Из твоят дневник

Ако нещо има да споделите, каквото и да е, тук е мястото да го направите. В казана на Вещицата се забъркват сяк`ви манджи, Вие предложете какво?

Модератор: EliKarim

Мнениеот Arhimikus » 06 Окт 2007, 13:49

Забелязах, че няколко дни преди новолуние получавам различни "знаци". Някой друг следи ли времето, когато получава "откровения" и ако да, може ли да сподели повече?
"Човече, опознай себе си!"
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот B-L-O-T » 06 Окт 2007, 14:19

При мен неща се случват няколко дена преди пълнолуние и безсъние по новолуние .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот The_Last_Angel » 06 Окт 2007, 15:05

А при мен фазите на луната не са от значение. Мога да получа видение при определен нюанс на цвят или пък миризма. Странно е защото няколко секунди съм като зациклил компютър, дори не мигам.
Sometimes I miss you...
Аватар
The_Last_Angel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот FireSun's Viking » 06 Окт 2007, 15:10

Отчасти и аз имам някакви такива "явления"....
HAMARR, HELGA VE THETTA OK HINDRA ALLA ILLSKA!!!
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот Moon_kid » 06 Окт 2007, 18:15

Хмм ми аз си занувам дните смисъл аънувам нещо и след време същото се случва и чак тогава си спомням
Аватар
Moon_kid
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот avanabil » 06 Окт 2007, 18:20

Arhimikus написа:Забелязах, че няколко дни преди новолуние получавам различни "знаци". Някой друг следи ли времето, когато получава "откровения" и ако да, може ли да сподели повече?

По принцип получавам такива сигнали около пълнолуние, но не съм сигурна дали не е, защото аз самата отдавам по-голямо значение именно на тази фаза и по този начин не се самонастройвам на подобни честоти на приемане :)
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот Arhimikus » 07 Окт 2007, 09:11

Благодаря ви, че споделихте. Много зависи наистина на кой цикъл на луната отдавате повече значение според мен. Аз също отделям голяма почит на пълнолунието, но ми е странно защо по време на новолуние получавам тези прозрения. Някой има ли идея зашо моце да се получава така?
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот Arhimikus » 07 Окт 2007, 09:14

Благодаря ви, че споделихте. Много зависи наистина на кой цикъл на луната отдавате повече значение според мен. Аз също отделям голяма почит на пълнолунието, но ми е странно защо по време на новолуние получавам тези прозрения. Някой има ли идея зашо моце да се получава така?
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот avanabil » 07 Окт 2007, 15:47

Arhimikus написа:Благодаря ви, че споделихте. Много зависи наистина на кой цикъл на луната отдавате повече значение според мен. Аз също отделям голяма почит на пълнолунието, но ми е странно защо по време на новолуние получавам тези прозрения. Някой има ли идея зашо моце да се получава така?

Знаеш, че фазата на луната, следваща новолунието, е пълнолуние, или казано по друг начин - това е периода на растяща луна. Следвайки подобна логика, съм склонна да мисля, че именно тогава се активизират биоритмите и енергиите, които отварят възприемчивостта ти. Индивидуално е. Но има и нещо друго: самото новолуние е фазата, при която луната е обърната към земята със своята тъмна половина. Тогава образно казано, нещата които луната управлява са минимално изразени. Възможно е част от тези неща да са своеобразни прегради пред възприятията ти. Това е, което мисля, без да претендирам за категоричност...
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот The_Last_Angel » 07 Окт 2007, 16:38

Ако не се лъжа последното пълнолуние продължи някъде седмица. Беше доста изнервиащо.
Sometimes I miss you...
Аватар
The_Last_Angel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот B-L-O-T » 08 Окт 2007, 06:42

Как може пълнолуние да оридължи седмица ?

Също така да добавяоче ме обхваща агресия и за медитация дума да не става .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот Cath » 09 Окт 2007, 08:20

значи тея дни ще си агресивен и недоспал ;)

забелязвам, както всеки, връзка между фазите на луната и моето поведение, но не мога да дам някакво конкретно становище - прави ме такава и такава, държа се така и така. откривам връзка и между лунните фази и менструалният цикъл, което е много забавно (съвсем в реда на нещата, едва ли ви казвам нещо ново).
Evil is a point of view.
Аватар
Cath
Модератор

Назад към В казана на Вещицата

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор