ръце в съня

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Мнениеот ChaoS » 25 Май 2005, 21:07

Мило Славейче,
Искам да те попитам... ЗАЩО ВСЕ СЕ ЗАЯЖДАШ, КЪДЕТО И ДА ТЕ ЗАСЕКА, ЧЕ СИ ПИСАЛ?
Не за друго, просто цъфваш и повличаш темата в друга посока, отклонявайки всички от основния въпрос.

П.С.: Ама наистина ли ти трябват два дена за да сгрееш какво ти говорят? Май ще ми се наложи да стана "врачка" ако някога трябва да говоря с тебе, за да ти задавам въпросите предварително.

П.П.С: И все пак се надявам да не ми се обидиш- не влагам нито едни негативно чувство в текста горе. Само това, което мисля и извеждам от всичко видяно.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот nightingale » 26 Май 2005, 06:51

Здравей отново Chaos...приятно е да те чете човек... :smile:
Прав си донякъде, но това, което правя се нарича атака срещу АЗ-а. Досега трябваше да сте го разбрали. Тъй че по въпроса за сгряването не заприличвай на AZA, който "ни в клин ни в ръкав" се включва по всяка тема. По темата Кой е ИСТИНСКИЯТ враг пише:"Как би спорил с неперсонално същество?" А сега си го задай на себе си този въпрос! Till_it_sleeps е тази, която още от началото когато се включи по темата за врага се опитваше да отклони въпроса и защо нито веднъж не успя? Има много общо с това дали държи или не съвсем на АЗ-а си.
Още веднъж...това, което правя не е заяждане, а атака срещу АЗ-а. И тъй като АЗ-а не е неотделим от човека помисли, о Chaos :-P дали това, което правя е вредно или не съвсем.
JUST PASSING THROUGH...
Аватар
nightingale
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот till_it_sleeps » 26 Май 2005, 14:31

men malko mi zaprilicha na KONTRAataka ot edno goliaaamo i lesno ranimo samochuvstvie.
ne mislish li che triabva predi da se zahvanesh da opraviash drugite-purvo da opravish sebe si?
i az ne se zaiazhtdam (kakto ti priemash vsiako mnenie, razlichno ot tvoeto), prosto izkazvam lichno nabludenie. moze i da ne e viarno, no moze i da e. taka che nisto ne ti prechi da se zamislish. ;)
Аватар
till_it_sleeps
MagicGateBg Приятел

Мнениеот nightingale » 26 Май 2005, 17:24

till_it_sleeps какво ще кажеш да се върнем в изходна позиция и по този начин да стигнем заедно до това кой се заяжда и кой просто се опитва да помогне...за това кой е с високо и "ранимо" самочувствие...става ли? Да речем, че отговора е да!
Тази тема се казва "ръце в съня" нали така? Това, което казваш, че ти се е случило в сънуването си е чиста проба осъзнат сън макар и само за момент. Ти имаше въпроси относно този сън и всички ти казаха по нещо, но когато дойде момента да прочетеш, че ако искаш да сънуваш трябва да спреш да правиш секс точно тогава започна негодуванието ти. Всички съвети, които ти бяха дадени до един бяха полезни, но всяко знание си има цена все пак. Цената за върхови постижения в сънуването е "безсексието" :mrgreen: Но когато опре въпроса до практика, а не само до думи, започват споровете, защото е лесно да пишеш в сайта, но какво става когато трябва да действаш. Но ако кажеш "Не съм ти искала съветите" ще сложиш край на това. Ти и без това спомена Кастанеда, само че учението от неговата приемствена линия не е нещо, с което можеш да празнословиш. Ако искаш се съгласявай с последното. Ти поиска съвет и след като получи такъв се разбунтува срещу него. Кой е с ранимо самочувствие?
JUST PASSING THROUGH...
Аватар
nightingale
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот till_it_sleeps » 26 Май 2005, 18:13

ок, нека пак да пробвам да ти обясня :smile: не се нерви-прочети този пост без вражда.
не съм казала-че не ти искам съвета-дори напротив. темите ти за володара четях с голям интерес и това че съм те питала туй-онуй не бива да те кара да си мислиш, че се заяждам-просто съм любопитна (това си го признавам без бой) :smile:
колкото до другото-така е, прав си, сънят беше частично осъзнат, но само частично. чела съм точно тази книга на кастанеда, за която може би ти говориш. това, което е казано там е вярно, но е описано по доста примитивен начин. точно това не ми харесва много много у него-всичко се описва на ниво 'племенно шаманство'. не че е грешно, но не е избистрено. нещата имат други имена, не е обяснено защо се прави дадено нещо и т.н. точно това кара хората да си мислят, че кастанеда има учение, коренно различно от останалите. не е така-в основата си то е едно и също-просто имената са други. както и да е-това за съня и връзката му с Кастанеда. нея я има-не отричам.
а това за секса много искрено ме учуди, защото по онова време имах много проблеми, живеех на друго място, бачках по 13 часа и в рамките на около 6 месеца нито имах времето нито настроението да буда с някои.
колкото до това кой пол сънува повече наистина не съм съгласна-аз също говоря от практика, а не само от разсъждения :smile:
хайде, със здраве, надявам се тоя път поне да сме се изяснили. :smile:
Аватар
till_it_sleeps
MagicGateBg Приятел

Мнениеот nightingale » 27 Май 2005, 07:24

Знанието, за което пише Кастанеда е знание на тялото, а не на ума. Не си разбрала за какво пише той защото не си имала достатъчно енергия. Думите имат много малко значение за описание на нещата.
Така и не разбрах за какви нерви говориш. Няма такова нещо.
JUST PASSING THROUGH...
Аватар
nightingale
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Poison » 14 Юни 2005, 10:25

Нищо не разбрах от тоя Кастанеда. Много трудно се чете бееееее
Аватар
Poison
MagicGateBg Фен

Предишна

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения