За кръст

Всеки, който се интересува и има познания, относно билките или знае методи за лекуване с билки - това е мястото.

Модератор: runner413

Мнениеот ilusia » 27 Сеп 2007, 06:36

M
дайте ми някакъв мехлем или поза или знам ли за кръст.
Имам някакъв но не върши особено добра работа.
Май го секнах с едни мебели....
Малко ще нагарчам с цвят на кръв
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот stanislava » 27 Сеп 2007, 06:46

Смеси малко крем за лице с малко мастика и мажи докато те отпусне.Малко-1к.л-мастика
Аватар
stanislava
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Nemezius » 27 Сеп 2007, 07:16

Макар и да е донякъде разхищение, ракията помага в такива случаи. Намери по възможност домашна силна ракия(ако нямаш такава възможност, и обикновена от магазина върши работа) и накарай някого да те разтрие в болезнената област с нея- разтриването с ракия върши доста добра работа при такива случая. Ако си и настинала- също, като ефекта се подсилва и с перорално приемане ;)
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот sesil » 27 Сеп 2007, 08:18

Ако може ракията да е първак - върши още по-добра работа. А най-добре иди на чекръкчия /не съм сигурна дали така му се вика точно/, защото ако си разместила нещо, поне да го намести, защото ако е разместено, захапано масажа временно отпуска, след това са отново същите болки.
Истината е някъде там.
Аватар
sesil
MagicGateBg Приятел

Мнениеот runner413 » 26 Дек 2007, 17:15

Вземи една турска керемида и я счукаи на ситно , след което я пресеи през ситно сито.Смеси праха с три разбити белтъка , едно пакетче счукан бял тамяни една чаена чаша силна гроздова ракия.Разбъркаи ги добре и получената смес намажи на ленена кърпа и я увий около кръста си за една нощ.

или

Да се направи домашен пластир от добре разбити на пяна 2 белтъка, 1 с.л. настърган домашен сапун и 1 пакетче счукан бял тамян. Сместа да се намаже на вълнено парче плат, да се увие около кръста и да стои там, докато пластирът падне (1-2 дни).

И двата начина са изпробвани от баща ми който редовно има проблеми с кръста , и на него му повлияха много добре.
I don't play your rules I make my own!
Аватар
runner413
Модератор

Назад към Билки - Лекуване

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор