дано да успее някой да ми отговори,щот вече почват да ме мислят за лееекичко чалната,а това не е така

Модератор: Cath
DarkMagicMaster написа:Здравей заблудена душице и аз се надявах да ти дам адекватен отговор но мисля че придаваш на нещата излисшня важност.+ това доста често се срещат такива мнения които по нячина по който са представени изглеждат
доста хумористични и нереални от страни.Странното с незнайното ти обучение човек на ден слуша хиляди неща просто не възприема че ги чува защото занимава други две сетива...демек после можеш да си спомниш нещо което не помниш че си чула.. Долавям малко ввусмислие в писанието ти.А и гледай сяя как така ще говориш на някакъв незнаен език.Така първо аз мога да меля сякакви звуци и да звучат като друг език второ приятелитети съм сигурен че незнаят всички езици зада различат че този език е някав незнен и 3 мисля че си създаваш илюзии че не помниш нищо зада изглежда по интересно с други думи лъжеш така че сама си неверваш ааа и да не забравяме четвърто може и да си чалната и трябва да се прегледаш.Пожелавам ти късмет.А и последния вариант е че ще умреш.Сигурен съм на 99%
mandragorko написа:само се зареди със свтлина и в тъмното...много е информацията...
mandragorko написа:Възрастта няма нищо общо със степента на духовно развитие на човека