от AZA » 25 Май 2005, 16:50
Takam ... az pak nqmam kirilica, no ... shte 4akame Cyrilize-a na buton4e.
NE moga da razbera edno - zashto ima hora, koito vinagi se opitwat da se zaqdat i da izkarat drugite glupaci ili fantazyori ... shtom Chaos kazva 4e e imal Blade-a i e proveril infoto si, zna4i naistina go e imal ... otkyde na kyde razni horaica shte mu kazvat 4e fantazira i kakvo li oshte ne ... Kakto kaza nightingale zashto prosto ne se opitate da mu pomognete .. a shtom ne mojete/iskate .. ami ne pishete bre ... to vsqko pitane ili molba se prevryshta v povod za spam i opluvane na tozi ili onzi ... gadnu e ... a i typo .. adski typo ... ne poman koi kaza lafa : " za sobstveno veli4ie i t.n.", ama .. spored mene to4no toi lamti za veli4ie i kogato vijda 4e nqkoi e imal, ima ili moje da ima neshto zapo4va da zavijda i da se opitva da go izkara lud i nenormalen ... pyk ako toi se otkaje ot presledvaneto na celta si .. ohte po-dobre ... edin po-imasht i po-mojesht ot nego po malko ...
P.S. sorry 4e zvu4i obyrkano , no v momenta i az sam "leko" obyrkan , ta .. po smisleno ne mojah da go izkaram ...
P.P.S Chaos ... moq syvet e da se opitash sys vyprosnite ti dvama priqteli, da vidite kyde si go ostavil predi ... ili v kogo , i da po4nesh tyrseneto si ottam, shtom e kato jiv, zna4i i toi trqbva da ostava po nqkoq sleda ...
КраяТ Е СамО ЕднО НовО НачалО