Модератор: EliKarim
puntina написа:Аз мисля да рискувам... Познайте коя съм аз подсказвам(най-грозната)
puntina написа:Аз мисля да рискувам... Познайте коя съм аз подсказвам(най-грозната)
Или ме познаваш..или си видял петаграмата.Ааа как не го забелязахте,то е очеизвадноD'Argo написа:puntina написа:Аз мисля да рискувам... Познайте коя съм аз подсказвам(най-грозната)
Не сте грозни! Според мен ти си момичето с черната блуза и военният панталон.Ако е така,ще ти кажа от къде предполагам,че си ти.
puntina написа:Или ме познаваш..или си видял петаграмата.Ааа как не го забелязахте,то е очеизвадноD'Argo написа:puntina написа:Аз мисля да рискувам... Познайте коя съм аз подсказвам(най-грозната)
Не сте грозни! Според мен ти си момичето с черната блуза и военният панталон.Ако е така,ще ти кажа от къде предполагам,че си ти.
Скоро да постна още снимки,които са по-акъуални...че там съм мн мн зле..D'Argo написа:puntina написа:Или ме познаваш..или си видял петаграмата.Ааа как не го забелязахте,то е очеизвадноD'Argo написа:puntina написа:Аз мисля да рискувам... Познайте коя съм аз подсказвам(най-грозната)
Точно заради пентаграмата! Какво печеля?