Зов

Място за теми, които са извън магията, флууд, спам и всичко, което Вещицата ще изхвърли в кофата си за смет...

Мнениеот rocт » 25 Май 2005, 13:03

не, умовете на повечето инкарнирани са обсебени от психическия мрак. тази статия, наред с 99.99% от останалите в този форум са съвсем елементарни примери за това.
Аватар
rocт
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Wizard » 25 Май 2005, 13:11

Гocт написа:не, умовете на повечето инкарнирани са обсебени от психическия мрак. тази статия, наред с 99.99% от останалите в този форум са съвсем елементарни примери за това.

Може да са в психически мрак много от хората на тази планета, но какво от това, ако те не осъзнават какво е мрак или светлина... Ти би ли разграничил това, след като така компетентно си го заявил?
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот AZA » 25 Май 2005, 16:50

Takam ... az pak nqmam kirilica, no ... shte 4akame Cyrilize-a na buton4e.

NE moga da razbera edno - zashto ima hora, koito vinagi se opitwat da se zaqdat i da izkarat drugite glupaci ili fantazyori ... shtom Chaos kazva 4e e imal Blade-a i e proveril infoto si, zna4i naistina go e imal ... otkyde na kyde razni horaica shte mu kazvat 4e fantazira i kakvo li oshte ne ... Kakto kaza nightingale zashto prosto ne se opitate da mu pomognete .. a shtom ne mojete/iskate .. ami ne pishete bre ... to vsqko pitane ili molba se prevryshta v povod za spam i opluvane na tozi ili onzi ... gadnu e ... a i typo .. adski typo ... ne poman koi kaza lafa : " za sobstveno veli4ie i t.n.", ama .. spored mene to4no toi lamti za veli4ie i kogato vijda 4e nqkoi e imal, ima ili moje da ima neshto zapo4va da zavijda i da se opitva da go izkara lud i nenormalen ... pyk ako toi se otkaje ot presledvaneto na celta si .. ohte po-dobre ... edin po-imasht i po-mojesht ot nego po malko ...

P.S. sorry 4e zvu4i obyrkano , no v momenta i az sam "leko" obyrkan , ta .. po smisleno ne mojah da go izkaram ...

P.P.S Chaos ... moq syvet e da se opitash sys vyprosnite ti dvama priqteli, da vidite kyde si go ostavil predi ... ili v kogo , i da po4nesh tyrseneto si ottam, shtom e kato jiv, zna4i i toi trqbva da ostava po nqkoq sleda ...
КраяТ Е СамО ЕднО НовО НачалО
Аватар
AZA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот rocт » 25 Май 2005, 18:45

Wizard написа:
Гocт написа:не, умовете на повечето инкарнирани са обсебени от психическия мрак. тази статия, наред с 99.99% от останалите в този форум са съвсем елементарни примери за това.

Може да са в психически мрак много от хората на тази планета, но какво от това, ако те не осъзнават какво е мрак или светлина... Ти би ли разграничил това, след като така компетентно си го заявил?

на всеки от нас е дадена способността да разграничаваме. друг е въпросът какво правят повечето хора с тази способност и как не я използват.
дали аз бих разграничил какво е мрак или светлина ли? разбира се, че не. от моя гледна точка ако мислиш за мрак и / или светлина си потънал в илюзията. тогава може да си въобразиш много неща. това е областта, която нарекох психически мрак.
Аватар
rocт
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот rocт » 25 Май 2005, 18:46

AZA написа:Takam ... az pak nqmam kirilica, no ... shte 4akame Cyrilize-a na buton4e.

NE moga da razbera edno - zashto ima hora, koito vinagi se opitwat da se zaqdat i da izkarat drugite glupaci ili fantazyori ... shtom Chaos kazva 4e e imal Blade-a i e proveril infoto si, zna4i naistina go e imal ... otkyde na kyde razni horaica shte mu kazvat 4e fantazira i kakvo li oshte ne ... Kakto kaza nightingale zashto prosto ne se opitate da mu pomognete .. a shtom ne mojete/iskate .. ami ne pishete bre ... to vsqko pitane ili molba se prevryshta v povod za spam i opluvane na tozi ili onzi ... gadnu e ... a i typo .. adski typo ... ne poman koi kaza lafa : " za sobstveno veli4ie i t.n.", ama .. spored mene to4no toi lamti za veli4ie i kogato vijda 4e nqkoi e imal, ima ili moje da ima neshto zapo4va da zavijda i da se opitva da go izkara lud i nenormalen ... pyk ako toi se otkaje ot presledvaneto na celta si .. ohte po-dobre ... edin po-imasht i po-mojesht ot nego po malko ...

P.S. sorry 4e zvu4i obyrkano , no v momenta i az sam "leko" obyrkan , ta .. po smisleno ne mojah da go izkaram ...

P.P.S Chaos ... moq syvet e da se opitash sys vyprosnite ti dvama priqteli, da vidite kyde si go ostavil predi ... ili v kogo , i da po4nesh tyrseneto si ottam, shtom e kato jiv, zna4i i toi trqbva da ostava po nqkoq sleda ...

прав си, звучиш объркано.
Аватар
rocт
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Arhimikus_NA » 25 Май 2005, 18:50

Съгласен съм с AZA. Ако някой може да помогне - нека го направи, а не просто да си чеше езика за щяло и нещяло. Щом някой, вярва в нещо, то определено това нещо съществува ПОНЕ в другото измерение. Самата престава за него му вдъхва живот. А щом вече този предмет съществува и е виждан, тогава не можем да говорим само за фантазия. Друг е въпроса, че когато някой постави някаква тема, юзърите толкова се отдалечаваме от началната цел, че понякога е трудно да си спомним каква е била тя. Трябва или да прочетем заглавието, или да продължаваме като овце, като изцяло забравим за какво сме си говорили преди това
Аватар
Arhimikus_NA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ChaoS » 25 Май 2005, 20:36

AZA,на мене не ми звучиш никак объркано. Иначе мерси за съвета. Опитахме. Обаче ни се губи един от най-ключовите елементи за тази цел- аз съм единственият, който до някаква степен помни енергийния код на острието. Самоче усещането не е достатъчно силно(все още) за да определя с точност дори посоката от която идва, камоли повече детайли(макар да мога да кажа, че е много близо, и че или сигнала се усилва, или "то"(всъщност той) се приближава)... Можеби трябва просто да продължавам да търся информация и да се концентрирам върху него...

И още нещо- прави сте, че тук напоследък почти всяка тема, дори и молбата за помощ бива обърната едва ли не на скандал... ЗАЩО? Когато някой има против нещо- да си каже. Ама да каже и защо, а не само да мели.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот Arhimikus_NA » 27 Май 2005, 21:21

Браво ChaoS, поздравявам те за последното. Когато някой ма нещо против, нека да каже защо го има против, а не само да си цикли на неговото, без да дава разяснение по темата. И сега, нека да попима, някой може ли да помогне на ChaoS ?
Аватар
Arhimikus_NA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот rocт » 28 Май 2005, 10:30

pylni gluposti
tova, koeto predstavlqva i "zova" na chaos i ostanalite "molbi za pomosht" e pokana kym nqkoi drug da uchastva v tehniq sun. I da opravi problemite v sunq im.
Аватар
rocт
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот GreenLady » 28 Май 2005, 11:44

на знам какво да кажа.. ..... ... Дали всичко това е истина. Бих искала да е така но чесно казано не ми се вярва. Ако все пак е истина на мен би ми се искало да съм на твое място >>>хаос>>>. Струва м се че животът ( живитите ти) са испълнени с много приключение и емоции :-P :-P :-P :smile: :smile: :smile:
Аватар
GreenLady
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ChaoS » 28 Май 2005, 19:30

Гостенино, вярвай в каквото си искаш. Но щом за тебе всичко това е сън- ето ти цитат от една песен на Мерилин Менсън, който перфектно би се вписал в твоите представи: "...I'm wide awake the more I sleep..." Толкова по въпроса за сънуването. За друго по темата, справка: МатрИцатА

ЗеленаЛейди, вярвай ми- НЕ ИСКАШ да си на мое място. Ако можех, до сега да съм си прерязал вените отдавна. Просто винаги изниква нещо, което ме спира. Тъй като, колкото и примамливо да изглеждат приключенията като цяло, човек винаги си дава равносметка за цената чак когато започне да я плаща.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот nightingale » 28 Май 2005, 19:43

Гостенино, след като си толкова запознат със сънищата би ли споделил ако обичаш малко повече информация с нас относно "двойника" и кой кого сънува!
JUST PASSING THROUGH...
Аватар
nightingale
MagicGateBg Наблюдател

:)

Мнениеот rocт » 28 Май 2005, 21:21

зависи, все повече ви гледам тук и си мисля, че по-ниските ви проекции сънуват вас, а не вие тях...а пък вие сънувате имитация на душата си, вместо тя да ви дава перспективата за развитие...изобщо само ментален процесинг от най-ниско ниво
Аватар
rocт
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ChaoS » 08 Сеп 2006, 11:32

Такам... Реших да повъзродя някоя и друга стара тема...
Тази е една от тях.
^_^
Още не съм си намерил острийцето, а на последък ми е залипсвало...
Още няма ни следа, ни нощо. Имаше ЕДНА СЛЕДА преди време, но човека, който я беше дал се загуби нейде...
[highlight=black]
............//...........................................
....О---{[===============>....
............\\............................................[/highlight]
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот alistar » 10 Сеп 2006, 11:23

ChaoS
Дали не би могъл да забравиш за малко мързела:) и да си изковеш малко праченце метал? Имам пред вид следното: Ако вложиш в новото парченце сили,идентични на тези в острието ти,те биха предизвикали вибрация в твоето острие,а това би могло да е добър индикатор за мястото,на което се намира острието ти...Би било подходящо да е нещо,което се носи на врата-така ще можеш да устеш или почувстваш близостта на острието ако го наближиш разбира се-би могло и да е в Патагония,но и силите,които би вложил нямат граници-така,че успех!
Аватар
alistar
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ChaoS » 10 Сеп 2006, 13:31

Хех.
Успях да вложа малко от меча си в един мой любим нож, който моите приятели в последствие дариха със звучното име "Кръвопиеца" ((единственото мое острие, което не съм кръщавал сам)) защото много обичаше да хапе.
Но... Някой (или нещо) се опита да го убие, преди да е достигнал "върховата точка на силите си" и все още се възстановява.

Да, знам, че звучи налудничаво "да убиеш нож", но... Този беше специален. Имаше късче дух, както и доста воля в себе си. Свои собствени. Т.е. порязвал е хора, които не харесва, без дори да бъде отворян ((което е много трудно постижимо- когато е затворен по него НЯМА остри ръбове. Поряза един човек с ДРЪЖКАТА си веднъж))

Но идеята все пак е добра... Мерси, Алистар!

Това, обаче не означава, че се отказвам да търся помощ и/или информация от някой, който би разполагал с такава... ::прави мили очички::
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот ilusia » 10 Сеп 2006, 19:12

ChaoS

Искам малко повече инфо....
Ако може на лични.
PP
Това меча с който е разрушена цяла цивилизация ли е ?
Малко ще нагарчам с цвят на кръв
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот ChaoS » 10 Сеп 2006, 19:31

Имаш го.
И... Не съм чувал за меч, който разрушава цивилизации.
::вдига рамене:: Макар че- де да го знам какво може да му щукне.
Но сигурно не е.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот alistar » 11 Сеп 2006, 10:35

Сигурно е кофти да знаеш кой си бил,без да можеш да продължиш веднага пътя си...Желая ти успех! Ако ти имаш идея как и аз да разбера кой съм бил-пиши! Може и на ЛС.
Аватар
alistar
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ilusia » 11 Сеп 2006, 10:39

Ти сам го знаеш alistar
Чувстваш го ....
Някога си фантазирах много шашави теории коя съм и какво съм... и сякаш го чувствах със сърцето си..
да му се ненадяваш...всичко излезе вярно :roll:
Малко ще нагарчам с цвят на кръв
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

ПредишнаСледваща

Назад към Recycle Bin

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор