хора, спрете се бе

Тези от Вас, които имат любовни терзания, биха могли да споделят тук своите притеснения. Надяваме се да намерят верния път към любовта...

Модератор: venus

Мнениеот kalenik » 26 Сеп 2006, 09:20

Здравейте на всички. Аз съм изчел доста неща на тази тема и смятам, че Wolf е прав - няма бяла и черна магия. Всяка една магия се връща при този, който я прави и винаги последствията са трагични. Не може да се постигне нещо стабилно чрез магия. Вярно, че всеки може да си троши главата сам, но не бива да трови и живота на хората чрез магии.А причината в е-пространството да се носят различни ритуали е,че разни невежи се опитват да покажат нещо ново, да привлекат внимание, да се покажат от анонимноста си," да помогнат" на някой, да се почустват ВЕЛИКИ.... Много са причините...
А относно другите постове (за помоща става въпрос) - винаги трябва да се помага на хората и да сме толерантни един към друг. Обичайте хората и те ще ви обичат.....
Аватар
kalenik
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Enforcer » 02 Юни 2008, 18:15

Nemezius написа:.. букет цветя и вечеря вършат работа в повечето слуваи..

А ако не вършат ?
Аватар
Enforcer
MagicGateBg Приятел

Мнениеот sin angel » 02 Юни 2008, 19:24

ако не вършат не е първата нито последната ще намериш много по-добра от нея в момента просто си заслепен и нищо не можеш да прецениш както трябва повярвай ми знам го от личен опит
H8 ME
Аватар
sin angel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Enforcer » 02 Юни 2008, 19:35

sin angel написа: .. Възраст: 18 ..

Мисля, че твърдението ти за "собствения опит" е малко безпредметно.
:wink:
Аватар
Enforcer
MagicGateBg Приятел

Мнениеот sin angel » 02 Юни 2008, 19:45

според мен възрастта няма значение може да ти се случат и да преживееш неща на 12 които друг човек на 30 не си е и мислил че съществуват не мисля че възрастта определя опита
H8 ME
Аватар
sin angel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Enforcer » 02 Юни 2008, 19:47

sin angel написа:според мен възрастта няма значение може да ти се случат и да преживееш неща на 12 които друг човек на 30 не си е и мислил че съществуват не мисля че възрастта определя опита

Не знам. Мисля, че имам доста повече опит от едно 18 годишно момиче.
Спорът е безпредметен.
Аватар
Enforcer
MagicGateBg Приятел

Мнениеот sin angel » 02 Юни 2008, 19:50

аз не говоря за теб не се обиждай но факта най-малкото че не ме познаваш не значи че нямам опит в определени неща но край по тази тема че го обърнахме на спам безмислено МИР БРАТКО :)
H8 ME
Аватар
sin angel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот valenceto69 » 11 Юли 2008, 19:39

Хора спрете!!И аз съветвам всеки , който е решил да прави магии за любов! Преди много години едно момче ми направи такава магия и аз наистина се съгласих да бъда негова приятелка ,без да изпитвам нищо към него ,след време той ми призна, но аз не се ядосах ,не направих нищо!Най-интересното в случая е ,че бях с него три години и ми беше много скъп,но никога не съм го обичала.Накрая приключихме почти трагично.Казах му , че искам да се разделим а той се опита да ме убие!Имах късмет тогава ме спасиха,не подадох жалба, съжалих го!Но оттогава минаха много години, мога да кажа,че живота ми е доста труден, мисля, че се дължи на неговите магии и заклинания!А неговия !!! Стана мръсен, неугледен , ожени се за циганка и живее в колиба!Не знам дали си плаща за магиите си, но със сигурност още се занимава с това ,защото той ми беше казал, че баба му преди да се обеси му разкрила повечето от заклинанията и магиите, които е знаела!Също ми каза, че каквото поискал ставало-с магия! Е всичко се плаща!Така,че ви моля за ваше добро и доброто на другите,които твърдите ,че обичате - не правете нищо такова!
Аватар
valenceto69
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Lord Njarlathotep » 11 Юли 2008, 20:22

Любовната магия е най-ниска форма на Кукловодството, а то си е Черна магия срещу която съм дори и аз.
Изображение
Аватар
Lord Njarlathotep
MagicGateBg Фен

