1.Как се осъществява едно такова пътуване?
2.Има ли някакво упражнение за начинаещи, защото предполагам, че няма да ми станат нещата от първия път.
Абе като цяло, как за първи път да подходя към подобно нещо.

Модератор: Nemezius
Lubopitko написа:Благодаря ви много за изчерпателността.
А има ли начин да влезна в астралното поле на мой познат и да видя какво се случва с него или да го накарам да усети присъствието ми. Питам това, защото една приятелка го е правила, но не искам да я ангажирам да ме учи.
http://mandragora.hit.bg/astralnibitki.htm
Ми караше ме да си затварям очите и да си представям как се обвивам в разни светлини,как ставам лека като перце,как се качвам по някакви стълби и ме питаше какво виждам там,а аз ест там виждах някоя страна,в която вероятно съм била някога. Или пък ме караше да си представям предмет от миналото.Да приближавам спектъра на представяне и да се вглеждам в детайлите му и после да създам случка от миналото с този предмет и тогава пред очите ми изплуваше картина от момента,в който е бил предмета до мен. Ест виждах случката,сцената и си давах сметка ,че примерно там съм сгрешила или не.. и такаB-L-O-T написа:Какво ти е правила баба ти ?
Аз мога да ти докажа. Интересно ти е как? Телепортирам се в сънища на познати. Как го правя? Излизам от тялото си,обикалям си около него,отварям вратата и ходя по улиците,представям си ги като тунели от дървета. Стигам до обекта и го викам. Викам докато не ме чуе,когато спят чуват.FINCI написа:Някой вообще може ли със сигорност да каже(да докаже) че е успял да направи астрална проекция..................интересно въпросче нали...........