Моят проблем е много особен и си мисля, че се дължи на проклятие.
До 12 годишна възраст (приблизително) аз бях като почти всички деца - щастлив, весел, имах самочувствие. Но като станах на 13 нещо се пречупи в мен. Станах черноглед, загубих оптимизма си, вярата в доброто, станах нервен и сега се сдухвам от всичко.
Мислех си, че е нещо временно от пубертета, но вече минаха 6 години и не е престанало. Изпитвам страх да излизам сред хора, освен това нищо не ми върви. Започвам да си мисля, че става въпрос за магия.
Искам пак да съм себе си, но каквото и да опитвам не става. Има ли нещо общо с това, че не съм кръстен в църква? Но баща ми също не е, но има повече късмет от мен. Вече нямам нито един приятел, в любовта не ми върви, а до 12 годишна възраст имах много флиртове. А сега хората ме игнорират... аз съм сам, без приятели. А всичко започна само от местене в ново училище. После пък баба ми почина и това още повече задълбочи процеса. Но трябва да е магия, защото аз и преди съм се местил - от детската градина на училище и в училище в нова клас, освен това леля ми почина, когато бях на 8-9, но това не даде такова отражение. Все още живата ми баба разбира от тези неща, но не искам да я питам, защото може да я обидя, понеже магията е нащо съкровено и тайно по принцип.
1. Дали някой не ми е направил магия, и как да се пречистя? Моля, ако знаете, да публикувате линкове към теми с пречиствания във форума.
2. Желяния. Майка ми прави едно нещо, което научила от нейна приятелка албанка:
на какъвто и да е лист пише думата "да" и след нея едни кръгчета, като броят им е на случаен принцип. След това под "да" пише "не" и пак кръгчета. После брои 1-2-3-4-5-6-7 (като 1 е "да") и задрасква седмото кръгче. Спира се като или "да" или "не" е задраскано. Ако е задраскано "не", отговорът на въпроса или желанието е "да" и обратно. Има и подобен вариант с чертички, но без да и не, там свързваш чертичките и ако остане една несвързана с друга беше един отговор, ако са четен - брой друг, но не помня.
Чували ли сте такова гледане на желания? Дали познава наистина?