Мнениеот ludvig » 12 Юли 2008, 17:53

valence ти си описала един доста успял маг твоят бивш приятел щом всичко което поиска става с магия какво по добро от това :)) нима всички в този форум не желаят магията иименно като контрол над реалноста :)) кои за пари секс или прозрение що се отнася до женитбата му с циганка това е до ценостната система и разбирания ако някои се ожени за негърка току виж някои расист се извъдил тук и казал че с тази женитбва си плаща за магиите ами ако се ожени за мохамеданка :)) що с се отнася до живеенето в колибата може да се изживява като шаман :) и ако лубовната магия е форма на кукловодство то каква е другата магия която не е лубовна е сега всички ще ревнат че магия за добро е нещо мн добро и се приема добре но добре за кого зависи от гледната точка все пак затва че апелът да се спре лубовната магия за мен е апел да се спре всякакъв тип магия :)) което разбира се всеки си го тълкува по свои си начин усещам че с поста си не мога да се доизкажа като хората но все пак надявам се мисълта ми се усеща
Аватар
ludvig
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ludvig » 12 Юли 2008, 18:07

още нещо докато не ми е изхвърчало от тиквата да се спре правенето на ччерна магия или магия за зло е все едно да се спре всичката мъка и несправедливост в нашия свят нашият свят е дуалистичен и съответно и постъпките и самите хора ще са такива винаги ще има добри и зли герои в поредния филм в мислите и постъпките ни според Питър Карол да се занимаваш с черна магия е също толкова добре колкото и с бяла всичко е до природата на човека
Аватар
ludvig
MagicGateBg Приятел

Мнениеот valenceto69 » 12 Юли 2008, 19:17

Ludvig , не мисля,че един успял маг би тънал в мизерия и нищета,по- скоро магията действа ,но до някакъв предел.Идва време,когато не можеш да я обуздаеш, ако не си много на ясно! А това, че се изживява като шаман доста ме развесели!Но все пак аз наистина съм против да се прави любовна магия, защото както казах съм го изпитала на собствен гръб и затова разказах историята си много на кратко ,за да мога евентуално да спра някой, който е нов в занаята и не е наясно ,че нещата могат да излязат извън контрол!
Аватар
valenceto69
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Lord Njarlathotep » 12 Юли 2008, 21:04

sin angel написа: ‹ Избери ›
според мен възрастта няма значение може да ти се случат и да преживееш неща на 12 които друг човек на 30 не си е и мислил че съществуват не мисля че възрастта определя опита

Не знам. Мисля, че имам доста повече опит от едно 18 годишно момиче.
Спорът е безпредметен.

Първо ти не я ознаваш, че да казваш дали си с повече опит или не.
Второ аз съм по млад от теб, но имам повече опит и сила, това какво гвори -че непрекъснато се самосъжелявам и правя л'бовни магии на всяко момиче с привлекателно тяло ли, всъщност не, аз се развивам в насоките към които се стремя както и повечето хора които не се занимават с този жалък вид магия, съветвам те да послушаш съвета ми и да спреш да мислиш по този начин за магията, не осквернявай Любовта с черна магия.
Изображение
Аватар
Lord Njarlathotep
MagicGateBg Фен

Мнениеот ludvig » 12 Юли 2008, 23:44

taka ok един маг не би тънал в мизерия или нищета но според теб но според самия маг ако тои наистина е усъвършенствал своите способности според мен тои е победил своето его и е победил своя стремеж към материялни придобивки и натрупване на цености и тук идва противоречието между двете ценостни системи според теб тои мизерства но според самия него тои не мизерства защото това понятие като лукс и удобен живот в неговия живот не фигурира тои е победил играта на своя ум безспирно подскачащ от желание на желание и надпревара със себеподобните за повече материални неща и епочти отщелник но е придобил контрол над деиствителноста което вклучва не само контрол над себеподобни но и контрол над мн други неща но тук идва и другият капан че след като неговото его е победено тои едва ли ще желае много неща придобити чрез магия по този повод наскоро писах в една от темите че по този начин природата се застрахова спрямо нежалани последици но ще го напиша пак след като си се доказал че няма да злоупотребиш с нещо свръх естествено за нашия свят тоест победил си своето его което вклучва мн неща едва тогава то ти се дава и това съвпада с духовното израстване на човек след определено израстване тогава вече имаш някакви си способности и тогава едва ли ще е на някои да злоупотреби с тези неща все едно да извадиш на пчела жило :)) аиде лека нощ
Аватар
ludvig
MagicGateBg Приятел

Мнениеот sanguinary » 16 Юли 2008, 01:32

Любовта, според мен, не е нещо, което даден човек излъчва или консумира към/от друг човек, животно, предмет или място.
Любовта е между човек и заобикалящият го свят, с всичките му красоти и неразбории. Между него и всеки, всичко. Като вид мъдрост, която колкото по-чиста е и по-осезаема, толкова повече доближава човека до самия Творец. Защото Той я изпитва и се отнася към всичко с любов. Той е източника.
Останалото са нисши страсти и увлечения.
Аватар
sanguinary
MagicGateBg Фен

Мнениеот Mason » 16 Юли 2008, 05:07

ЛЮБОВНАТА МАГИЯ Е ЧЕРНА МАГИЯ!!!

Както бе казал известен човек, няма истинска любов, без да сте си осигурили духовно приятелство, което е основата за нея. А ако сте приятели.....то приятелите такива магии не си правят.

Реално любовната магия се състи от две части: първоначалното омайване и след това смърт под някаква форма за единия.

Имаше един разказ. Отива младеж в магазинче да си купува елексир за любов. Продавача му обяснява колко е ефективен елексира и как любимата никога повече няма да се отделя от него. Младежа е доволен и пита колко струва. Продавача му казва, че е безплатно. И между другото споделя, че има и отрова, която не оставя никакви следни, но е безумно скъпа. Младежа казва, че няма нужда от нея. Продавача казва, че ще има, когато любовта му премине и постоянната близост на "любимата" стане непоносима за него и тогава ще е готов да плати мили и драго за отровата....

И тъй като съм любител на отклоненията в темите да коментирам и следните цитати от по-горните мнения:

"...дълга към родителите не може да се изплати..." - Отношенията родители деца са винаги асиметрични. Имам моменти, когато родителите само дават, а децата могат само да вземат. Който не е съгласен с това, няма да е добър родител. Такъв е закона на природата. Разбира се децата трябва да уважават родителите и да се гружат за тях, когато са възрастни, но е смешно да се говори, че дълга към родителите не може да се изплати!!! Това са насаждани от някои родители мисли, с които те манипулурат децата си чрез чувството за вина.

За опита и отношенията мъж жена. Ами трябва да ви кажа, че тази девойка, която казва да опиташ с вечеря, цветя и т.н. и ако не става да потърсиш друга, си е абсолютно права :) Ако девойката не се съгласява на вечеря, то не стига дето не я привличате сексуално, ами и за приятел не ви иска.... Ами очевидно е, че няма как да стане тази работа!
Между другото трябва да се забрани на мъжете да се женят до 30 и няколко години:)
А всеки мъж трябва да е женен до 33 години, за да може да стане равин като Исус на 35 :) :)
Аватар
Mason
MagicGateBg Приятел

Мнениеот valenceto69 » 16 Юли 2008, 05:26

Mason, с твоето отклонение ме сети за нещо,което бях чела отдавна: "......родителите съсипват първата полувина от живота на човек ,а децата втората......." Без коментар!
Аватар
valenceto69
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот n0angel0s » 16 Юли 2008, 08:15

Ето една друга история:
Тя е на моя позната. Приятелят и се занимава с магия, и когато се е запознал с нея решил, че трърдо трябва да я има. За това използвал хиптнозата(което е също вид магия, нали??) и така тръгнали. Тя в началото ми споделяше, че и тя не знае за какво излиза с него, но сега са заедно близо 2 години и той и е казал наскоро какво и е причинил. Но тя сега е достатачно влюбена в него. И доколкото знам той не е правил друг вид ритуал, за да я има по нататак.

Вие как мислите?..
ВсичкиС@Н0рмалниС@моА3нЕ!
Аватар
n0angel0s
MagicGateBg Приятел

Мнениеот The_Last_Angel » 16 Юли 2008, 08:36

Мисля, че специално любовната магия е нещо... някак си подло. Ако ¨Омагьосаният¨ разбере след това каквото и да направиш дори и доверието му към себе си не можеш да върнеш. Никога не правете магии на тези на които държите ако искате да ги запазите НАИСТИНА. :wink:
Sometimes I miss you...
Аватар
The_Last_Angel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот morsko_zaklinanie » 16 Юли 2008, 09:18

Подлост и мръсна нечестна постъпка, това е любовната магия прекалено често..

Първият ми приятел се зануимаваше с магия. Тогава бях много млада и си мислех, че са несериозни приказки. Помня го как един ден ми взе коса и се избъзика как щял да ми направи нещо, а аз не повярвах.

Е..

От тогава, не съм имала нещо което да нарека дори "двуседмична" връзка и тов в продължение на 10 години.

Едва сега се оправят нещата и в тази насока.

Да искаш да притежаваш някого и да не му оставиш свобода да избира сам с кого да бъде и кого да обича е за мен от най- мръсните подходи да "спечелиш" някого.
~ GoNe aLL AloNe ~
Аватар
morsko_zaklinanie
MagicGateBg Наблюдател

ПредишнаСледваща

Назад към Любовна магия. Психология на отношенията.

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор