Една молба?

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот power81 » 09 Сеп 2008, 10:05

Може ли някой да ми каже как мога да се защитя от магии от уроки и от зли клетви какво да нося в мен за да не ме стига никога нищо дори и да ми правят магия да не действа.
Аватар
power81
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот BallFace » 09 Сеп 2008, 10:07

Има мноого защитни заклинания във форума!
Аватар
BallFace
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот power81 » 09 Сеп 2008, 10:59

Аз искам нещо универсално защото вече от толкова четене се обърках.Пускал сам тема прегледай я ето ти линк http://www.magicgatebg.com/MG/component ... /Itemid,8/
Аватар
power81
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Nemezius » 09 Сеп 2008, 11:17

И аз искам универсална жена, ама и тука важи същото правило като при защитата- ТАКОВА НЕЩО КАТО УНИВЕРСАЛНА НЯМА! Седни да четеш малко преди да питаш, ок?!
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот ekaya » 09 Сеп 2008, 11:53

Пак старта песен - щом сме магьосници имаме готова рецепта за всичко и даже универсална. Извинете ме и да минем по същество.

Видях и другата ти тема и ето какво предлагам аз:
1. Да се запознаеш с основните източници на психични атаки, както и средствата за протоводействие. На пазара има доста книги. Сещам се за Тад Андрюс - много достъпно е обаснил нещата, простовато на моменти и има доста баласт, но като начало е добре. Книгата беше "Техники за психична защита".
2. Да засилиш психичните си сили, т.е колкото си по силен - по-малко уязвим си. Не че няма да ти се случват "разни" неща, но последиците и влиянието се смекчават.
3. Започни ежедневно да се грижиш за себе си и баланса си.
Най-важното - ако ти не се погрижиш за себе си, няма кой да го стори.
4. Научи се как да се пречистваш и да правиш личен психичен щит и защита.
5. Научи се как да причистваш и защитаваш дома си и билизките си.
Lasto beth nin. Tolo dan nan galad.
Аватар
ekaya
MagicGateBg Приятел

Мнениеот power81 » 09 Сеп 2008, 12:08

Благодаря ''ekaya'' в тая ли книга има всичките тия неща коийто си ми написала.В момента чета книгата на Джон Кехоу - ''Подсъзнанието може всичко''.
Аватар
power81
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот alistar » 12 Сеп 2008, 22:33

Я,опитай нещо по-сложничко,но с доказан ефект ;) Виж в спиралата за книгите на Дмитрий Верищагин. Това е система разработвана от и за КГБ. В началото е твърде описателен,но ще сгрешиш,ако започнеш да прескачаш между редовете.Истинската защита е да направиш така,че да нямаш нужда от такава ;) Всичко останало,което започваш да градиш като защита пренасочва енергията ти в зле прикрита параноя! 90% от форумците тук са си въобразили,че са много интересни енергийно и че няой ги е нападнал..Във форума е пълно с подобни намеци:)
Аватар
alistar
MagicGateBg Приятел

Мнениеот galina_dim » 14 Сеп 2008, 05:48

Ей, Алистар!!! Уелкъм бек :)

Снощи развивахме едни теории, че най-добрата защита е липсата на такава...
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот Anuel » 14 Сеп 2008, 05:56

alistar написа:Я,опитай нещо по-сложничко,но с доказан ефект ;) Виж в спиралата за книгите на Дмитрий Верищагин. Това е система разработвана от и за КГБ. В началото е твърде описателен,но ще сгрешиш,ако започнеш да прескачаш между редовете.Истинската защита е да направиш така,че да нямаш нужда от такава ;) Всичко останало,което започваш да градиш като защита пренасочва енергията ти в зле прикрита параноя! 90% от форумците тук са си въобразили,че са много интересни енергийно и че няой ги е нападнал..Във форума е пълно с подобни намеци:)

Според мен тук е миролюбив форум icon_eusa_clap
Бих препоръчал на питащия да пробва с тройна огнена защита, ако е направена добре е чудесно средство срещу "магически" въздействия...
Верно не е панацея, но поема и неутрализира голяма част от ударите...
Аватар
Anuel
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Mason » 14 Сеп 2008, 06:06

Alistar, не зма дали човека е съгласен ДЕИР да му промени тотално живота. Половината втора степен на ДЕИР (ако не и цялата) е обяснение защо се чувстваме зле след като сме усвоили първата и как да се оправим. Разбира се, това е по-нататъшно развитие, но случаен човек може пак да се запечата :)
Аватар
Mason
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Anuel » 14 Сеп 2008, 09:04

Масон,
ДЕИР е много опасна школа, в друг форум я бях посочил като отговорна за разполагане на психотронни оръжия и у нас и в чужбина...
Руснаците загубиха студената война и се опитват да се реваншират по всякакъв начин на окултния фронт.
Имат елитни разработки в областта на психотрониката и ДЕИР заемат важно място в тази голяма игра.
Погледни им само от сайта им каква голяма мрежа са направили по целия свят, това е повече от зловещо като се има предвид какво има при тях като заден фон (по оскъдни данни от пресата у нас).
Тяхната кармология причинява само нещастия, защото верно могат да оберат негативизма от кармичния комплекс, но го стоварват (може би не като регулярна практика) върху друг неподозиращ нищо човек.
Аватар
Anuel
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот alistar » 14 Сеп 2008, 10:06

Галина здравей:) Имах проблем с паролата и генерирането на нова такава... Амбицирах се единствено заради нотификацията за ЛС тук.
Сега по темата: Масон- ДЕИР има и 3-та част ;) Освен това нищо не може да ти промени тотално живота,ако ти не го поискаш. Защо ли си мисля,че всеки обърнал се към магията иска промяна? И то, по лесния начин? ;) Системата ДЕИР предлага лесен и достъпен начин за самопроверка! Магия,уроки,проклятие или просто негативни прилепености се откриват сравнително лесно. Сега ще опиша един метод,който изпозвам за да направя защита след работа по някого:
Най-лесно се работи с визуализация. Значи сещате се как е увита мумията-по същия начин човек се увива сам с бяла лента,енергия или както Ви харесва-наименованието не е важно,когато го правиш за себе си- посоката е по часовниковата стрелка. И после правиш слоя огледален. Така- аз правя следното: Опаковам "пациента със стихията ВЪЗДУХ- цвят -жълт визуализацията е като жълта мъгла,но не мътна:) После със ЗЕМЯ,но не плътно- а,по-скоро,като ситна рибарска мрежа изградена от елемента земя. После със ОГЪН-огнена лента и накрая с ВОДА,като избистрям водния слой до степен огледало. Това препъва,като цяло елементалите,които иначе си минават през защитите. Освен това поставям кристална решетка над главата и под краката,която да филтрира всичко и да пропуска само низходящия и възходящия енергийни потоци. Ако пациента е енергийно много слаб- закача се през теменната чакра за енергиен източник,като се задава програма да се разкачи,когато се зареди: все едно го слагаш на зарядно:) Изпозвайте примери за визуализация от живота- те са най-достъпни и лесни. И,това е. Нищо сложно.
Аватар
alistar
MagicGateBg Приятел

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор