Снимки на потребители

Ако нещо има да споделите, каквото и да е, тук е мястото да го направите. В казана на Вещицата се забъркват сяк`ви манджи, Вие предложете какво?

Модератор: EliKarim

Мнениеот Dagon » 09 Авг 2008, 13:44

1. От къде идват ник-овете ви и какво означават? Ми, ника ми е доста праволинеен, няма какво да му обяснявам...
2. Какво означават аватарите ви ,какви чувства изразяват? Усмивката ми е същата на живо, поне така твърдят много хора...
3. Какво е първото нещо,което си помисляте,когато сутрин се видите в огледалото?И харесва ли ви? "Тебе кой те пусна от твойта клетка". За харесването не ме вълнува особено..
4. Кое е мястото,на което бихте мидитирали или се чувствате спокойни,винаги? Банята (подчертавам: под душа, не на кенефа)
5. Кое е вашето любимо животно? Не знам...
6. Как определяте себе си като характер? другите да кажат...
7. С каква магия/изкуство се занимавате? --- пише си в профила ми...
8. Разкажете ни някоя интересна случка. пфффф, сам си правя всичко интересно...
9. От колко години се занимавате с магия? 5-6, подхванаха ме от доста рано...
10. Защо започнахте да се занимавате? "Намериха" ме
11. От къде научихте за това изкуство? Четох доста
12. Сънувате ли често? Да
13. Кой до сега е най-големият ви кошмар? Че съм нормален...
14. А кой е най-приятният ви сън? Ми... абе, много е странен
15. Какво работите/какво учите?Харесва ли ви специалността? харесва ми, другото е мн дълго за изписване
16. Ако желаете ,сложете ваши снимки. сложих веч
17. Какво ще пожелаете на форума? Някои свестни личности да спрат да се възприемат толко на сериозно...
Last exit for the lost...
Аватар
Dagon
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот willo0w » 10 Авг 2008, 13:51

Аз от тук съм най грозна.. ето ме пак www.impulse.bg/user/_hRiSiTyYy_ :P няма друга/друг по грозен от мен :)
Аватар
willo0w

Мнениеот BallFace » 10 Авг 2008, 15:05

willo0w написа:Аз от тук съм най грозна.. ето ме пак www.impulse.bg/user/_hRiSiTyYy_ :P няма друга/друг по грозен от мен :)

Красива си, казваш, че си грозна, защото имаш комплекси и искаш някой да ти каже, че си много красива.
Красива си.Доволна ли си icon_flowerface
Аватар
BallFace
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот EliKarim » 10 Авг 2008, 15:11

Не одобрявам риска да се поставят снимки на този сайт. От поставените само една е със защита...
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот FireSun's Viking » 10 Авг 2008, 15:17

И това е твойта нали - хахаха
HAMARR, HELGA VE THETTA OK HINDRA ALLA ILLSKA!!!
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот EliKarim » 10 Авг 2008, 15:20

FireSun's Viking написа:И това е твойта нали - хахаха

А ти да си видял някъде моя снимка?! Не бъди наивен!
Последна промяна EliKarim на 10 Авг 2008, 15:35, променена общо 1 път
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот FireSun's Viking » 10 Авг 2008, 15:21

Аз те виждам и без снимка Ели :)
HAMARR, HELGA VE THETTA OK HINDRA ALLA ILLSKA!!!
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот EliKarim » 10 Авг 2008, 15:24

FireSun's Viking написа:Аз те виждам и без снимка Ели :)

В такъв случай не виждаш снимка! :) Пази си очите и мисълта и пести думите си!
Късмет!
:wink:
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот МагНаско » 10 Авг 2008, 16:00

EliKarim написа:Не одобрявам риска да се поставят снимки на този сайт. От поставените само една е със защита...

Това е лично твое мнение . Ако някой опитен иска да ти навреди не му е нужна снимка , или ти се пазиш от дечурлигата в този сайт който пробват това онова с надеждата да подейства ? Всеки има право на свое собствено мнение и според мен не е редно да налагаме мнение над другите който реши нека да качи своя снимка който не ще да не качва .
истината е някъде там
Аватар
МагНаско
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Sa'amfira » 10 Авг 2008, 17:03

EliKarim написа:От поставените само една е със защита...

Според мен е хубаво да знаеш срещу кой говориш!За това аз лично одобрявам.Но пък,ако те е страх от такива неща си направи защита не на снимките,а на себе си!Ето,примерно,мен ме предупреждава Тхар(животното на силата ми) и моментално издигам "щит"!

Но това си е лично мое мнение :roll:
“Без задръжки. Без граници. Без ограничения.”
Аватар
Sa'amfira
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот EliKarim » 10 Авг 2008, 17:18

МагНаско, така е, това е лично мое мнение и никой с нищо и никъде не налага на някому каквото и да е! Или не? Не коментирам себе си и своята защина, нима някой би направил такъв коментар за собствените си слабости?! Знам как може да се навреди, знам и как става със снимките. Коментара ми в случая беше друг... И впрочем твоята снимка и ти самия нямат нужната защита. :) Бъди сигурен.

Sa'amfira, нима мислиш че ме е страх от нещо подобно?! Благодаря за съвета, ако визираш лично мен, но след толкова години мога да се защитавам :) :) :)
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот Mason » 10 Авг 2008, 17:52

EliKarim написа:Не одобрявам риска да се поставят снимки на този сайт. От поставените само една е със защита...

тази на момчето с пентаграмата ли ?
Аватар
Mason
MagicGateBg Приятел

Мнениеот puntina » 10 Авг 2008, 18:38

Mason написа:

Всъщност да,и на мен ми е интересно коя е снимката със защита?
Аватар
puntina
MagicGateBg Приятел

Мнениеот willo0w » 10 Авг 2008, 18:54

BallFace не е така както си мислиш ;) ако исках някой да ми каже че съм красива нямаше да е точно тук :) Но мерси Все пак :)
Аватар
willo0w

Мнениеот morsko_zaklinanie » 10 Авг 2008, 19:07

Аз имам също резерви относно показването на снимки тук.. Просто защото наскоро човек, когото познавам въздейства на моя снимка, която бях сложила в мой профил в интернет. Държа ми влага само един месец, но какъв месец беше само... :oops: Не успя да получи това, което искаше от мен, но поне в крайна сметка на мен мистана ясно, как така изведнъж изпитах такова необяснимо влечение и желание да говоря с този човек при положение, че години наред не можех да го "дишам" както се казва. И въобще, все подобни работи ми правят, та гледам да не се подвизавам много открито в мрежата.
~ GoNe aLL AloNe ~
Аватар
morsko_zaklinanie
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот B-L-O-T » 10 Авг 2008, 19:11

Mason написа:

Архи ако си махне защитите ще загуби 2 кила . . . ПОздрави архи
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот Lord Njarlathotep » 10 Авг 2008, 20:18

Абе кой садист би нападнал Архи, трябва да е тоталния мизантроп и смоубиец....... та нали целия форум ще му се метне след това на главата.........
П. С. Ели щом не те е страх от никой от този форум я постни една снимчица........ може да се окаже доста полезна в самотните нощи.........
Изображение
Аватар
Lord Njarlathotep
MagicGateBg Фен

Мнениеот tentadora » 10 Авг 2008, 20:32

Малко късно виждам въпросите и все пак...
1. От къде идват ник-овете ви и какво означават?- НИКА МИ ГО ИЗМИСЛИ Puntina И НА ИСПАНСКИ ЗНАЧИ ВЪЛШЕБНИЦА, ЧАРОДЕЙКА
2. Какво означават аватарите ви ,какви чувства изразяват? - ТОВА Е ЧАСТ ОТ ЕДНА ОТ ЛЮБИМИТЕ МИ КАРТИНИ НЕ ВЛАГАМ ЧУВСТВО
3. Какво е първото нещо,което си помисляте,когато сутрин се видите в огледалото?И харесва ли ви? - ПЪРВОТО НЕЩО Е "ЛЕЛЕ КОЛКО СЪМ РОШАВА, КАК ЛИ ЩЕ СЕ СРЕША?" И СЕ ПАК ДА, ХАРЕСВА МИ.
4. Кое е мястото,на което бихте мидитирали или се чувствате спокойни,винаги? - ЧУВСТВАМ СЕ СПОКОЙНА КОГАТО СЪМ БЛИЗО ДО ВОДА И КОГАТО СЪМ С НАЙ-ДОБРАТА СИ ПРИЯТЕЛКА
5. Кое е вашето любимо животно? - ОБИЧАМ ВСИЧКИ ЖИВОТНИ, НО МОЖЕ БИ НАЙ СЕ РАДВАМ НА ЛИСИЦИ И ЖИРАФИ
6. Как определяте себе си като характер? - НЕ МИСЛЯ, ЧЕ МОГА ДА СЪМ ОБЕКТИВНА
7. С каква магия/изкуство се занимавате? - УЙЧКРАФТ
8. Разкажете ни някоя интересна случка. -.........
9. От колко години се занимавате с магия? - БЛИЗО ДВЕ ГОДИНИ И ПОЛОВИНА
10. Защо започнахте да се занимавате? - АМИ ВСИЧКО СЕ ЗАПОЧНА ОТ СЪНИЩА ИЛИ ПОНЕ МОМЕНТИ ОТ ТЯХ КОИТО СЕ СБЪДВАХА. СПОДЕЛИХ С ПРИЯТЕЛКА НА МАЙКА МИ КОЯТО ЗАПОЧНА ДА МИ ДАВА ДА ЧЕТА КНИГИ И ТАКА СЕ ЗАПАЛИХ
11. От къде научихте за това изкуство? -......
12. Сънувате ли често? - ДА, МНОГО
13. Кой до сега е най-големият ви кошмар? - ТОЗИ КОЙТО ПРЕЖИВЯХ НАИСТИНА. КОГАТО БЯХ НА 10 ЕДНА СУТРИН ВЛЕЗНАХ В СТАЯТА НА БАЩА МИ, ТОЙ БЕШЕ ПОЧИНАЛ. КАРТИНАТА КАК ПРОСТО СИ ЛЕЖИ И НЕ ДИША ТАКА МИ СЕ Е ЗАПЕЧАТАЛА В СЪЗНАНИЕТО, ЧЕ ЧЕСТО МИ СЕ ПРИСЪНВА С НАЙ-ГОЛЕМИ ПОДРОБНОСТИ.
14. А кой е най-приятният ви сън? - ТАКИВА НЯМАМ МНОГО ЧЕСТО. СЪНУВАМ ПОПРИНЦИП ГЛУПОСТИ
15. Какво работите/какво учите?Харесва ли ви специалността? - УЧА ИСПАНСКИ ВТОРИ АНГЛИИСКИ ХОМАНИТАРЕН ПРОФИЛ. АЗ СИ ГО ИЗБРАХ И СЕ КЕФЯ
16. Ако желаете ,сложете ваши снимки. ....
17. Какво ще пожелаете на форума? - ДА СЕ РАЗВИВА
Аватар
tentadora
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот B-L-O-T » 10 Авг 2008, 21:08

Може ели просто да е грозна . Много сте нетактични . . .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот Lord Njarlathotep » 10 Авг 2008, 21:10

Абе Блоте......... точно ти ли незнаеш......... няма грозна жена........ просто има недостатъчно пиян мъж...........
Изображение
Аватар
Lord Njarlathotep
MagicGateBg Фен

ПредишнаСледваща

Назад към В казана на Вещицата

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор