Житните кръгове

Статии на окултна или магическа тематика. Ако не сте автор на статията, добре е да се посочи източника на информацията.

Модератор: venus

Мнениеот venus » 09 Апр 2008, 13:27

Интересен сайт тук.
Превод на английски тук: Kapitel 1 - Korn icons: geometric figures in grain and rapeseed fields
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот ~Talyn~ » 09 Апр 2008, 17:34

Казва се,че това бил начин да общуват с нас.Или друга теория: това са боли техните кораби.С най-различни форми. Аз смятам,че е възможно да съществуват.Защо не?Щом на нашета планета се е зародил живот,защо не и някъде другаде из Вселената? Както даваха по БТВ документите : Факти и мистерии ,че над българска територия са имали безброй много докоментирани летящи обекти,които развивали безумна скорост за наши дни.
Аз и баща ми стояхме на терасата(живея между Стара планина и Средна гора) и изведнъж над Средна гора се появи бяла точка,която се забелязваше много добре.Опитахме да я снимаме,но с GSM не стават добре... За щастие,един от съседите го е снимал с камера.Виждат се 5 светлини въртящи се в кръг. Интересното е,че стоя там над час,но не постоянно.Светеше 30 секунди и после за 30 секунди изгасваше(засичах),просто така.Не се виждаше,че се изтрелват някакви фоерверки или нещо друго.Просто така,като лампа...светва и изгасва.После изведнъж изчезна.
Всичко е просто!
Аватар
~Talyn~
MagicGateBg Приятел

Мнениеот venus » 10 Апр 2008, 09:08

Енергетиката на бъдещото човечество на фин план се различава коренно от нашата енергетика. Матрицата на бъдещото човечество е вече формирана и една от причините за многото сложни заболявания е несъответствието на полевите параметри на съвременния човек по отношение на тази матрица. Всички онези, чиито параметри се окажат по-ниски от определено ниво, ще се поправят чрез болести или ще умират. Четири основни параметъра има максимално значиение: духовност, чувство за любов, здрава психика и минимално равнище на подсъзнателна агресия. Допълнителни параметри са състояние на душата и поведение.

Веднъж ми попадна списание със снимки на странни кръгова в полетата на Англия. те ме заинтригуваха. Ако тези кръгове са начертани от някого, с това се преследва определено информационно въздействие върху хората. Проверих въздействието им по основни параметри, по обща полева структура, по информационно поле. Кръговете оказват положително въздействие на всеки човек, който ги гледа.

Сега трябваше да се намери авторът им. Струваше ми се, че това са извънземни жители, но ме смущаваше факта, че при появата на кръговете хората не са видели никакви НЛО по тези места. Механизмът на поява на кръговете беше непонятен.

Започнах да изследвам причината за появата на кръговете на фино ниво. Оказаха се други светове. Съседните светове могат да общуват помежду си само на много фино информационо ниво. При определена степен на плътност пространството и времето изчезват, остава само информацията, която след контакт с информационното поле на Вселената се реализира, като се разгръща във времето и пространството.

Енергийният контакт може да разруши обвивката между световете и да доведе до гибелта им. Нашето мислене днес прилича на нарастващ раков тумор и твърде много вреди на всички съседни светове. При това ако се изреже, тоест ако цивилизацията на Зелята загине, това съвсем няма да оправи вредата, нанесена от човечеството, тъй като нашите полеви структури са нерушими.

Затова в интерес на всички цивилизации и други светове е да ни спасят духовно. Те могат да оказват въздействие върху нас само информационно. Въздействието само върху нашето подсъзнание е недостатъчно. Човекът е уникална система, в която фините информационни нива доста бързо се превръщат в енергийни, а после във физически - идеята се превръща в материя.

От 4 до 5 часа сутрин е най-силно активизирането на подсъзнателните стурктури у човека, когато дълбокото подсъзнание излиза към повърхностните слоеве. В зоната на поява на кръга в 3 часа през нощта започва активно изпращане на информация на фино ниво с определени програми, насочена към подсъзнанието на няколко десетки хиляди души. Подсъзнанието на тези няколко десетки хиляди човека се фокусира в една точка на дълбочина около 200 метра под земята, под мястото, където трябва да се появи кръгът. Около 4 часа сутринта енергията се реализира вече на физическо ниво и за 1-2 минути посевите се разполагат съответно на заложената информационна програма. С това се обяснява отсъствието на каквито и да е видими причини за смачкването на стаблата.

Съединяването на два кръга представлява свързване на две цивилизации. Всички фигури са послания за любов и единство.

Сергей Лазарев
Последна промяна venus на 10 Апр 2008, 09:32, променена общо 1 път
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот n0angel0s » 10 Апр 2008, 09:20

Аз пък си мисля, че ние сме малките опитни зайчета на другите развити раси и цивилизации.. знам ли.. И те са странни птици..
ВсичкиС@Н0рмалниС@моА3нЕ!
Аватар
n0angel0s
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Alucard » 10 Апр 2008, 10:08

Хубава статйка ама не е съвсем истина. Преди няколко години се появи видео запис на който е заснето създаването на житните кръгове веднага след появата му беше изследван и уточнено че не е фалшификат и набързо беше засекретен и забравен. НЛО или така познатите ни "летящи чинии" имат съвсем земен произход а сега малко урок по история и авиация: През 1940г Хитлер поискал нов самолет разузнавач в нацистка Германия започнали разработката на самолет без крила поради странния успех на проекта той бил преместен под егидата на СС и бил именован "врил". Тогава започнали да се разработват такива самолети но въоражени. По време на битката за Сталин град руснаците успели да свалят един Врил бързо разучили устройството му и не след дълго руснаците също имали такъв самолет. Съвместно с "Врил" бил разработван "самолет крило" модернизираната версия на Б-2 създадена от маериканците нито един немски самолет не е запазен здрав. След края на войната започва отвличане на учени разбирасе руснаците успяват да отведат в плен повече учени и започват разработки съвместно с техни учени. По късно и амеркианците започват както и създават по горе споменатия Б-2 все още не се знае този самолет как се е стабилизирал при ограничената технология през 1940г но Б-2 се стабилизира при полет от 10 супер компютъра всеки следящ определена част от самолета. След войната започнали да се появяват странни обекти в небето над САЩ и то в близост до воени бази или инсталации. По това време е създаден полигон за тестване на бомби и самолети така известния " Зона 51" там били създавани всякакви самолети повечето остават заровени в пустинята на части така че никой да не ги намери. Както повечето сигурно знаете се смята че под базата има някакви подземия почти вярно на скоро започнаха изявления на бивши военни работили там или по други подобни бази те споделиха доста странни неща както и квалификацията на извънземните ни посетители оказват се доста видове. И разбира се както в повечето холивудски сценарии едните искат да ни унищожат а другите да помогнат също споделиха че всички тези демони дракони и изобщо същества от митове и легенди съществуват и са под видове на определена раса населяваща центъра на Земята. Те ни наричали "терани" ,Тера в превод означава земя ще ви излъжа от какъв език е.
По повод скорушните публикации на БТВ за случай в България на свидетелства на НЛО също са част от истината оказва се че нашите военни успяват да скрият как над София през 1990г са забелязани повече от 20 издължени сребърни летателни тела всиящи във въздуха видени от хиляди очевидци. Както и така известния феномен Царичина или както по късно разбрах "обект №1" само за него има сведения няма други сведения за останалите обекти колкото и да са били те. На територията на България е има и доста други сличай на среща от третия вид според класификацията на американците тоест разговор с извънземните. Старнно но при нас няма толкова свидетелства за отвличане от колкото в Америка и Англия, може би просто не сме сериозни на тази тема.
Аватар
Alucard
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ~Talyn~ » 10 Апр 2008, 16:07

Alucard написа:Хубава статйка ама не е съвсем истина. Преди няколко години се появи видео запис на който е заснето създаването на житните кръгове веднага след появата му беше изследван и уточнено че не е фалшификат и набързо беше засекретен и забравен. НЛО или така познатите ни "летящи чинии" имат съвсем земен произход а сега малко урок по история и авиация: През 1940г Хитлер поискал нов самолет разузнавач в нацистка Германия започнали разработката на самолет без крила поради странния успех на проекта той бил преместен под егидата на СС и бил именован "врил". Тогава започнали да се разработват такива самолети но въоражени. По време на битката за Сталин град руснаците успели да свалят един Врил бързо разучили устройството му и не след дълго руснаците също имали такъв самолет. Съвместно с "Врил" бил разработван "самолет крило" модернизираната версия на Б-2 създадена от маериканците нито един немски самолет не е запазен здрав. След края на войната започва отвличане на учени разбирасе руснаците успяват да отведат в плен повече учени и започват разработки съвместно с техни учени. По късно и амеркианците започват както и създават по горе споменатия Б-2 все още не се знае този самолет как се е стабилизирал при ограничената технология през 1940г но Б-2 се стабилизира при полет от 10 супер компютъра всеки следящ определена част от самолета. След войната започнали да се появяват странни обекти в небето над САЩ и то в близост до воени бази или инсталации. По това време е създаден полигон за тестване на бомби и самолети така известния " Зона 51" там били създавани всякакви самолети повечето остават заровени в пустинята на части така че никой да не ги намери. Както повечето сигурно знаете се смята че под базата има някакви подземия почти вярно на скоро започнаха изявления на бивши военни работили там или по други подобни бази те споделиха доста странни неща както и квалификацията на извънземните ни посетители оказват се доста видове. И разбира се както в повечето холивудски сценарии едните искат да ни унищожат а другите да помогнат също споделиха че всички тези демони дракони и изобщо същества от митове и легенди съществуват и са под видове на определена раса населяваща центъра на Земята. Те ни наричали "терани" ,Тера в превод означава земя ще ви излъжа от какъв език е.
По повод скорушните публикации на БТВ за случай в България на свидетелства на НЛО също са част от истината оказва се че нашите военни успяват да скрият как над София през 1990г са забелязани повече от 20 издължени сребърни летателни тела всиящи във въздуха видени от хиляди очевидци. Както и така известния феномен Царичина или както по късно разбрах "обект №1" само за него има сведения няма други сведения за останалите обекти колкото и да са били те. На територията на България е има и доста други сличай на среща от третия вид според класификацията на американците тоест разговор с извънземните. Старнно но при нас няма толкова свидетелства за отвличане от колкото в Америка и Англия, може би просто не сме сериозни на тази тема.

Според мен това вече е прекалено(говора за уж създанията от центъра на Земята).Тези митологочни същества...и да ни наричат "Терани"...според мен тва са идиотщини,не се обиждай,ама центара на Земята на всички е извесно,че е активно ядро...
Всичко е просто!
Аватар
~Talyn~
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Alucard » 10 Апр 2008, 16:58

Не се обиждам и аз така смятам за центъра на земята но това е което съм прочел а не че е точно така. Колкото до митологичните същества пример е "Нага" има снимка на американски военни държащи 12м змия с глава на кон както и други рисунки и снимки на подобни същества всичките са направени в Индия. А това кой как ни нарича имах предвид за извънземните това го чух в интервю на строителен работник участвал в строежи на подземни бази в Невада.
Аватар
Alucard
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот venus » 10 Апр 2008, 17:33

E, всичко това са хипотези и трябва да приемаме всяка информация с известна доза критичност. Реалност са само кръговете :)
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот Alucard » 10 Апр 2008, 19:24

Не точно всичко друго с изключение на последните забележки от страна на ~Talyn~ си е истина.
De spiro spero!
Аватар
Alucard
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот alana_lire » 31 Юли 2008, 13:40

наскоро даваха уикенд на извънземните по history tv - даваха за житните кръгове..та там един професор и шайка студенти разказаха как са направили кръгове и как след тях почнали и други да се появяват ...на живо демонстрираха извънземната техника за образуването на кръговете , а тя е - много ентусиазъм ,търпение и здрави ръце ,които да издържат часовете работа с огрона дъска за оформяне на житните "послания''....
не знам до колко е вярно,но пред камерата успяха прекалено добре да се справят ....цяла фигура направиха!!!
А по повод Царичина има много интересни статии и чертежи....
Но мен повече ме заинтригува историята за предполагаемата гробница на египетската богиня Бастет в Градище!!!
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот Alucard » 31 Юли 2008, 22:04

Това за житните кръгове го знам, в предаванането и им трябваше доста време, проблемът е че житните стръкове са пречупени а не огънати както при оригиналните кръгове. Второто е че има много силно магнитно поле около житните кръгове и чест намират малки сверички.

По случая "Царичина" намерих на англ. и е в размер на 80 страници или нещо подобно.

А това за гробницата е ново може ли линк или малко инфо??
Аватар
Alucard
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Goeyn » 01 Авг 2008, 07:23

Така. Тъй като добре си птиказаваме за зона 51 и различни конспирации :) нека и аз взема думата за малко.Нека ви разкажа една приказка:
Приказваме за НЛО и по точно че след края на втората световна войнав небето над нас започнаха да се наблюдавет все повече Неиндефицирани обекти. Според различните хипотези това е така защото братята по разум са видели атомните атаки над Хирошима и Нагазаки.Толкова бил силен взрива (хипотези колкото искаш). И така се решили да ни дойдат на гости през 1947.Както става по филмите извънземните пърмо пристигат на индианска земя - САЩ. Малко по-късно идва инцидента в Розуелили или страстите христови за много уфолози. Тогавашния президент на индианското племе Хари Труман задейства операция MJ 12 - “Маджестик 12”. Тази организация се състояла ота 12-те най на Америка: най-авторитетните американски учени и военни специалисти и представители на секретните служби. По- късно в тази организация са приемали и нобелови лауреати. Та целта на тази организация е била изследване на НЛО. Говорело се че дори Маджик 12 се сдобила с здрава летяща чиния! Да факт, но малко след ползването и тя се взривила (80-те години не съм сигурен в щата Невада) Взрива бил толкова силен че се видял на 1000 км - полигона бил в пустинята. Много малко знаели със сигурност кои са тези 12 в тази организация. Дванайсете имали почти неограницени права. Имали достъп до всякакви секретни документи и отговаряли за действията си единствено пред президента. Смята се, че като "спонсор" зад тях стой капитала на Рокфелер.
Стана ли ви интересно а ;) .Тука спирам, ако искате да разберете за дейността на МДж-12 има достатъчно инфо в гугъл. Прочетете не само за прословутата зона 51 а и за area S-4
Аватар
Goeyn
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Alucard » 01 Авг 2008, 08:16

Повечето по тази тема го знам но Америка не ми е интересна не могат да пазят тайните си.
НЛО се заражда към 1940г в Германия, Хитлер е искал нов самолет с който да спечели войната. Тогава подразделенията на СС поемат задачата и заедно с една окултистична тяхна организация (Не си спомням името) започват проекта под наименованието "Врил 1". Споменава се само че са имали невероятен успех с проекта и започват още проекти, както и разполагането на различни бази на територията на Германия, все още тези бази съществуват но повечето са наводнени в края на войната за да не могат съюзниците да намерят техните изследвания. По това време САЩ заловяват немска подводница и по нейни данни те постоянно са правили курсове до Антарктида закарвайки различна техника, хора, учени. 1945-46 излиза документ в който се изписва името на базата и заповед за нейното унищожение, към нея отплават два самолетоносача, 4 разрушителя няколко торпедоносеца и ред други кораби. При достигане на целта корабите са нападнати от летящи чиний по данни на очевидци излетяли от водата, потъват 3 кораба и нито една противникова загуба, при което американците се отеглят и повече не са се доближавали до там.

Ако ви е станало интересно и други неща мога да напиша по случай така странните НЛО на нашата планета. :wink:
Аватар
Alucard
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Goeyn » 01 Авг 2008, 08:24

Това, че американците не могат да пазят тайни нз далие така.Според някой уфолози американците нарочно разсекретяват информация малко по малко, за да се види каква ще е реакцията на населението. Тъй като преказваме за америка трябва да обърнем внимание и на братята руснаци
които сравнение с американците знаят да пазят тайни (доста по-малко се говори тоностно техния военен напредък или няма такъв, или се пази доста в тайна). Да не забравяме и другата супер сила Китай - те пък какво имат. До сега говорихме от втората световна война до сега, дайте да разгледаме посещенията на НЛО през средновековието и в древността (има и такива источници).
Аватар
Goeyn
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот alana_lire » 01 Авг 2008, 12:04

оххх,знаете ли,аз в толкова много неща вярвам,включително в извънземните,но до сега никой не е успял да ми докаже ге наистина ги има,или ако ги има ,че изобщо са посещавали земята....неща от вида : " видях ги...отвлякоха ме,бяха малки сиви/зелени човечета с големи очи и 3 пръста...дрън дрън дрън....." не ме впечатляват!да ми размахва кухненско фолио(в 2/3 от случайте наистина е доказано че е домакинско фолио)и да ми се кълне пред камерата че било от извънземните.....да да!!извинявам се за негативизма,но просто като че ли спрях да се надявам че ги има...но човек винаги се е надявал да не е сам в тая огромна вселена,и наистина самата идея че сме само ние от една стана е тъжна,а от друга абсурдна....цяла веслена,милиарди звезди че и повече и само една планета с живи организми...
не знам дали има такива сред вас ,които се интересъват от военна история,но аз покрай баща ми съм гледала адски много филми за развитието на военната промишленост и мога да кажа че има оръжия ,за които си знае само департамента по отбраната,оръжия ,които на нас биха ни изглеждали извънземни !
искрено се надявам ако има извънземни ,то поне да не са като ония от "Пришалецът" или като"Хищникът"!! :roll:
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот Alucard » 01 Авг 2008, 17:21

Военната история е нещо много интересно, но защо се надваш те да са враждебно настроени към нас?
Аватар
Alucard
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот alana_lire » 02 Авг 2008, 10:24

хммм,ако прочетеш внимателно мнението ми ще видиш че се надявам ДА НЕ СА враждебни !!!
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот Alucard » 02 Авг 2008, 10:27

О да извинявам се, пропуснал съм една думичка.
Аватар
Alucard
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот alana_lire » 02 Авг 2008, 12:40

хмм,няма значение..а ето и за Бастет:
Чуят ли непознат да пита за Мишкова нива, хората в Малко Търново млъкват и многозначително сключват вежди. В очите им се чете зле прикрит страх и явно нежелание да се забъркват с поредния пришълец, дошъл да търси "онова нещо". Под "онова нещо" тук се разбира подножието на връх Градище и всичко свързано с легендата за египетската богиня с глава на котка и тяло на жена – Бастет. Историята започва през 1980 г. с откриването на древна карта. Научните сътрудници бързо установили, че документът датира от няколко хилядолетия пр.н.е., и побързали да докладват на Людмила Живкова, която го отнесла на пророчицата Ванга. Гадателката видяла извънземна раса, пристигнала преди сто века на Земята. Живкова изпраща спешно експедиция за разкопки в местността. Тя попада на вход, водещ към дълбок тунел, в който открива камъни от черен гранат с гравирани мъжки профили и един сферичен с 12 стени. За последната находка археолозите твърдят, че е информационен носител, подобен на днешните микрочипове. Находките били изпратени незабавно по разпореждане на Живкова в ГДР за лабораторен анализ, но там изчезват безследно.Най-голямата мистерия обаче е случилото се в началото на април 1981 г. Още първата нощ лагеруващите в подножието на връх Градище стават свидетели на необяснимо свръхестествено явление. Върху скалата се появяват две фосфоресциращи човешки фигури. Едната на седящ в царствен трон мъж, а другата - втора мъжка фигура зад него.Експедицията приключва веднага след ненадейната кончина на Людмила Живкова. Службите за сигурност незабавно прекратяват всички проучвания и дори забраняват достъпа до района. В серията публикации, прокраднали се, преди да се наложи абсолютна цензура по случая, изследователите описват, че върху скалите на връх Градище са открили странни знаци, геометрични символи и йероглифи, идентични с тези върху древния пергамент. Именно по тях те се уверили, че Ванга е открила точното място. Тези знаци обаче са били заличени след прекратяването на проекта. Днес върху скалите е останало само полуразрушено от времето изображение на котешка глава.Местни жители твърдят, че щом доближат до мястото, усещат силно негативно енергийно излъчване. Необяснимата енергия е била засечена и със специални уреди от изследователския екип на Живкова в началото на 80-те. Според работилите по проекта лъчението идва от вътрешността на връх Градище. Именно с енергийното излъчване те обясняват и доста големия терен със странна симетрична форма, върху който не никне трева. Площта стои оголена, въпреки че почвата е плодородна. Тайната остава затворена в гробницата на Бастет, твърдят изследователите. Те не изключват и версията, че в нея се намира и библейският кивот със скрижалите. Както и вариантът това да са просто изоставени рудни галерии.
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот Goeyn » 02 Авг 2008, 13:13

Нека не бъдем егоисти като смятаме че сме сами на този свят. "Истината е някаде там".
alana_lire бративчет ми като беше граничар в Малко Търново разправяше за доста "митове" в околността.
Като спомена за пришълец се сещам и за онова същество което броди в Пуерто Рико - става дума за чупакабра. Най-вероятно си чувала за него, защото гледам се интересуваш от НЛО а там нешата малко са свързани.
Аватар
Goeyn
MagicGateBg Наблюдател

Следваща

Назад към Окултни Статии

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор