ами добре... аз всъщност съм мн обаркана и незная какво да правя и далго се чудих да напиша ли това което ме валнува но ето престраших се... по принцип това го имам от мн време но напоследак стана мн силно изразено ... смисъл мога да спирам болката на хората... когато някой го боли нещо и само като го докосна и на него му минава веднага.. отначало не обращах внимание но с течение на времето почнах да се замислям за това и сега нещата стигнаха до там че само като вляза някяде и усещам болката на хората.... а другото което е че всеки пат щом помогна на някого и на мен пи става зле изпотяват ми се рацете боли ме главата пари ми на очите.. може ли някой да ми каже какво всъщност се случва с мен?
Губиш енергия. Правиш енергиен подарък на другия човек. Не го прави, ако наистина не се налага - алтруизмът е хубаво качество, но не за сметка на теб самата.
Не знам дали ще помогне в твоя случай, но попринцип при лечението чрез докосване е добре да "изртъскаш" или дори да измиеш ръцете си веднага след като си се докоснала до негативната енегрия на другите.
Кажи ми dariii, как разбираш за болката в другия - той ли ти я споделя или ти я усещаш? Защо мислиш че след тези твои симптоми отнемаш болка от околните?