Вода

Всяка друга магия, която не се вписва в останалите категории - Висша магия, Шаманизъм, Хрономагия, Древна Магия... всичко, за което се досетите. Тук можете да пишете за нови магически системи, вашите магически идеи.

Назад към Магия

Мнениеот ve6terica » 17 Фев 2008, 13:45

Трябва ми начин за зареждане на вода. Ходих в черквата обаче на мен ми трябва да не са киснати разни китки в нея и също такива големи количества ми казаха ,че немагат да ми дадат . И аз реших в къщи да се заредя. Обаче незнам как става. Ако някой знае да казва ще съм му мнооого благодарна. Искам да я използвам като един вид лекарство.

може да е много неграмотен въпроса ми за което се извинявам,обаче няма кой друг да питам за инфо.
Аватар
ve6terica
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот sasho 142 » 17 Фев 2008, 14:36

Мисля, че това може да ти помотне, пък и е интересна информация.

Ето какво още мислят за пирамидата изследователите-ентусиасти.Според тях, ако човек държи до себе си кристално вещество, обработено във вид на пирамида, или пък ако пийне вода от съд във вид на пирамида, ако хапнеот такъв съд дори само веднъж, това ще го спаси от такива страшни болести като рак, туберкулоза, хепатит. Но тук те предупреждават и за това, че човек не трябва да изпада в заблуждение – например да си
въобрази, че щом пийне глътка вода от пирамида или вземе пирамидален камък в ръце, веднага ще оздравее. В такъв момент той най-вече трябва да не забравя, че е създаден по образ и подобие на Твореца и да съзнава, че е частица от него. Той трябва да се опита да забрави собствените си проблеми и да “превключи” на проблемите и на другите хора. Тогава такъв човек ще се окаже по-силен от каквато и да е болест.

А има проведени и други експерименти. Ето какво сочат те. Ако вътре в пирамидата се оставят няколко пластмасови съда с дестилирана вода и се наблюдава състоянието на водата в продължение на три зимни месеца, тя няма да замръзне, ще запази свойствата си през цялото това време. Минималната температура на въздуха вътре в пирамидата е минус 38 градуса. Когато измерили температурата на водата в съдовете, се оказало, че тя има същата температура. Така се получавало и с обикновена минерална вода в пластмасови бутилки. А можете ли да си представите нещо подобно? Водата да не замръзва при минус 40 градуса температура. Но да продължим.Други експериментатори държали в пирамидата семена за селскостопански посев
малко преди да ги засеят. Добивът се повишил почти със 100 процента, посевите не боледували, не се влияели от сушата. Количеството токсини в тях рязко намаляло. Аналогични резултати били получени, когато около засадените площи били сложени контури от камъни, експонирани в пирамидите.

ТЕ ПРАВЯТ ХОРАТА ПО-ДОБРИ

Това твърдение е също по повод един експеримент. Около един учебно-изправителен център сложили пръстени от камъни, обработени в пирамида. Освен това всички хора, намиращи се там, в продължение на няколко месеца употребявали в храната си сол, престояла в пирамида. В резултат на този експеримент за една година смъртността намаляла 3, 5 пъти, не се случвали тежки престъпления, режимът почти не се нарушавал. Ръководителите на този център забелязали, че хората вътре станали по-добри. Но сега ние искаме да ви покажем как да експериментирате, като сами си изработите такава вълшебна пирамида.

ДОМАШНАТА ПИРАМИДКА

Вие сами можете да си изработите малки пирамиди за домашно ползване, изхождайки от закона за Златното сечение. Какво на практика означава това? Нищо особено и нищо сложно. Просто трябва да запомните и да спазвате такова съотношение, при което височината на пирамидата да съставлява две трети от нейната основа, а ъгълът при основата да е 58 градуса. Домашна пирамидка можете да си направите от хартия, картон, плат, опънат на дървени пръчици. Можете да си я приготвите и от дърво или пластмаса, както и от стъкло и други подръчни материали. Единственото условие е пирамидата да не се скрепва с гвоздеи или други метални предмети. Частите може да се залепят, а може и да се сгънат, като ръбовете се изгладят добре. Такава пирамида може и да няма дъно, ако сте решили да я използвате например за премахване на стрес. Помолете някой от близките ви у дома да измери ръста ви, когато сте седнали със сгънати крака. Прибавете към измерената височина още една трета част от нея. Ето толкова ще бъде височината на вашата
пирамида. Върхът на такава пирамида може да е както остър, така и пресечен. Това обаче при домашната пирамида не играе никаква роля. И така, под тази пирамида можете да премахвате стресови състояния, да се
зареждате с енергия за целия ден, да се избавите от главоболие.
Но ако сте решили да използвате пирамидата за зареждане на вода, амулети, най-добре е да си изработите пирамида с височина 50 см, от плътен картон. Такава пирамида вече непременно трябва да има основа (дъно), за да се образува сключена фигура.

ИЗПОЛЗВА СЕ ИЗВОРНА И РАЗМРАЗЕНА ВОДА

За обработка на основата (дъното) на пирамидата е най-добре да се използва изворна или размразена вода. Изворна вода човек не може да намерим навсякъде, особено в града. От замърсения градски сняг също не е благоприятно да се разтопи вода. За тази цел е най-добре да си замразите и съответно да си разтопите вода от фризера. Вземете емайлиран съд и го напълнете две трети с вода, след това го сложете във фризера. Съдът не трябва да се пълни догоре, защото замръзналата вода се разширява и ледът “ще изскочи” от съда. Когато водата замръзне, на повърхността ще се появят различни частици, които съответно трябва да изчистите, за да остане чист кристален лед. След това можете да го разтопите.

В ПИРАМИДАТА СЕ СТОИ ПОЛОВИН ЧАС
Готовата вече вода се поставя под пирамидата за 20-30 минути, но в никакъв случай не трябва да бъде в метален съд. Това време е достатъчно, за да може водата да се зареди с енергията от пирамидата. Сега вече можете да пиете от тази вода, можете да готвите с нея, можете и да се миете с нея.При употреба на обработената от пирамидата вода патогенната микрофлора на червата рязко намалява, раните зарастват бързо, цветът на лицето и състоянието на кожата се подобряват. Тази вода помага да се облекчат, а понякога и напълно да се премахнат системните заболявания на кръвта, тя помага и на работата на храносмилателните органи.За да изчистите кожата си от обриви, се препоръчва ежедневно да сеизмивате с обработена от пирамидата вода. Най-добре е това да се прави на разсъмване, когато водата има най-силни лечебни свойства. Ако промивате увредената си кожа или раните си с такава вода, те бързо ще зараснат и гнойните процеси ще изчезнат.

АКО СЕ ПРИБАВИ И СРЕБРО, ЕФЕКТЪТ Е ОЩЕ ПО-ГОЛЯМ

Точно по този начин можете да си приготвите и друг вид вода – сребърна. Знаете, че сребърните йони са способни да превърнат обикновената вода от чешмата в годна за пиене вода. Точно по този принцип в продължение на векове се осветява водата в храмовете. Но силата на светената вода не е само в обеззаразяващото действие на сребърните йони. След водосвета църковната вода се внася в храма, т.е. попада в огромна пирамидална конструкция. И енергията на храма-пирамида въздейства на осветената вече вода, засилва нейните лечебни свойства. Ако искате да получите такава лечебна вода и в домашни условия, за начало сложете в съда с водата сребърна лъжичка или друг сребърен предмет. 3-4 часа след това сложете съда под пирамидата. И след 24 часа сребърната вода е готова за употреба. С нея могат да се промиват рани, можете да се измивате, можете да я пиете. Разбира се, пирамидата не може да замести лекарствените препарати. Но хармонизирайки енергийните центрове на човека, тя дава жива енергия, идваща от Космоса. Сами си направете извод колко важно е това за здравето.

