Житните кръгове

Статии на окултна или магическа тематика. Ако не сте автор на статията, добре е да се посочи източника на информацията.

Модератор: venus

Мнениеот Black » 08 Авг 2008, 08:13

Малко се отклони темата от кръговете,но както и да е,за тях има и теория ,че са нещо като карта или ориентир.Колкото до извънземните препоръчвам на всички да гледат Secret Space - Illuminati Conquest of Space,има го в замунда.Определено съм им фен на илюминатите.СС учените отвлечни от американците работещи в агенцията НАСА получават феноменален бюджет следд разработките им по фау-1 и фау-2 и някой други който не се спомват навсякъде,а именно летящите чинии.
Аватар
Black
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Black » 08 Авг 2008, 08:19

Забравих да кажа и основното което исках да кажа за житните кръгове понеже се отплеснах с някакви размацани неясни снимки на летящи холандци.Според медиуми(сред който и ванга) нло пътува през измеренията,имат невероятно развита технология,следят ни от векове,знаят нашето равнище,идват от други светове или нечовешки големи разстояния и за какво?Да потъпчат малко из тревата?За да кажат здравей? Някакси не ми се вярва.
Аватар
Black
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Lord Njarlathotep » 08 Авг 2008, 08:25

Ами ако са дебили?
Изображение
Аватар
Lord Njarlathotep
MagicGateBg Фен

Мнениеот Black » 08 Авг 2008, 08:31

Хе хе ,ами имам и такава теория-че са малко неориентирани,малко неадекватни маневри правят с летящите чинии,незнам колко конски сили са ,но ми изглеждат доста бързи.Заключение-или карат някакви неориентирани,или пияни или надрусани....с други думи трябва да им вземат книжките:)
Аватар
Black
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Lord Njarlathotep » 08 Авг 2008, 08:38

А може шофйорите да са им жени.... тъй че за момет ми стана жал за тях....
Изображение
Аватар
Lord Njarlathotep
MagicGateBg Фен

Мнениеот alana_lire » 08 Авг 2008, 11:45

знам ви аз че все жените сме ви виновни,но просто не ви виждам как ще живеете без нас!!!
а и това че за някой от нас снимките са неясни - има решение- посещение при офталмолог !
моля за по смислени лирически отклонения по темата!!!
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот Black » 08 Авг 2008, 12:06

alana_lire
Аз лично немисля ,че жените са по-лоши шофьори от мъжете.И да ...определено осмисляте до голяма степен живота ни.Колкото до снимката....съжелявам ,но найстина немога да еидя какво точно е снимано и я намирам за неясна или най-малкото нефокусирана.Може найтина да е сниман и ескимос на северния полюс ,може и да е летящ човек,може и да е кукла завързана на корда...Не съм искал да засегна никой,ако съм го направил определено е било неволно и се извинявам.
Аватар
Black
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот alana_lire » 08 Авг 2008, 15:59

не се извинявай за мнението си - всеки има различни виждания по определени топици от живота...само моля по-малко забежки и отклонения от обсъжданите те,мисли....и тнт..молбата ми е към всички!
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Предишна

Назад към Окултни Статии

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор