не мога да я изчета тая книга

Имам същият проблем от 6 годишен. Така и не ми издържаха нервите. Но виж "Алиса" успях да я прочета.

Можеш да намериш книги тук и нещо по въпроса тук. Можеш и да питаш някого. Вярно, въпроса се задава за 24659831-ви път, но хей, може да изникне нещо ново.
Тук е място за много мъдра мисъл...
Аватар
DarkAngel666
MagicGateBg Приятел

Мнениеот B-L-O-T » 14 Сеп 2007, 16:53

Изчети няколко страници от този раздел и ще получиш насочването което желаеш .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот Lanukio » 14 Сеп 2007, 17:01

Мисля, че това ще е полезно, за да можеш да формулираш правилно това, което те интересува: http://www.magicgatebg.com/MG/component ... /Itemid,8/
(Споко, ние съскаме по всички 'новобранци' :mrgreen: )
В тези два реда
няма нищо умно.
Аватар
Lanukio
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Lanukio » 14 Сеп 2007, 17:05

Нещо гледам не ми работи линк-а...sorry исках да те насоча към това:
Статии » Окултен речник
В тези два реда
няма нищо умно.
Аватар
Lanukio