В пирамидата не трябва да има метал!
Аватар
sasho 142
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ve6terica » 17 Фев 2008, 14:47

Благодаря за бързия отговор. Точно сребърна вода имах предвид.Обаче си мисля и за една друга процедура която се прави с магнит. Дали двете неща ще си пречат?
Аватар
ve6terica
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот sasho 142 » 18 Фев 2008, 16:27

Съжелявам, че този отговер закъсня.Разгледах и никъде не видях да се казва, че не може, но те съветвам(абе то мойте съвети не значат много)да не смесваш сребърна и магнитна вода.
Аватар
sasho 142
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Magic_Soul » 18 Фев 2008, 17:16

междо другото мислите ли,че нарочно са слагали починалите фараони в пирамида? след тази информация дето прочетох мисля,че не е точно ''непредумишлено''.
Аватар
Magic_Soul
MagicGateBg Приятел

Мнениеот mandragorko » 18 Фев 2008, 19:18

...за египтяните пирамидата е била свещенна фигура в геометрията,да не забравяме,че те са били отлични математици и конструктори....практиката им да погребват хора в постройки като пирамидата,която вече,както обясни sasho 142 има интересни свойства,е била част от начина на съхранение на тялото и душата за вечен живот или просто по-лесен начин за освобождаване на материалното и акумулиране на енергиите към пътя за духовното пътуване...повече по темата малко по-късно....
Предай нататък....
Аватар
mandragorko
MagicGateBg Фен

Мнениеот Magic_Soul » 18 Фев 2008, 19:53

благодаря мандрагорко за отговора!
Аватар
Magic_Soul
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ve6terica » 19 Фев 2008, 17:18

Нямах предвид сребърна и магнитна вода да смесвам, а само един магнит да си сложа под възглавницата примерно след всички процедури.Или да си го нося с мен през деня.
Още се чудя за пирамидата.Май много неща ще станат и да не се преплетат някак си незнам още мисля.
Аватар
ve6terica
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот sasho 142 » 19 Фев 2008, 17:25

Както казва Венус ( не влагам лоши чувства) трябва да следваш един път , но тъй като магнита действа така или иначе, може да си го сложиш под възглавницата.
Аватар
sasho 142
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ve6terica » 19 Фев 2008, 17:25

ЗА ВОДАТА

Активирана вода. Активираната вода, получавана чрез електролиза, е вода, която придобива съвършено нови свойства и се превръща в ефективно действуващо, екологически чисто средство за профилактика при редица болести. Областите на приложение на активираната вода непрекъснато се увеличават, а хората я наричат “жива” и “мъртва” вода.
Механично активирана вода. Това е друг вид активирана вода получена чрез механична обработка на чиста незамърсена вода. Получения продукт е наречен биостимулатор. Продуктът стимулира растежа, прираста и продуктивността на растения и животни и интензивното размножаване на микроорганизмите. Това става в резултат на внесената механична енергия във водата. Използването на биостимулатора интензифицира и микробиологичните процеси: гниене, ферментация, биоочистка на замърсени промишлени и битови води, получаване на биогаз, компост и подобряване структурата на почвите. Установено е, че този продукт може да се прилага и за лечение на някои заболявания. Степента на активиране на водата е в резултат от режима на производствените съоръжения, което дава възможност за по-разнообразно приложение.
Сребърна вода. Хората отдавна знаят, че водата може да се дезинфекцира със сребро и са използували сребърни съдове не само за разкош, но и като средство за поддържане на здравето, защото известно количество сребро е попадало в организма и е го е лекувало. Ефективността на такава вода се повишава, ако се разтвори неголямо количество сребро във водата с помощта на електричество. Препаратите на база на среброто унищожават ефективно бактериите. Тяхното действие е по- бързо, отколкото на известните антибиотици, и може да се увеличи още с помощта на водороден прекис, ултравиолетови лъчи и други методи.
Снежна вода. Това е друга интересна и полезна вода. Това е питейна вода, която се замразява, след което се размразява, като при това се очиства от химически вещества, радионуклиди, но преди всичко – изменя се структурата на водните молекули и те стават адекватни на молекулите в организма, като му придават повече енергия. Снежната вода намалява умората, полезна е за децата и учениците. Такава вода се приготвя по следния начин: В емайлиран съд се сипва вода и се поставя в камерата на хладилника. След 45 часа съдът се изважда, ледът се счупва и незамръзналата вода се пресипва в друг съд (най-добре също емайлиран). Ледът се изхвърля, той съдържа молекули на тежката вода (деутерий), тъй като те замръзват по-бързо. Съдът с пресипаната вода се поставя отново в хладилника и се държи докато не замръзнат 2/3 от водата. Тогава съдът се изважда, пробива се дупка в леда и се излива незамръзналата вода. Ледът, който е останал, се оставя да се втечни при стайна температура. Това е и пречистената снежна вода, от която се пие хладна, на малки глътки, по 2-3 чаши на ден, 1 час преди ядене.
Магнитна вода. Това е питейна вода, която е преминала през магнитно поле, създадено от постоянни магнити (например фуния със прикрепени на нея магнити). Тази вода има лечебни, стимулиращи свойства, нормализира кръвното налягане и може да се използува както за пиене, така и за измиване. Теоретично, водата не може да бъде намагнитена. В топлотехниката обаче "намагнитената" вода не оставя следи по тръбите.
Кремък, поставен в съд с вода постепенно унищожава гнилостните и другите бактерии, подобрява вкуса и прозрачността на питейната вода, абсорбира примесите на тежките метали или ускорява утаяването им. Той насища водата с микроелементи, нужни на организма. Твърди се, че под въздействието на кремъка водата от който и да е водоизточник за 3 дни става годна за пиене, а след седмица отговаря на изискванията на стандарта за питейна вода. Ефективно действува само опалово-халцедонов кремък.
Аватар
ve6terica
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Anselma » 08 Дек 2009, 17:53

ve6terica написа:Трябва ми начин за зареждане на вода. Ходих в черквата обаче на мен ми трябва да не са киснати разни китки в нея... И аз реших в къщи да се заредя. Обаче незнам как става...

Светената вода е светена, защото е била благословена с помощта на молитви и чрез кръстния знак над нея. Тя не е сребърна или магнитна вода, а благословена (наречена) вода.

Ето приблизително какъв е Католическият начин за приготвяне на светена вода.

Слага се шепа сол в съд. Прави се кръстния знак отгоре и се държи ръката в благославящ жест над нея, казва се молитва за изчистване на солта; след това молитва за благославяне на солта и за добиване на сила да изчиства и лекува.

Прави се същото с друг съд с прясна изворна вода.

Сипва се солта върху водата във формата на кръст и се казва кратка молитва да бъдат в хармония двете и да добият лечебна и изчистваща сила в името Божие.

В Православието сигурно е по-иначе, но принципът вероятно е същият, а именно използва се силата на думите и словесните формули, заедно със силата на свещения кръстен знак.
Anselma
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот kimbo » 21 Сеп 2010, 14:32

Сега ще обясня по точно за сребърата вода, не съм съгласен че при светената вода принципът е същия и едва ли не се киснат за това сребърни предмети и кръстове.
Водата в черквата е заредана и е с чисти правилни кристали заради силата на МОЛИТВАТА, това е силата на водата.
Относно Сребърната вода, няма да има кой знае какъв ефект ако просто пуснеш сребърен прибор да стой в нея поради простата причина че НЯМА ОТДЕЛЯНЕ.
За целта има машини за правене на такава вода, аз лично имам машина за сребърна вода но държа да подчертая че не е от тия уж модерните.. който ги продават под път и над път Мапинката която имам е закупена от СССР преди около 30 че и повече години и има 2 Сребърни електрода, Ествествено сменял съм и Електродите НО преди доста време ми докараха сребро от Израел, среброто трябва да е с чистота 999,99 това е условието, лично аз съм проверил на доста места ... и бижутери и ми казаха че не могат да ми помогнат с такова сребро... за това се наложи да ми донесат от вътре..
в Случаи че имате такава машинка правенето на вода става адски лесно.. в моя Случай машинката отделя по 0,4 мг Сребро за Минута.. след като имате това инфо може да пресметнете в зависимост от Литрите и за какво ви е водата колко да държите включена тази машинка...
Има си таблица с указания.. примерно дали водата е за всекидневна употреба за пиене... дали е за лечение на нещо, дали е за промиване на рани и къпане и така нататък.
А преди време когато не се бях сдобил с тази машинка ходих да си купя от Аптеката и ми продадоха 100гр Сребърна Вода за 4 лв... Не мога да разбера защо искат толкова пари след като не струва толкова..
Примерно 10 литра туба я правя сребърна за пиене за около 3 и малко минути.

Моя съвет е ако искате да си имате винаги сребърна вода потърсете машинка за правене.. мога да направя на всеки желаещ какъвто концентрат иска.. но не знам как мога да я изпратя ако не сте близо до мен.. А ако мислите че дадена машинка е измама.. в избор на апарат също мога да ви помогна...
Аватар
kimbo
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Магия

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор