Предмет с лошо влияние

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот Деситка » 17 Юни 2004, 12:17

Какво бихте ме посаветвали да направя с предмет който са ми дали / подарили, и за който предмет смятам, че ми носи нещастие, болести и прочее. Става въпрос за метална монета.
Ще съм Ви много благодарна за съдействието!
Поздрави!
Деситка

Мнениеот Merlin » 17 Юни 2004, 13:53

Много ли държите на този предмет? Ако не, тогава ще ви посъветвам какво най-лесно можете да направите, за да си помогнете.
Аватар
Merlin

Мнениеот Деситка » 17 Юни 2004, 17:23

Изобщо не държа на тази монета, от месец и половина се чудя как да се отърва от нея. Откакто я имам, детето ми не спря да боледува, аз също. Тя даже е и валидна, сиреч мога да купя нещо с нея. От извесно време вярвам, че ако се отърва от нея по подходящ начин, ще си реша доста от проблемите.
Поздрави!
Деситка

Мнениеот Merlin » 18 Юни 2004, 10:30

Добре, щом като имате вяра, наполовина вече сте се спасили.
Вземете монетата и я пуснете в малка чашка със светена вода да престои известно време. След това изсипете водата, по възможност не в канал или тоалетна, най-добре е да го направите навън. Монетата не я пипайте повече с ръце, ами я пуснете от чашката направо в една предварително направена от вас дупка (не много голяма) в земята. Заровете добре дупката и си тръгнете, без да се обръщате повече назад и не се връщайте повече на това място. Добре е това да го направите на място, което не се посещава от много хора, защото може някой друг да намери монетата и всичко това, което ви се случва сега на вас, да го сполети самия него...
Късмет!
Аватар
Merlin

Мнениеот Wizard » 18 Юни 2004, 10:37

Добре е да се добавят и някои думи, които ще резонират където трябва ;)
Най-добре кажете нещо, което не искате повече да Ви се случва, това от което искате да се избавите. След като заровите дупката, не е зле с пръста на дясната си ръка да направите един кръст върху дупката с монетата, нещо като прекръстването на поповете.
Е, не се притеснявайте, ще имате и моята ментална подкрепа. ;)

P.S. Правете го това със заравянето след залез слънце или най-добре е когато се стъмни.
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот Деситка » 18 Юни 2004, 12:17

Хиляди благодарности и на двамата за съветите. Ще изпълня заръките ви и в първия удобен момент ще ви уведомя за резултатите!
Поздрави!

п.п. Благодаря за вниманието, :grin: изпълнихте ме със Светлина и Надежда.
Деситка

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор